Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 kırıldı mı kıss yuksa nerden bildin kıs.. Ben bişey yapmadım kankim bakma bana öyle sen yaptın yaaa yalancı meraklı yağmur abla .. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 En sevdiğim üyeler eline sağlık canım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 eline sağlık canım sen saolasın güzelim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 En sevdiğim üyeler Bu gerçekten çok güzel ellerine sağlık..Emeğin için sen yaptın yaaa yalancı meraklı yağmur abla .. Sen ablalarla nasıl konuşulacağını bi öğren bakem Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Bu gerçekten çok güzel ellerine sağlık..Emeğin için güzel olan sizlersiniz emek güzel olan herşey için verilir bende bunu yaptım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yüreğine sağlık o zaman Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 biz de seniiiiiii tatlımmm Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yüreğine sağlık o zaman tamam seninde Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Çok özür diliyorum suhedacım ksr bakma unutmuşum, sırf senin için listeyi yeniliyorum.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Sessizliğin kızı;Nickin çok uzun.Senin nickini görünce aklıma hüzün geliyor.Sessizlik huzurdur ama çoğu zaman getirdiği hüzün.İznin olursa sana artık hüzün demek istiyorum.Verdiğin emeğe ve listende yer alan nickim için teşekkür ederim.. Aslında liste hazırlamanın riskini yaşayarak öğrendim,ama yine de hazırlamak istiyorum.. Sedoş Gloria Paula Yumoş Erbay Sardunyam Tan Vakti Jön Naty Güllü Murti san Artos Kedim Sedat Maser Mine Yağmur Ece Made in Turkey Aysum Güzel Yaz Sayman Selin Dow Jones Frozen Manidar Focal Hüzün Gece Kuşu Bilimselci Yam yam Dipnot Vatan/Turk Yeşim Denizimu Medikal Novocaine Kahin Arman Gülsün Sirvana Süheda Evücüm Hayal_Et Eren Patron Nerro Düldül Puik Unutmamaya özen gösterdim.Yine de unuttuğum varsa beni affetsin lütfen.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 tauruscum çok teşekkürler , sende benim en sewdiklerimdensin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 tauruscum çok teşekkürler , sende benim en sewdiklerimdensin Hem rica hem teşekkür ederim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Sessizliğin kızı;Nickin çok uzun.Senin nickini görünce aklıma hüzün geliyor.Sessizlik huzurdur ama çoğu zaman getirdiği hüzün.İznin olursa sana artık hüzün demek istiyorum.Verdiğin emeğe ve listende yer alan nickim için teşekkür ederim.. Aslında liste hazırlamanın riskini yaşayarak öğrendim,ama yine de hazırlamak istiyorum.. Sedoş Gloria Paula Yumoş Erbay Sardunyam Tan Vakti Jön Naty Güllü Murti san Artos Kedim Sedat Maser Mine Yağmur Ece Made in Turkey Aysum Güzel Yaz Sayman Selin Dow Jones Frozen Manidar Focal Hüzün Gece Kuşu Bilimselci Yam yam Dipnot Vatan/Turk Yeşim Denizimu Medikal Novocaine Kahin Arman Gülsün Sirvana Süheda Evücüm Hayal_Et Eren Patron Nerro Düldül Puik Unutmamaya özen gösterdim.Yine de unuttuğum varsa beni affetsin lütfen.. teşekkürler Taurus Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 eyw.. saolasın amcacm benem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Sessizliğin kızı;Nickin çok uzun.Senin nickini görünce aklıma hüzün geliyor.Sessizlik huzurdur ama çoğu zaman getirdiği hüzün.İznin olursa sana artık hüzün demek istiyorum.Verdiğin emeğe ve listende yer alan nickim için teşekkür ederim.. Aslında liste hazırlamanın riskini yaşayarak öğrendim,ama yine de hazırlamak istiyorum.. Gloria Paula Yumoş Erbay Sardunyam Tan Vakti Jön Naty Güllü Murti san Artos Kedim Sedat Maser Mine Yağmur Ece Made in Turkey Aysum Güzel Yaz Sayman Selin Dow Jones Frozen Manidar Focal Hüzün Gece Kuşu Bilimselci Yam yam Dipnot Vatan/Turk Yeşim Denizimu Medikal Novocaine Kahin Arman Gülsün Sirvana Süheda Evücüm Hayal_Et Eren Patron Nerro Düldül Puik Unutmamaya özen gösterdim.Yine de unuttuğum varsa beni affetsin lütfen.. bak benı unutmuşsunnnnn sedoşun bitanesi,mesafelerin engel olamadığı abi ve kardeşlik duygusunu yaşadığım insan...seni seviyorummmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 bak benı unutmuşsunnnnn sedoşun bitanesi,mesafelerin engel olamadığı abi ve kardeşlik duygusunu yaşadığım insan...seni seviyorummmmm Bu cevap..(Teşekkür ederim) teşekkürler Taurus Bu da cevap..(Rica ederim Gloria..) eyw.. saolasın amcacm benem Rica ederim yeğenciğim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Nooldu,utancına mı gitti.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 arkadaşlar öncelikle bana listelerinde yer veren arkadaşlarıma teşekkür ederim. sizlerin nazarında böyle bir değerim var ki listenize yazmışsınız umarım bu sevgiye layık olarak karşılıklı sevgi saygı ve paylaşım içinde beraber iyi vakit geçirmek dileğiyle .... xlark tades , taurusmutis listenizde bana yer verdiğinizden dolayı teşekkürler. ( Bizi bizden daha iyi kim anlayabilir ) sizlerle sık görüşemiyoruz. farklı zamanlarda giriyoruz gerçekten arkadaşlıkları ve dostlukları ile bana yakın iki arkadaşım Sessizliğin_kızı ewücüm leyla24 EzeLL yemyeşim Bunlar sadece beni listesinde yazanlar onlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum . ben listeyi müsait bir zamanda yapacağım Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Sessizliğin kızı;Nickin çok uzun.Senin nickini görünce aklıma hüzün geliyor.Sessizlik huzurdur ama çoğu zaman getirdiği hüzün.İznin olursa sana artık hüzün demek istiyorum.Verdiğin emeğe ve listende yer alan nickim için teşekkür ederim.. Aslında liste hazırlamanın riskini yaşayarak öğrendim,ama yine de hazırlamak istiyorum.. Sedoş Gloria Paula Yumoş Erbay Sardunyam Tan Vakti Jön Naty Güllü Murti san Artos Kedim Sedat Maser Mine Yağmur Ece Made in Turkey Aysum Güzel Yaz Sayman Selin Dow Jones Frozen Manidar Focal Hüzün Gece Kuşu Bilimselci Yam yam Dipnot Vatan/Turk Yeşim Denizimu Medikal Novocaine Kahin Arman Gülsün Sirvana Süheda Evücüm Hayal_Et Eren Patron Nerro Düldül Puik Unutmamaya özen gösterdim.Yine de unuttuğum varsa beni affetsin lütfen.. tşk. babacım.. Sessizliğin_kızı ewücüm leyla24 EzeLL yemyeşim Bunlar sadece beni listesinde yazanlar onlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum . ben listeyi müsait bir zamanda yapacağım tşk. murti.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Çok tşk ederim Sevgili Sedat Sedoş Gloria Paula Yumoş Erbay Sardunyam Tan Vakti Jön Naty Güllü Murti san Artos Kedim Sedat Maser Mine Yağmur Ece Made in Turkey Aysum Güzel Yaz Sayman Selin Dow Jones Frozen Manidar Focal Hüzün Gece Kuşu Bilimselci Yam yam Dipnot Vatan/Turk Yeşim Denizimu Medikal Novocaine Kahin Arman Gülsün Sirvana Süheda Evücüm Hayal_Et Eren Patron Nerro Düldül Puik Unutmamaya özen gösterdim.Yine de unuttuğum varsa beni affetsin lütfen.. Tamam affettim abicim Tşkler abicim bende seni seviyom Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Sessizliğin kızı;Nickin çok uzun.Senin nickini görünce aklıma hüzün geliyor.Sessizlik huzurdur ama çoğu zaman getirdiği hüzün.İznin olursa sana artık hüzün demek istiyorum.Verdiğin emeğe ve listende yer alan nickim için teşekkür ederim.. Aslında liste hazırlamanın riskini yaşayarak öğrendim,ama yine de hazırlamak istiyorum.. Sedoş Gloria Paula Yumoş Erbay Sardunyam Tan Vakti Jön Naty Güllü Murti san Artos Kedim Sedat Maser Mine Yağmur Ece Made in Turkey Aysum Güzel Yaz Sayman Selin Dow Jones Frozen Manidar Focal Hüzün Gece Kuşu Bilimselci Yam yam Dipnot Vatan/Turk Yeşim Denizimu Medikal Novocaine Kahin Arman Gülsün Sirvana Süheda Evücüm Hayal_Et Eren Patron Nerro Düldül Puik Unutmamaya özen gösterdim.Yine de unuttuğum varsa beni affetsin lütfen.. saol abicim tşk ediom pek tanımıom ama gördüğüm kadarıyla çok sewilen birisin inş. hep böle olur tekrar tşk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Sessizliğin kızı;Nickin çok uzun.Senin nickini görünce aklıma hüzün geliyor.Sessizlik huzurdur ama çoğu zaman getirdiği hüzün.İznin olursa sana artık hüzün demek istiyorum.Verdiğin emeğe ve listende yer alan nickim için teşekkür ederim.. Aslında liste hazırlamanın riskini yaşayarak öğrendim,ama yine de hazırlamak istiyorum.. Sedoş Gloria Paula Yumoş Erbay Sardunyam Tan Vakti Jön Naty Güllü Murti san Artos Kedim Sedat Maser Mine Yağmur Ece Made in Turkey Aysum Güzel Yaz Sayman Selin Dow Jones Frozen Manidar Focal Hüzün Gece Kuşu Bilimselci Yam yam Dipnot Vatan/Turk Yeşim Denizimu Medikal Novocaine Kahin Arman Gülsün Sirvana Süheda Evücüm Hayal_Et Eren Patron Nerro Düldül Puik Unutmamaya özen gösterdim.Yine de unuttuğum varsa beni affetsin lütfen.. Tskler dedecim torunun da seni cok sevior Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.