Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 e ben de yazayım bakalım sevdiklerimi paulam biriciğim sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum gloria çiçeğim naty kuzenim aysumcuğum kardeşim tan vakti abim güzelyazım mineum gülsünüm celinem ewücüm gamzelim açam gulllum yeşimciğim rakipsizim kahvem limonum manidarım güçlü murtisanım vatancığım denizimu kardeş frozen medikalim kahin arkadaşım kral x sedat dostum dowjones sörfçü kardeşim..... hepinizi çok ama çok sewiyorum arkadaşlar unuttuğum varsa beni uyarsın lütfen burda olmak çok güzel canımsınız Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Teşekkürler paula.. Değerlisin.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 e ben de yazayım bakalım sevdiklerimi paulam biriciğim sedoşcum çatlağım dedem taurus sardunyam abacım gecemm yağmurum gloria çiçeğim naty kuzenim aysumcuğum kardeşim tan vakti abim güzelyazım mineum gülsünüm celinem açam gulllum yeşimciğim rakipsizim kahvem limonum manidarım güçlü murtisanım vatancığım denizimu kardeş frozen medikalim kahin arkadaşım kral x sedat dostum dowjones sörfçü kardeşim..... hepinizi çok ama çok sewiyorum arkadaşlar unuttuğum varsa beni uyarsın lütfen burda olmak çok güzel canımsınız tşk. yumoşum Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sewgiler karşıklı yumote.. tşkler unutmadığn için Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 yumotem,iki gözüm çok teşekkür ederim,bende seni seviyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paula ve Yumote teşekkürler .benide sevdiklerinizin yanında yer verdiğiniz için bende sizleri beni sevdiğiniz kadar seviyorum xlark tades sedelina sessizliğin_kızı sardunyam aysum güzelyaz gece yağmuru mineu kriptex natalia gülsün celine aça gull gloria denizimu yeşimcim erbay taurus focal tan vakti sayman arman theboss ewücüm adını yazmayı unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinizi ayrı ayrı seviyorum. iyiki varsınız arkadaşlar.Allah'a emanet olun Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ya murti elimde kalcn bi gun heaa sen beni sewemezsin kardeşim.. kim veriyo bu hakkı sana.. eyw. saol canm abicm Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paula ve Yumote teşekkürler .benide sevdiklerinizin yanında yer verdiğiniz için bende sizleri beni sevdiğiniz kadar seviyorum xlark tades sedelina sessizliğin_kızı sardunyam aysum güzelyaz gece yağmuru mineu kriptex natalia gülsün celine aça gull gloria denizimu yeşimcim erbay taurus focal tan vakti sayman arman theboss ewücüm adını yazmayı unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinizi ayrı ayrı seviyorum. iyiki varsınız arkadaşlar.Allah'a emanet olun tşk. murti.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Murti eyvallah teşekkür ederim kardeşim.. Özelikede liste başı yapmışsın bir kez daha teşekkür ederim.. Çok kısa sürede analizin hazır olacak.. Hakkaten bende listemi yapsam sevdiklerimi..?? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ya murti elimde kalcn bi gun heaa sen beni sewemezsin kardeşim.. kim veriyo bu hakkı sana.. eyw. saol canm abicm okuman yok galiba ! sevdiğiniz üyeler diyor aşık olduğunuz değil! ben tüm forum arkadaşlarımı seviyorum kardeşim . selametle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paula ve Yumote teşekkürler .benide sevdiklerinizin yanında yer verdiğiniz için bende sizleri beni sevdiğiniz kadar seviyorum xlark tades sedelina sessizliğin_kızı sardunyam aysum güzelyaz gece yağmuru mineu kriptex natalia gülsün celine aça gull gloria denizimu yeşimcim erbay taurus focal tan vakti sayman arman theboss ewücüm adını yazmayı unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinizi ayrı ayrı seviyorum. iyiki varsınız arkadaşlar.Allah'a emanet olun çok teşekkurler..açıkçası çok şaşırdım lıstende olmama..çunku fazla muhabbetımız olmamıştı..ama çok sevındım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 çok teşekkurler..açıkçası çok şaşırdım lıstende olmama..çunku fazla muhabbetımız olmamıştı..ama çok sevındım.. kızım deli misin nesin? muhabbet etmene ne gerek var ki butun bi yaz sen burdaymıssın gibi davrandık biz andıkkk seni eee millet seninle muhabbet etmese de seni tanıyor ve seviyor... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 xlark tades biz birbirimizi anlıyoruz . bakalım analiz nasıl olacak sedelina sacece muhabbet temekle sevilmezki insan kişiliği ve davranışları sevilmesine yeter bence Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Murti ve Yumotem teşekkürlerrrr Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Asıl ben teşekkür ederim iyiki varsınız hepiniz Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 okuman yok galiba ! sevdiğiniz üyeler diyor aşık olduğunuz değil! ben tüm forum arkadaşlarımı seviyorum kardeşim . selametle bende aşık olamazsın dmedim sewemezsin dedim tabi aşık olunanları sorsa liste başında olcam demi abicm puahahah [yanlış anlamayın forumm..cidden abimdr kendileri ] Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 xlark tades biz birbirimizi anlıyoruz . bakalım analiz nasıl olacak sedelina sacece muhabbet temekle sevilmezki insan kişiliği ve davranışları sevilmesine yeter bence inanki beni çok mutlu ettin.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 inanki beni çok mutlu ettin.. kız yine bi duygusallığın ustunde senin yawwww Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 kız yine bi duygusallığın ustunde senin yawwww yaw galerım benım,,murtı ne hoş şeyler yazmış espri mi yapsaydım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Durun birde ben liste yapayım... Liste başı.. Murti san.. Bozan.. Yemyeşim.. Paula.. Denizumu Yumote.. Leyla24.. Bozan.. Eren.. Gece yağmuru.. Aça.. Celine... The_Boss.. Taurusmutis.. Aysum.. Focal.. Arman.. Not: Listeye eklediklerim olduğu gibi listeden çıkardıklarımda vardır..! Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 oooo teşekkür ederim sedat l listede adını görmek insanı mutlu ediyor gerçekten saolasın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 bende aşık olamazsın dmedim sewemezsin dedim tabi aşık olunanları sorsa liste başında olcam demi abicm puahahah [yanlış anlamayın forumm..cidden abimdr kendileri ] sen listenin sonunda olurdun herhalde inanki beni çok mutlu ettin.. O mutluluk bana ait seni tanımak güzel Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 xlark tades sağol sende beni liste başı yapmışsın inşallah bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. hayatta kimseyi üzmeden birşeyler paylaşabiliyorsam dünyanın en mutlu insanı benim dostlukların ve arkadaşlıkların kıymeti bilmek güzel Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 sen listenin sonunda olurdun herhalde O mutluluk bana ait seni tanımak güzel bak kardeşim sinirlendirme istersen ablanı sonra gelip ağlıon benim yanımda yf :D Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Durun birde ben liste yapayım... Liste başı.. Murti san.. Bozan.. Yemyeşim.. Paula.. Denizumu Yumote.. Leyla24.. Bozan.. Eren.. Gece yağmuru.. Aça.. Celine... The_Boss.. Taurusmutis.. Aysum.. Focal.. Arman.. Not: Listeye eklediklerim olduğu gibi listeden çıkardıklarımda vardır..! şirin şey seni.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.