Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Kafam karıştı en sevdiğim üye hangisi..? Gerçekten bu seçimi yapmak çok zor.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 söyle söyle içinde kalmasın paylaş bizimle herkezin bir sevdiği vardır taurusmutis,gloria,Gece Yağmuru,erbay,aysum,daha var aklıma gelmiyor unutmadan yumote var ona hayranım e Murti ben de seni seviyorum yawwww... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 olur tabiki hemen yolluyorum aaa çiçeğim beni sevmiyo mu :( Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 olur tabiki hemen yolluyorum aaa çiçeğim beni sevmiyo mu :( yok meleğim yaaaa o günün listesi degildi murtiye cevabendi yaniii GÜNÜN LİSTESİ: yumotem nataliam sedelinam gloriacıııımmmmmmmm tauruscugum murti Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 aaaa uyanıklık kötü mü ya kısıcam ama ben de seni sefiyom ya aaaaa bak sevmem yoksa şaka dedik ya Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 e Murti ben de seni seviyorum yawwww... yaf sen beni severmiydin çiçek kalplim teşekkürler gloria ! bende seni seviyorum yawwwwwww.. lisans sınavın ne oldu ? olur tabiki hemen yolluyorum iyide nereye yollucan aderesi vermedim kine Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 yok meleğim yaaaa o günün listesi degildi murtiye cevabendi yaniii GÜNÜN LİSTESİ: yumotem nataliam sedelinam gloriacıııımmmmmmmm tauruscugum murti bitanem ayyyy ya ben bu günün listesi olayına bayıldım iyi oldu de mi bitanem özledim ya seni al bu da sana Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 tmm canım kısma alınmam ben öle kolay kolay Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 iyi sevindim al sana da çiçek Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 saol aldım buda benden :fowers: Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Yüksek lisans için ing. sınavıydı yaaa ooo dün girdim berbat geçti kazanırsam mucize yaniii... Aynen attım atarken de ayne soyle dedim Allahım atıyorum destekli atmama yardım et aminnnnnn Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 kız güldürdün beni yiyecem bak dayanamıyom Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Yüksek lisans için ing. sınavıydı yaaa ooo dün girdim berbat geçti kazanırsam mucize yaniii... Aynen attım atarken de ayne soyle dedim Allahım atıyorum destekli atmama yardım et aminnnnnn Hahahhahha :lol: Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Yüksek lisans için ing. sınavıydı yaaa ooo dün girdim berbat geçti kazanırsam mucize yaniii... Aynen attım atarken de ayne soyle dedim Allahım atıyorum destekli atmama yardım et aminnnnnn Üzülme kazanamassan sana diploma alırız ! bir haber okudum nette ağzım açık kaldı diploma veriyorlar o konuyu eklesem mi acaba ? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 paulacım gloriam natym taurus rockipsiz murti (bugünün listesi teşekkür ederim yumoş torunum benim.. Mankenim, ışığım, dedecim, gloriam ( bugünün listesi ) NAty'im benim,canım.. söyle söyle içinde kalmasın paylaş bizimle herkezin bir sevdiği vardır taurusmutis,gloria,Gece Yağmuru,erbay,aysum,daha var aklıma gelmiyor unutmadan yumote var ona hayranım Bende seni seviyorum arkadaşım.. yok meleğim yaaaa o günün listesi degildi murtiye cevabendi yaniii GÜNÜN LİSTESİ: yumotem nataliam sedelinam gloriacıııımmmmmmmm tauruscugum murti Teşekkürler.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 teşekkür ederim yumoş torunum benim.. NAty'im benim,canım.. Bende seni seviyorum arkadaşım.. Teşekkürler.. (BU BANAYDI, SOĞUK OLMUŞ BİRAZ AMA OLSUN, CANIN SAĞOLSUN ARKADAŞIM) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Bende seni seviyorum arkadaşım.. Teşekkürler.. Teşekkürler seninle fazla görüşemiyoruz arkadaşım ! işler nasıl gidiyor ! Sevdiğim arkadaşım Allah'a emanet ol............... Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 aysuuumcuuumm,indepence,yumote,murti_san...... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 aysuuumcuuumm,indepence,yumote,murti_san...... canımsın teşekkür ederim ewücüğümmmmm tatlımmmm ben de seni sevdim kız Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 canımsın teşekkür ederim ewücüğümmmmm tatlımmmm ben de seni sevdim kız Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 aysuuumcuuumm,indepence,yumote,murti_san...... bende seni seviyorum ewücüm, teşekkürler sizler gibi değerli insanlarla ve arkadaşları tanıdığıma çok memnun oldum Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 bende seni seviyorum ewücüm, teşekkürler sizler gibi değerli insanlarla ve arkadaşları tanıdığıma çok memnun oldum bende çok mutluyuuuummmmmmm iii ki warsınııssss Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 teşekkür ederim sizler varsanız bizlerde varız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.