Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Kriptex (Yüreğinin zenginliğini ve olgunlugunu forumda hep hissettirecek inşallah) GLORİA
Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 18 yıl Gloria çok şeker gerçekten..Uzakta kalmama rağmen beni unutmayan vefalı bir kız..Çok teşekkür ederim ona..
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl GLORİA Ben Gloria çok şeker gerçekten..Uzakta kalmama rağmen beni unutmayan vefalı bir kız..Çok teşekkür ederim ona.. Eeeee ben
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl Taş biraz yumuşak kalıyor diye düşündümde ismimi değiştireyim dedim
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 18 yıl öyle çok seviyorum ki ne kelimeler anlatır ne de ben anlatabilirimmmmm
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl heeyyyytttt benii seven var mı bakimm..... yaw güneş kafama geçtii diyeceğim ama 2 gündür güneşte küstü bana açmıyor artık.. not: ben hepiinniizii çoook seviyommm......
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 18 yıl heeyyyytttt benii seven var mı bakimm..... yaw güneş kafama geçtii diyeceğim ama 2 gündür güneşte küstü bana açmıyor artık.. not: ben hepiinniizii çoook seviyommm...... Seni ben severim,hem de çok severim..
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl paulacım gloriam natym taurus rockipsiz murti (bugünün listesi )
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl natiiiii.... bide sempati duyduklarımm var.... genel olarak formu seviyom ya....
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl en çok sevdiğim üyeyi sölemem söyle söyle içinde kalmasın paylaş bizimle herkezin bir sevdiği vardır taurus rockipsiz murti taurusmutis,gloria,Gece Yağmuru,erbay,aysum,daha var aklıma gelmiyor unutmadan yumote var ona hayranım
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 18 yıl İmza isterem tabiiiii fotoğrafına olsun imza en kısa zamanda yolla olur mu?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.