Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 İtiraf et beni gördüğünde üzülüyosun dimi.. En iyi arkadaşımın ARKADAŞISIN nasıl üzülebilirim ki Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Peki.. ok.. Demek en iyi arkadaşının arkadaşı olmasam beni gördüğünde üzülecektin.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Demek en iyi arkadaşının arkadaşı olmasam beni gördüğünde üzülecektin.. neden üzüleyiimm Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 ben herkesi çok sefiorum =)))) Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 en çok sevdiğim üye ben Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Kendini beyenmiş Aça Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 En çok sevdiğim üye Yemyeşim... sende benim sevdiğim üyelerdensin EreN.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Ne yalan söylim bi kişi hariç bugünlerde herkesi seviyorum... O kişiyi burada görmek bile beni acaip rahatsız ediyor... Umarım bu durum bir an önce düzelir... Bu arada tüm sevdiklerim, hepiniz, herkes, fırsatını bulmuşken size sevdiğimi de söyleyeyim madem... SİZİ COK AMA COK SEVİYORUM Sevmediğim kişi sana gelince SEVEMİYORUM YAAAA NE YAPAYIMMMMM içimden gelmiyooo Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gülsün , Sedelina , Eren , Erbay Gece , Mine , Aysum , Selin Gloria , Paula , Taurus ( Dedecim ) , Düldül Aça , Güzelyaz , Yumote , Angelflower Lilac , Gulll , Sardunyam , Tanvakti Birce , Suheda , Sayman ( şekerci ) Bi de fosforlu cevriye Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gece , Mine , Aysum , Selin Tşklr natiii Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 En çok sevdiğim üye Mineu... tşk ederim erencim Gece , Mine , Aysum , Selin tşk ederim toprağım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gülsün , Sedelina , Eren , Erbay Lilac , Gulll , Sardunyam , Tanvakti cnmmm tşkkürler ben de seni çok seviyorum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gece , Mine , Aysum , Selin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Tsk etmenise gerek yok ya canımsınıs Selin sen tsk edebilirsin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gülsün , Sedelina , Eren , Erbay teşekkürler çekirgem.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Göremiom seni hiç nerdesin oynakbeyim sen Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 En çok sıcaklığımı hissettirebildiklerim , onların mutlu olmaları ve gülmeleri için bir şeyler yapmaya çalıştıklarım... İsim vermek istemiyorum çünkü kimsenin incinmesini istemiyorum! Ama onlar zaten kendilerini biliyorlar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 hepinizi seviyorum. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 yf kimse beni sevmiyormuş muş yaaa! neden acaba ben tektek sayarsam uzun olur kısaca A-Z'ye hepinizi seviyom Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 frozen we murti_san Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 teşekkürler ewücüm.bende seni sevdim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 frozen we murti_san teşekkürler ! bizde seni sevdik hep böyle kal Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.