Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl İtiraf et beni gördüğünde üzülüyosun dimi.. En iyi arkadaşımın ARKADAŞISIN nasıl üzülebilirim ki
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl Peki.. ok.. Demek en iyi arkadaşının arkadaşı olmasam beni gördüğünde üzülecektin..
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 18 yıl Demek en iyi arkadaşının arkadaşı olmasam beni gördüğünde üzülecektin.. neden üzüleyiimm
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl En çok sevdiğim üye Yemyeşim... sende benim sevdiğim üyelerdensin EreN..
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 18 yıl Ne yalan söylim bi kişi hariç bugünlerde herkesi seviyorum... O kişiyi burada görmek bile beni acaip rahatsız ediyor... Umarım bu durum bir an önce düzelir... Bu arada tüm sevdiklerim, hepiniz, herkes, fırsatını bulmuşken size sevdiğimi de söyleyeyim madem... SİZİ COK AMA COK SEVİYORUM Sevmediğim kişi sana gelince SEVEMİYORUM YAAAA NE YAPAYIMMMMM içimden gelmiyooo
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Gülsün , Sedelina , Eren , Erbay Gece , Mine , Aysum , Selin Gloria , Paula , Taurus ( Dedecim ) , Düldül Aça , Güzelyaz , Yumote , Angelflower Lilac , Gulll , Sardunyam , Tanvakti Birce , Suheda , Sayman ( şekerci ) Bi de fosforlu cevriye
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl En çok sevdiğim üye Mineu... tşk ederim erencim Gece , Mine , Aysum , Selin tşk ederim toprağım
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Gülsün , Sedelina , Eren , Erbay Lilac , Gulll , Sardunyam , Tanvakti cnmmm tşkkürler ben de seni çok seviyorum
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Tsk etmenise gerek yok ya canımsınıs Selin sen tsk edebilirsin
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl En çok sıcaklığımı hissettirebildiklerim , onların mutlu olmaları ve gülmeleri için bir şeyler yapmaya çalıştıklarım... İsim vermek istemiyorum çünkü kimsenin incinmesini istemiyorum! Ama onlar zaten kendilerini biliyorlar
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl yf kimse beni sevmiyormuş muş yaaa! neden acaba ben tektek sayarsam uzun olur kısaca A-Z'ye hepinizi seviyom
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl frozen we murti_san teşekkürler ! bizde seni sevdik hep böyle kal
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.