Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 taurusmutis çok teşekkürler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 taurusmutis çok teşekkürler Ooo..Sen havaya girememişsin kızım..;)Kızım değilmisin sen..:? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Bakalım bunu kimler kabul edecek.. Hissettirebildiğim herkesi seviyorum.Kimler hissetmiş bakalım.. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 celini mi;paula yı;naty i;mineu 'yu;yumote yi;yeşim i;manidarı;saymanı;jön ü;erbay'ı;kriptex'i;sardunyamı;tan vakti ni.....muhabbetleri ve dostlukları için sevdim... dede mi ve ilbayı..bu kafamın çook dağınık olduğu günde beni yanlız bırakmadıkları için seviyorum sedoşu ve gloria yı da sıcacık yürekleri olduğu için seviyorum...özledim sizleri beee.... illaki unuttuklarım vardır sabahın 6 sında ancak buu yazabildim kusura bakmayın emii... bende seni seviorm güll Bakalım bunu kimler kabul edecek.. Hissettirebildiğim herkesi seviyorum.Kimler hissetmiş bakalım.. ben fazlasıyla hissediorum... (( dogru hissetmişmiyim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ben fazlasıyla hissediorum... (( dogru hissetmişmiyim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 tauruscum bende hissettim ama bide sewdiğim biri daha var o kendini bilir Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 tauruscum bende hissettim ama bide sewdiğim biri daha var o kendini bilir Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 celini mi;paula yı;naty i;mineu 'yu;yumote yi;yeşim i;manidarı;saymanı;jön ü;erbay'ı;kriptex'i;sardunyamı;tan vakti ni.....muhabbetleri ve dostlukları için sevdim... canım ben de seni artııııı paula ve taurustan bişeyler hissettim mavilim bitaneciğim ve dedeciğim doğru deyin nolur Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 canım ben de seni artııııı paula ve taurustan bişeyler hissettim mavilim bitaneciğim ve dedeciğim doğru deyin nolur Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 canım ben de seni artııııı paula ve taurustan bişeyler hissettim mavilim bitaneciğim ve dedeciğim doğru deyin nolur Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 yumoşummm canımın içi seni ne çok sefdiğimi bilmiyomusun kısımm , onaya gerekmi var madem var söliyim , çok sewiyorum seniiiii Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 yavruuuuuuuuuuuum sen de varsın kız noldu öle ben sevmem mi kız seni bak daha parka götürcem seni şeker alcam bi tanem kız kıyamam ben sana celineeee paulaam bilmek güzel ama duymak daha da güzel bilisin ben de seni çok seviyorum bitaneciğim Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 yavruuuuuuuuuuuum sen de varsın kız noldu öle ben sevmem mi kız seni bak daha parka götürcem seni şeker alcam bi tanem kız kıyamam ben sana celineeee bak eger şeker alıcak olmasaydın affetmestim bilmiş ol Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 seviyos işte birilerini... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Bana da kahvaltı ısmarlasa birileri ben de severdim.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Bana da kahvaltı ısmarlasa birileri ben de severdim.. karnım hala tok yav.. gelseydin ısmarlardık Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Tanışırsın daha... Bazen tanışmadan da sevmek gerekir... Nasıl yani diye sorabilirsin... Cevabını vereyim... Britney Spears'ı seviyorum ama tanışmıyorum gibi... tek temnnim o işte..tanışırız ne bilim başlık ööle sewdiğiniz die açlınca Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Bakalım bunu kimler kabul edecek.. Hissettirebildiğim herkesi seviyorum.Kimler hissetmiş bakalım.. ALLAHım duyularımı mı kaybettim ne..hissetrmiyorum... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 celini mi;paula yı;naty i;mineu 'yu;yumote yi;yeşim i;manidarı;saymanı;jön ü;erbay'ı;kriptex'i;sardunyamı;tan vakti ni.....muhabbetleri ve dostlukları için sevdim... tşk ler gül bende seni sevdim Bakalım bunu kimler kabul edecek.. Hissettirebildiğim herkesi seviyorum.Kimler hissetmiş bakalım.. sanırım bende hissediyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 sedoşu ve gloria yı da sıcacık yürekleri olduğu için seviyorum...özledim sizleri beee.... illaki unuttuklarım vardır sabahın 6 sında ancak buu yazabildim kusura bakmayın emii... Tatlımmmmm biliyorsun değil mi? Yüreklerin sıcacık olabilmesi karşındaki insanın sıcacıklığıyla ilgilidir. Sen benim tatlımmmmmsın. Sıcacık yüreğimi sana degil de kimse gostereyim ki benn? Seni çok seviyorum Gülüm... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Tatlımmmmm biliyorsun değil mi? Yüreklerin sıcacık olabilmesi karşındaki insanın sıcacıklığıyla ilgilidir. Sen benim tatlımmmmmsın. Sıcacık yüreğimi sana degil de kimse gostereyim ki benn? Seni çok seviyorum Gülüm... Ohhh bee..Kaçaklardan biri dönmüş işte.. Hoşgeldin canım arkadaşım.. Mine ve güllü.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Uzun zaman oldu yazmayalı,sevdiklerimizi bi hatırlayalım bakalım: GLORİA:Moral olarak çöküntü yaşadığım anlarda bile yaydığı enerjisiyle beni kendime getirdiği,beni güldürebildiği,bilmeceler de verdiği cevaplara hayran kaldığım,lale tutkusuna alıştığım,bir zarar gelmeyeceğinden emin olduğum,seviyesini bozmadığı ve muhteşem arkadaşlığı için.. Sevgili Taurus, şimdi okuyabildim ve ancak cevap veriyorum. Yazdığın herşey için çok teşekkür ediyorum. Sen benim canımmm arkadaşımsınnn. Seni ne kadar sevdiğimi soylememe gerek yok sanırım. Biliyorsun zaten sen... Sevgiyle ve Hoşça kal arkadaşım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Sevgili Taurus, şimdi okuyabildim ve ancak cevap veriyorum. Yazdığın herşey için çok teşekkür ediyorum. Sen benim canımmm arkadaşımsınnn. Seni ne kadar sevdiğimi soylememe gerek yok sanırım. Biliyorsun zaten sen... Sevgiyle ve Hoşça kal arkadaşım Nasıl yani.. Bu ne resmiyet bee.. Hem dur yeni geldin ne o öyle hoşçakal moşçakal.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Nasıl yani.. Bu ne resmiyet bee.. Hem dur yeni geldin ne o öyle hoşçakal moşçakal.. Resmiyet mi? Hani nerede? Hoşçakal değil beeee hoşça kal... Yani ben bi yere gitmiyorum buradayım sen de burada ve hoş kal aman ne bilimmm beee.. Ayrıca hoşgeldim... Ben bi sigaraya gidim gelimmm bee Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.