Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Cevabı belli olan şeyi niye merak ediyosunuz ki... Beni diyecek hocam hiç de bile kesin eskilere dayanan arkadaşlığımızın hatrına beni söylicektir
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl herkesi cok seviyorum ( ama En cok sevdigim üye Natalie,Eren,Birce,Sevval,Erbay,,,sizleri cok cok seviyorum )
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Bana desin beeaa..Abi oldum,dede oldum bi de samet'e baba oluruz nooolcak.. Bu arada sedoş,gloria ve dipnot sizleri seviyorum.. Kedicim seni de seviyorum ya..
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl ahan da gene sevgi pıtırcıkları oldukkk beeeee.... Seviyorum ama kimi En tatlı birini Nasıl anlatsam sana İlk harflere baksana
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Bana desin beeaa..Abi oldum,dede oldum bi de samet'e baba oluruz nooolcak.. Kedicim seni de seviyorum ya.. samed kadır ınanır ın oğlu. hem kedıcım senı de derken,yani görunce kırılma mı demek ısıtyon. bu içten mı bu gerçek mi bu bir çelişki mi
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl samed kadır ınanır ın oğlu. hem kedıcım senı de derken,yani görunce kırılma mı demek ısıtyon. bu içten mı bu gerçek mi bu bir çelişki mi Kısaca;YUH YANİ desem..
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Bana desin beeaa..Abi oldum,dede oldum bi de samet'e baba oluruz nooolcak.. Bu arada sedoş,gloria ve dipnot sizleri seviyorum.. Kedicim seni de seviyorum ya.. Tabiki bizde sizleri... Sevgiler taurusmutis...
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Tabiki bizde sizleri... Sevgiler taurusmutis... bızde derken kaç kişisiniz 1mi 2 mi yoksa bu bi çelişki mi
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl bızde derken kaç kişisiniz 1mi 2 mi yoksa bu bi çelişki mi Tüm insanların aynı yüreği olduğuna göre bu hepimiz için geçerli olmalı değilmi?... Hiç kimse farklı değildir... Ve herkes, herkesi yansıtır...
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 19 yıl Tüm insanların aynı yüreği olduğuna göre bu hepimiz için geçerli olmalı değilmi?... Hiç kimse farklı değildir... Ve herkes, herkesi yansıtır... anlamadım bı daha anlat
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Duyamadım kankim ne dediiiinnnnnnn ne bağırıyon kulağımın dibinde kimsecikler onu sevdiğini yasmamış, ağlıyodu
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Hımmmm tamam o zaman Ama yinede halka açık yerlerde söyleme kıskanıyom dermişiiimmmm
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Yahu illa bir isimmi yazmak lazım ben bir sürü insanı seviyorum bu forumda hangi birini yazacağım
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 19 yıl Yahu illa bir isimmi yazmak lazım ben bir sürü insanı seviyorum bu forumda hangi birini yazacağım Sen bi başla devamı gelir
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.