Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Kral bizde çene ne gezer ağzımız var dilimiz yok bizim Evet bisim dilimiz yok hatta küçük dilimizle konuşuoz
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Tabi tabiii sizin ağzınız var diliniz yok hatta küçük dilinizde yok canım.. Hani diyaframdan sessiz sesiz konuştuğunuzu da biliyorum daaa.. Ya birde diliniz olsaydı napardık mazallah..!!
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Bende onun bizi sevmesini sevdim... Hatta sayın tan vakti (şafak sökme anı) sizin onun için söylediğiniz "bende senin bizi sevmeni sevdim" demenizide sevdim..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl sıcak kanlı oluşunu sevdim teşekkürler teşekkürler sizler d eölesiniz ben de sizi o yüsden sewdim
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl teşekkürler teşekkürler sizler d eölesiniz ben de sizi o yüsden sewdim teşekkürler bizden sana çabuk ısındığın için
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Yemyeşim bizde seni sevdik yalanım varsa ne olim.. Sana kısaca yem diyebilirmiyim..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl bence yem yerine yemiş desek hiç olmazsa sondakini ters söylemiş oluruz
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl Yemye desek.. Ama ozaman yem yemekten emirmi olur.. Biz genede üşenmeyelim yemyeşil diyelimolmazmı
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl en en en en çookk sevdiğim üye... sarı çizmeli mehmet ağa...
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl sarı çizmeli mehmet ağa... Gel bize bazı bazı, bu ne biçim lacivert
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl O beni sıksık unutsada ben unutmam... ALATURKA ba ba ba, sen diger topcilere bakmiosun herhal Sedat efendi portakal topicinde seni ve bir kac arkadasi tüm olan bitenden ayri gayri tutmustum oysaki... :B ama yok yok sen hep olumsuzluklari görmeye devam et...
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl herkesı sevıyorum ama: gece vardıyasını ayrı bı sevıyorum açıkçası.canlarım benimmm yaaa iyiki varsınız çok duygulandım
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl herkesı sevıyorum ama: gece vardıyasını ayrı bı sevıyorum açıkçası.canlarım benimmm yaaa iyiki varsınız çok duygulandım Senin bu küçük patlamaların var ya bitiriyo beni ha.. Bende gece Team'ini ayrı bi seviyorum.Ama Sedoş ve Gloria ayrı..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl herkesı sevıyorum ama: gece vardıyasını ayrı bı sevıyorum açıkçası.canlarım benimmm yaaa iyiki varsınız çok duygulandım gece vardiyası sen cok yaşa beeeeeee Canlarımm benim yaaaaa... Sizin için uykusuz kalmaya ve sabah ölü gibi kalkıp, morarmış göz altlarıyla işe gitmeye bile bayılıyorummm... Yeriniz ayrııı... Tauruscugum, Sedelinammmm iyi ki de varsınız.... Digerleri gelseydi onlara da iyi ki varsınız derdim ama onlar yoklar şimdi sizi cok amaaaa cokkkkk seviyorummm
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl burda olmasada bağları koparmadığımız sardunyam onu çok sevıyorum
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Lostsoula hayranım.. Sevmediğim bi kaç kişi var onlarda kendilerini bilirler zaten.. Sevdiklerimi ise sığdıramam buraya..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Bende gündüz teamını seviyorum.. Ha birde taam var o da yemek.. (arapça) WE ARE SAYİNG THAT TEAM LOVE... Saygılar-sevgiler..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.