Φ Nüans Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Kendim için baktım belki birşeyler bulabilirim ama bulamadım ve bir rüya başlığı açmak istedim.. buna sebep olan şeyde tabikide dün gece gördüğüm ve etkisinde kaldığım bir rüya... Tüm gördüklerim gerçek gibi kokusu, tadı,hissi hissedilen bir rüya şimdi efendim şöyle ki; Bir adada olduğumu sanıyorum ya heybeliada yada büyükada... bir sokaktayım sağlı sollu ağaçlı tek katlı müstakil büyük evler bunlar tıpkı adadakiler gibi yani... öyle malikanelerden değil daha küçük ama güzel evler dolusu bir sokak... gitsem tanırım bulurum bu sokağı okadar içiçe geçtim rüyamla.. ve en yakında gidicem elbette... işte bir sokaktayım ve 3 merdivenli tahta bir girişi var evin kapıyı bana anne kız olan 2 ermeni bayan açıyor gözleri yemyeşil saçları sarı hafif ön dişler önde şive kırık türkçe gülümsüyorlar bana... ve evin içi yaprak yeşili döşeli mobilyalar falan harika bir ev ve bir camın önüne geçip föndü çikolataya çubuk kreker gibi bişi bandırıp yiyoruz ikramları imiş bana ama tadı çok net aklımda... ve bana evin anahtarını veriyorlar o evi onlardan satın almışım ... valizlerini alıp çıkıyorlar ... ama evin her detayı , sokağı havası yediğim o ikramın tadı çok sarstı beni ... hemen adaları kolaçan edip o sokağı ve o evi bulmayı umut ediyorum.. acaba ne demekki bu çok merak ettim ben ... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Kendim için baktım belki birşeyler bulabilirim ama bulamadım ve bir rüya başlığı açmak istedim.. buna sebep olan şeyde tabikide dün gece gördüğüm ve . . . . acaba ne demekki bu çok merak ettim ben ... Ruyalar genelde beynin yasam v e iliskideki bir bilincalti rahatsizligini v.s. rahata erdirmek icindir. Buna beynin rahatlamasi yani qualm denir. Kisaca beyin rahatsiz kalamaz. Bu ruyada da bilincalti bir etkilesim, bir bilgilesim bir seyin acikliga kavusmasi v.s. soz konusu. Bu kadar net hatirlanmasi da sadece beynin degil, vucudun da rahatligi. Bana da cok olmustur. Mesela Ruyalarimda, Moskova'ya, Cin'e ve Tokyo'yo gitmisligim vardir. Turkiye'yi bolgesel gezmisligim vardir. En azindan senin gidip, kontrol edebilme olanagin var. Bence hala aklinda iken; isimleri ya da goruntuleri somutlastir ve bir yerlere kayit et. Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 Ruyalar genelde beynin yasam v e iliskideki bir bilincalti rahatsizligini v.s. rahata erdirmek icindir. Buna beynin rahatlamasi yani qualm denir. Kisaca beyin rahatsiz . . . En azindan senin gidip, kontrol edebilme olanagin var. Bence hala aklinda iken; isimleri ya da goruntuleri somutlastir ve bir yerlere kayit et. İşte en büyük somutlaştırma olanağım buradaki satırlarım.. ve tabikide gidip bakıcam her iki adayada.. hadi buldum diyelim... kapısını çalmamak için zor tutarım kendimi.. hadi çaldım kapıyı ya o kadın açarsa ? ben ne derim hadi anlattım nasıl karşılarlar beni bilemiyorum.... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 İşte en büyük somutlaştırma olanağım buradaki satırlarım.. ve tabikide gidip bakıcam her iki adayada.. hadi buldum diyelim... kapısını çalmamak için zor tutarım kendimi.. hadi çaldım kapıyı ya o kadın açarsa ? ben ne derim hadi anlattım nasıl karşılarlar beni bilemiyorum.... Bence bunlarin cevaplarinin ne olacagini ancak dediklerini yaparsan ogreneceksin. O yuzden yapmadigin bir sey hakkinda ne kadar spekulasyon yaparsan yap; "evdeki pazar carsiya uymaz." Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2013 Cesaret topluyorum şu sıralar... Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2013 Hala bulamadım o evi.. arıyorum... bulucakmıyım acaba Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 @@İNTERLOCK ???? sizce sizce ? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 .. efendim.. admin'im.. @@Nüans pek saygı duyduğum.. dahi dostluğundan derin mutluluk aldığım sevgili @@evrensel-insan'ın dahil olduğu bi konu üzerinde.. fikir beyan etmeyi yersiz bulurum.. ama hoş bi rüya olduğu belli.. bu konuyu uzatmayınız.. almanız gerekli olan cevap.. verilmiştir.. evye ye anlatıp suyu açınız akıp-gitsin işte.. merhaba.. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.