Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Dedim ya, sen bosver bu dunyayi, nasil ise yalan dunya. Sen yasamini oteki dunya icin harca.

anlamamissin

ben dunyadaki butun nimetleri gani gani kullaniyorum : ))

mesela bilim ; Allahin nimeti ; bilimle materyalizmi eziyoruz :

hatta catir catir eziyoruz :D

gozumun gordugu hersey benim icin nimettir .. herseye bir ayet gozuyle bakiyorum :) herseyi kullaniyorum

ahiret ise gizemlerle dolu ; yolun sonundaki herkese surpriz olucak bir senlik hukmundedir .

herkesin o gunden sakinmasi gerekir :) ayette ahireti yok sayanlarin cenelerinin kilitlenecegi yaziyor ..

bugun hipnoz altindaki insanlar nasil ki yalan soyleyemezler ; 30 yil oncesini tarih ve saat vererek anlatabilicek kadar detayli anlatabilirlerse ;

ahirette de insanin icindeki bu hipnoz olabilme ve tam objektif bir hale burunebilme yetenegi ortaya cikicaktir .. Allah bunun bir parcasini dunyada hipnoz ilmiyle gosteriyor : ))

benim icin hersey ayettir : ) hersey yaradanin aklinin bir disa vurumudur ; ben bile : )) Allaha sukurler olsun :)

• Cevaplar 52
  • Görüntü 8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• evrensel-insan
    evrensel-insan

Benim hic bir seye "dusmanligim" yok. Ben sadece neyin bilimsel neyin olmadigini ortaya koyarim. Din bilimsel degildir.   Ayrica din olgusu toplumun sosyo-psikolojik sorunudur.   Iste bu temelde b

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Aferin sana. Sana fizik otesi dunyanda basarilar. :)

• 7 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Bu bulgular, Cuvier'e ait Doğal afet hipotezi veya Katastrofizm düşüncesini oluşturmuştur Cuvier'in Doğal Afetler Hipotezi evrimci 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.