Φ dennise Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2013 Dedim ya, sen bosver bu dunyayi, nasil ise yalan dunya. Sen yasamini oteki dunya icin harca. anlamamissin ben dunyadaki butun nimetleri gani gani kullaniyorum : )) mesela bilim ; Allahin nimeti ; bilimle materyalizmi eziyoruz : hatta catir catir eziyoruz gozumun gordugu hersey benim icin nimettir .. herseye bir ayet gozuyle bakiyorum herseyi kullaniyorum ahiret ise gizemlerle dolu ; yolun sonundaki herkese surpriz olucak bir senlik hukmundedir . herkesin o gunden sakinmasi gerekir ayette ahireti yok sayanlarin cenelerinin kilitlenecegi yaziyor .. bugun hipnoz altindaki insanlar nasil ki yalan soyleyemezler ; 30 yil oncesini tarih ve saat vererek anlatabilicek kadar detayli anlatabilirlerse ; ahirette de insanin icindeki bu hipnoz olabilme ve tam objektif bir hale burunebilme yetenegi ortaya cikicaktir .. Allah bunun bir parcasini dunyada hipnoz ilmiyle gosteriyor : )) benim icin hersey ayettir : ) hersey yaradanin aklinin bir disa vurumudur ; ben bile : )) Allaha sukurler olsun Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2013 Aferin sana. Sana fizik otesi dunyanda basarilar. Alıntı
Φ turkakay Gönderi tarihi: 7 Mart , 2020 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2020 Bu bulgular, Cuvier'e ait Doğal afet hipotezi veya Katastrofizm düşüncesini oluşturmuştur Cuvier'in Doğal Afetler Hipotezi evrimci Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.