Φ Johnydoe Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2013 yalnız uçuyormuş... biz daha uçamıyoruz bile.. aklımız fikrimiz emeklemekte.. korkudan ayağa bilekalkmıyoruz yinemi kaybedicez usta bu hayat oyununda kazaylada olsa kazanmız mı insan? bir defa bile olsa istediğin kadar sayısal oyna istediğin bayiden bilet al şanslı bir adam bile tanımaz mı insan hayatında? son yudum birasıda yere dökülür mü insanın? en lezzetli yerinde ne kadar daha devam eder bu oyun mutluymuşus gibi yaparak tanrım bu öfke kime hangi hayatımda işledim bu günahı şimdi keffareti bitmiyor.. ben aynı ben olduktan sonra kaç sınava daha soksan geçer mi bu kulun? başını yerden yere vursan... Alıntı
Φ cevapsız sorular Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 hep bir arada sıkışmışlık yarıda bırakılmış belki de hiç başlanmaması gerektiği halde sonra sürüklenmiş olmamış bir lastiği patlamış stepnesi yok üstelik yağmur başlamış göz gözü görmez adımını atsan çamur içinde yüzün saçların ıpıslak arabanın içinde kalsan olmaz yetişmen gereken sorumluluklar dizboyu tekrar bağlanmayı deneme sıkışıp kalıyorsun işte yaşamak istediklerinle yasadıkların arasında sonra yoğun yağmur altında lastik değiştirmeye çalışıyorsun olmuyor lastiği cıkartmaya çalışırken elini kaportaya çarpıyor canını yakıyorsun sonra isyan edip küfrün bini bir para neye isyan ediyorsun? oturup çamurun içine yeni aldığın takım elbise içinde gözlük camların ıslanmış yanından geçip gidin arabalarda meraklı gözler arayıp haber vermen gereken bir sevgilin var telefonunun şarjı bitmiş telefonunda kayıtlı bir sevgilisi olmayanlar varken sen ulaşamamaktan isyankar araban seni yolda bıraktı diye küfürler ederken beklediği otobüs gelmediği için bir durak kösesinde soğuktan titreyenler var yeni aldığın takım elbisem çamurlandı derken o elbiseyi vitrinlerde görüp iç çekenler var... gözlük camların ıslanmış elini yaralamışsın gözleri görmediği için elini hayatı boyunca ürkekçe sağa sola uzatanlar var... senin isyan ettiklerinin onda biri için şükredecekler varken sızlanıyorsun... hadi canım sende geçte olsa evine gittiğinde sana sarılıp ısıtacak sevgilin var. Alıntı
Φ cevapsız sorular Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 rahat batıyor degilmi cogu zaman insana hep daha fazlasını istiyor daha fazla bekliyor sonra gelmediginde bekledigi kendinde sarıyor utanmıyor birde yüzsüz her agldıgında istedigini elde etmiş ya büyüdügünün farkına varmamış hala aglıyor bir sevgilim olsa oldu işte yetmiyor sarısın olsa o da oldu yetmiyor anlayıslı olsa beni cok sevse sevdi ben terkedip gitsem sonra geri dönsem bıraktıgım yerde olsa braktıgın yerde! içtigim alkol bitmese ben hic ayılmasam hic uyanmasam ama uyanıp yaşamaya devam etsem hep mutlu olsam cok mutlu olsam ama biraz üzülsem sonra yeniden sevinsem aksam olmasa mesela hadi oldu sabah olmasa bu defa çok içsem çok sabahında başım agrımasa hava soguk olmasa üşümesem cok sıcak iyi degil ter kokmasam tanrıya inanmasama ama beni cennetine alsa mesela hiç ölmesem ama ihtiyarlamasamda hasta da olmasam hep benim olsa istediklerim ama hep koşsam peşlerinden çok zeki olsam ama hersey surpriz tadında olsa yasadıklarımın kapılıp gitsem ruzgara sonra durup dinlensem... ama hic yorulmadan Alıntı
Φ cevapsız sorular Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2013 asılıp bir ucundan yaşamaya çalışırken tanrım nerdesin ilk satırı ver bana sonra bırak boşalayım bembeyaz sayfalar üzerine zehrimi akıtayım arınsım kanım huzuruna çıkarken temizleneyim bu hayata dair hiçbirşey kalmasın oyunlarından sıkıldım gün sonu hesaplarından insanların beni sevmesinden şefkatle yaklaşmasından durmadan borçlanmaktan yoruldum ödeyemediğim hesaplar birikmesin daha fazla bırak beni zehrimi akıtırken beyaz sayfalara bitsin bu hikaye yanıp sönmekten yoruldum küllerimi denize bıraksınlar ruhumu rüzgara yeniden doğacaksam eğer silinsin tüm bildiklerim tanıdık kimse olmasın ikinci hayatımda tanıdık yüzler bildik acılar dilimin ucuna gelipte söyleyemediklerim olmasın yeni hatalar yapma fırsatı ver bana tekrarlardan yoruldum gerekiyorsa başka bir din gerekiyorsa başka bir dil ben yinede bulurum sana dua etmenin yolunu bana yeni bir yöne ver daha fazlasına dayanır deyipte zorlama bu kulunu... Alıntı
Φ antiferro Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 sustum herkes konusurken ben sustum üzerimde yılların beyazı herkes renklenirken ben gri kaldım üşürken bir şubat gecesi sustum söyleyemediklerimi herkes tadını çıkartırken gecenin ben sabaha uyandım kapımın dibinde birikmiş mektuplar ne ışığına muhtacım senin ne de karanlığına kaçtım sen üstüme geldikçe ben kendime yeni bir yol buldum seni unutmak istedikçe ben kendi oyunlarımda tuzağa düştüm üzüldüm yalnızdım bir ömür boyu anlaşılamamaktan yorgun içimde taşımaktan tüm bu yalnızlığı sonra kaçtım sade bir ölümdü özlediğim ben sustukça çığlığım sığmadı göğüs kafesime manşet oldum üçüncü sayfada ucuz acıklı hikayeler arasında kabullendim sonra alıştım kontrol edilebilesi bir hayat değildi benimki şimdi ne yazsam hepi topu bir isyan ayılmadan açılamıyor gözlerim ve yeter artık demeyi özledim yeter artık... Alıntı
Φ antiferro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2013 kırılsın istiyorum bazen sahip oldugum düzen çatlaklarından ışıklar sızsın kabugumungözlerim kamaşsın sonra üşüme gelsinyeniden yaşadığımı hissedeyimyıllar önce yarım bıraktıgım söylerken içimi çekipertelediğim ne varsa simdi hatırlıyayım istiyorumtamamlamak için değilo gün o an nasıl hissettiysem neden hissettiysembilmek için ne kadar başka biri oldum benne kadar değiştirdi zaman kabuğumune zaman değiştim bu kadaryeniden hatırlamak istiyorumnerde kaldıysa o telli arabası elindeki çocukgidip onu bıraktıgım yerden almak istiyorumkısmi iadelerden yoruldum son on bes yılımın tamamınıdeğiştirmek istiyorumsonra sabah oluyorbir başağrısıyla uyanıpsarhoş geçen son gecede yaptıklarımı anımsayıpkendimden utanıyorum nasıl biri oldum şimdinasılda yüzsüzce elimdekiyle yetinmeyiphep daha fazlasının hırsıylakendi canımı yakıyorumisteyipte korkuluğa konamayan kargalarınsırtlarını kendi kanatlarıyla dövmesi gibiben gidip gelip aynı sahile vuruyorum ellerinde kovalarla bekleyen insanlar olsun istiyorumbeni hayatta tutmak için çabalayan insanlarama herkez bilir balıklar konuşamazbelki de bu yüzde ağzımı kapatıp açsamda defalarcaattıgım çığlıkları kimseler duyamaz... Alıntı
Φ antiferro Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2013 gece çöker önce zifiri karanlıksonra ay ışığında dans baslarkıyısında bir denizinsoluksuz kalır insansanarki nefes alsa dalga olurbozulur dolunayın ahengiyolunu kaybeder diye korkar insanzifiri suyun içindeortasında bir denizin tek başınaayağını uzatır basmak içinboşluktan korkar hep ya derine düşerseyanında kimse yoktur belkibelki oraya kdar yalnız gelmiştir bir cesaretya o son adımda derine düşerse diyekorkargeri dönmek icin geç olmuşturileri gitmek icin erkentam ortasında bir boşluğunkarardı yine ayen çok korktugu bu değilmiydibilmedigi bir boşluğun ortasında çaresiz kalmakya onun elinden tutup buraya kadar getiren yabancınereye kaybolduürker kız çocuğubağırsa sesi çıkmazöyle uzakki güvenli limanlarındanşimdi sakin olmak ve düşünmek zamanıkimse öğretmemişti onabilmediği diyarlarda yalnız kalmayıürker küçük kız çocuğuüşümeye başlar kararır aybunca zaman koruyup kolladığıbunun içinmiydişimdi için için yanarkenbuz tutmak yalnızlıktan hadi şimdi unut bunları diyerek fısıldar yabancıunut bunları ve bırak kendini suyun içineölecekmiş gibi bırakbitecekmiş gibi bırakbırak dalgalarım alsın senitaşısın sahile kadar Alıntı
Φ antiferro Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2013 sırrına ermiş bir ölümlü gibigünümü bekliyorum emekliliğe hak kazanmışyaş haddinden cok gençinsanların genç ve mutlu olmasına izin verilmiyor artıkillaki ihtiyar olmalısın ve iş işten geçmiş olmalıkimsenin bir digerine tahammülü yok artıkne benden zengin olsun ne de benden mutlubaşkalarının acılarını meze yapıyoruz rakı sofralarımızakimimiz dualarına başlarkendaha büyük acılara düşmedigimiz icin şükürlere varıyoruzsanki haketmişiz gibi kaybetmeyien çok sevdiklerimizikimimiz herseyi tamamugandada ki aç cocuklar icin aglıyorsanki sokağındaki bütün çocuklar tok gibiağlayıp ağlayıp gözlerimiz şişinceayna karşısına geçip makyajımızı tazeliyoryeni bir şehvet pazarlığına oturupreyting toplama telaşıylane de çabuk unutuyoruzagzımız süt kokan yıllarıvitrinlerini önünden gecerken canımız cekmesin diye bizi sağ elinden sol eline geçiren annemizine de çabuk unutuyoruzbüyüyüp koca adam oluncaayda bir aradığımızımevki kazanıp çok paraları yönetirkenyaz tatillerinde çalışıp bir külah dondurma almaya yetecek paranın o kıymetinimesai saatlerini hesaplıyoruzçok çalışıp çok yorulupçok kadınla sevişmeyi maharet sanıyoruzhayalini kurdugun okız cocuguyla ilk öpüşmeninheyecanını anımsamaya çalışırkentuhaf bir kosusturmacaya kapılıyorve sonra normal sanıyoruzbir metrobüse binebilmek için yanımızda duranadirsekle vurmayıağlamalarımız bile rol icabıalkış sesi bekliyoruz her düştüğümüzdeama bir başkası düştüğünde tek yaptığımızağız dolusu kahkahalar atmakçok sevilmek hic aldatılmamak istiyoruzama ilk fırsatta körpe bedenlerde söndürüyoruzşehvetten yanan bedenlerimizin ateşleriniben nerde yanlış yaptım?hangi kulunun canını yaktım bu kadarşimdi elimi açıp sana dualar ederken yemyeşil bir cennet dileniyorum...karnı burnunda bir yalnızlıktı benimkidokunsan karanlık dokuınmazsan renksiz bulanık bir hayathangisi daha kötü?seversen beni seni olurumsevmezsen üstü kalsın...pazarlık yokbaşka bir indirim kampanyası daha olmayacakbir daha bu kadar ucuza bulamazsın beni.... Alıntı
Φ antiferro Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2013 sesini duyabilmek isterdimama bir yandan da istemezdimama bir yandan tutulur dilimkonusamaz sonra sessizlik ağırgelir tasıyamazdımutanır kendimden suçlamalara girişirkendi kurduğum mahkemelerde kendimi yargılardımsesini duymak isterdimama bir yandan da çekinirdim debozulur diye büyüsüya öpülünce kurbağa yüzüo yakısıklı prens olamam diye... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.