Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2013 12 yıl Şoför mü, Şöför mü? Kelimenin doğrusu "ŞOFÖR" olmalıdır. Şöför yanlış kullanımdır. şoför isim Fransızca chauffeur 1. isim Sürücü (I) "Savcı öne, şoförün yanına oturmak istedi." - A. Kulin 2. Mesleği araba kullanmak olan sürücü
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2013 12 yıl Ben bunu hep yanlış biliyomuşum geçen yıla kadar, doğrusunu oğlumdan öğrendim..
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2014 10 yıl Ben bunu hep yanlış biliyomuşum geçen yıla kadar, doğrusunu oğlumdan öğrendim.. bende aynen..
Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2016 9 yıl Size çift Günaydın ben zaten biliyordum bakım kaç kişi bilmiyor diye bakim dedim çok şaşırdım
Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2016 8 yıl Bence Yazdığını bir kaç defa okuyup mantıklı düşündükten sonra ve doğrusunu yada olağanı yazmaya çalışınca mantık yürüterek çağırdığınız sözcük kulağa hoş gelince bulabiliyorsunuz . Her yanlış yazdığımız kelime için yapın derim . Mesela yalnış mı yanlış mı gibi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.