Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 dıplomayı ne zaman alacan Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Genel de forumdakiler ----ısırırım yanaklarını ya da sarı şeker diyorlar Günlük yaşantıda da nörs diyorlar ( ingilizce hemşire olan nurse ile ilgisi yok ) Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 bütün aile bana çakıl der..(taş devrinden) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Abim la biciriq dio Alıntı
Φ i am myself Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba... Aranıza yeni katıldım ve hepinizle tanıştığıma memnun oldum Beni en çok sinirlendiren sorulardan biri, ses kayıtlarımı dinlettiğim kişinin "oha, bu senin sesin mi?" demesidir. Ayıptır söylemesi sesim güzeldir de Bunu ben söylemiyorum, sesimi dinledikten sonra, önce inanmayıp sonradan anlayan arkadaşlarım söylüyo Bide annem bana KURBİŞİM der , komik ama çok hoşuma gidiyo. Bi de arkadaşlarım genelde ismimin sonuna "can" ekleyerek hitap ederler. (İsmim kısa olduğu için kısaltma yapamıyolar, ekleme yapıyolar ) Bi de "ne güzel yanmışsın, nerde yandın böyle?" sorusuyla çok karşılaşırım. Ben de "doğuştan böyleyim ben" diyerek garip bi cevap veririm. Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ismimi kisaltirlar arkadaslarim göki der ablam sirik der annem ismimi demez hic yavrum der anannem pasam der türkiyede teyzem gözüm mavisim der aklima gelen bunlar simdilik Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ismimi kisaltirlar arkadaslarim göki der ablam sirik der annem ismimi demez hic yavrum der anannem pasam der türkiyede teyzem gözüm mavisim der aklima gelen bunlar simdilik Aa gözün mavi mi senin Ablan gibi sarısındır sen bi de Bu kız iyice maç hastası oldu derler benim için de Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Babam dikkatli git gel ortalık serseri dolu der Annem İyiki varsın boncuğum der ablam O üstündeki benim bi daha giyme sakın der Arkadaşlarımda fıstık der. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 bana DoZ diyolar hoşumada gidiyor bazen Dozu aşırı kaçırınca fena şeyler oluyor çok lakabım var ama en güzeli DOZ Alıntı
Φ ^MERVE^ Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Bu konuyu açan şahsiyet bana kılçık diyo ama benden daha zayıf Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 çatlak derler kendini beğenmiş derler bazen ama galiba en çok çatlak derler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Çatlak bana derler bi kerem.. Hatta chatlak derler bilenler.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 tabi şimdi ne desem eksik klaır... Benim gibi guzeller guzeli için tabiki de guzellik, fıstık, afet falan gibi şeyler derler ama bugün bana denileni omrum hayatım boyunca unutmayacağım.. Bugün bir arkadasım bana PAŞAM dedi yaaa ama hoşuma gitti beee... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Çok güldüm yaa.. PAŞAM he,hem de bi kıza.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Çok güldüm yaa.. PAŞAM he,hem de bi kıza.. evet artık bana PAŞAM diyebilirsiniz. Sindirdim bu lafı özümsedimmm.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yok be,denmez bi kıza paşam.Ayıp yahu.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yok be,denmez bi kıza paşam.Ayıp yahu.. taurus asıl sana ayıppp... Tüh sanaaaaa... Niye cinsiyet ayrımcılığı yapiyon beee... Bundan sonra ben bu forumun paşasıyım bu boyle bilineee:) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 İyi be.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 İyi be.. iyi beee... Ben de vazgeçtim hevesim kactıı biliyon mu? En iyisi bana sadece paşam diyen arkadasım Paşam desin diğerleri demesin hem o laf ona aittir onun kalsınnnn.... Bana paşam diyenin kemiklerini kırarım ona göre... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 iyi beee... Ben de vazgeçtim hevesim kactıı biliyon mu? En iyisi bana sadece paşam diyen arkadasım Paşam desin diğerleri demesin hem o laf ona aittir onun kalsınnnn.... Bana paşam diyenin kemiklerini kırarım ona göre... annlamadım bı daha anlat,yada fotokobısını verrr Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 inanırım bak bunaa susumadın bi türlüü Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 bana güzellik,şirin deniyordu bide bal köpüğüm eklendi çok sevdim bu sözleri,diyenleride tabiii Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 öle sanıyodumben walla focal cim yaw , okumuştum sana öle dediklerini , fıstık ( gerçek adım ) derler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.