Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Genel de forumdakiler ----ısırırım yanaklarını ya da sarı şeker diyorlar :D

Günlük yaşantıda da nörs diyorlar ( ingilizce hemşire olan nurse ile ilgisi yok :P:lol: )

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba... Aranıza yeni katıldım ve hepinizle tanıştığıma memnun oldum :rolleyes:

Beni en çok sinirlendiren sorulardan biri, ses kayıtlarımı dinlettiğim kişinin "oha, bu senin sesin mi?" demesidir. Ayıptır söylemesi sesim güzeldir de :grin: Bunu ben söylemiyorum, sesimi dinledikten sonra, önce inanmayıp sonradan anlayan arkadaşlarım söylüyo -_-

Bide annem bana KURBİŞİM der :laughing: , komik ama çok hoşuma gidiyo.

Bi de arkadaşlarım genelde ismimin sonuna "can" ekleyerek hitap ederler. (İsmim kısa olduğu için kısaltma yapamıyolar, ekleme yapıyolar :) )

Bi de "ne güzel yanmışsın, nerde yandın böyle?" sorusuyla çok karşılaşırım. Ben de "doğuştan böyleyim ben" diyerek garip bi cevap veririm. :P

Gönderi tarihi:

ismimi kisaltirlar arkadaslarim göki der

ablam sirik der

annem ismimi demez hic yavrum der

anannem pasam der

türkiyede teyzem gözüm mavisim der :) aklima gelen bunlar simdilik ;)

Aa gözün mavi mi senin :D Ablan gibi sarısındır sen bi de :P:lol:

Bu kız iyice maç hastası oldu derler benim için de :lol:

Gönderi tarihi:

bana DoZ diyolar hoşumada gidiyor bazen Dozu aşırı kaçırınca fena şeyler oluyor :D çok lakabım var ama en güzeli DOZ :D

Gönderi tarihi:

tabi şimdi ne desem eksik klaır... Benim gibi guzeller guzeli için tabiki de guzellik, fıstık, afet falan gibi şeyler derler ama :P bugün bana denileni omrum hayatım boyunca unutmayacağım..

Bugün bir arkadasım bana PAŞAM dedi yaaa :) ama hoşuma gitti beee...

Gönderi tarihi:

Çok güldüm yaa.. :P PAŞAM he,hem de bi kıza..

evet artık bana PAŞAM diyebilirsiniz. Sindirdim bu lafı özümsedimmm.... :)

Gönderi tarihi:

Yok be,denmez bi kıza paşam.Ayıp yahu..;)

taurus asıl sana ayıppp... Tüh sanaaaaa... Niye cinsiyet ayrımcılığı yapiyon beee... Bundan sonra ben bu forumun paşasıyım bu boyle bilineee:) :lol:

Gönderi tarihi:

İyi be.. <_<

iyi beee... Ben de vazgeçtim hevesim kactıı biliyon mu? En iyisi bana sadece paşam diyen arkadasım Paşam desin diğerleri demesin hem o laf ona aittir onun kalsınnnn.... Bana paşam diyenin kemiklerini kırarım ona göre...

Gönderi tarihi:

iyi beee... Ben de vazgeçtim hevesim kactıı biliyon mu? En iyisi bana sadece paşam diyen arkadasım Paşam desin diğerleri demesin hem o laf ona aittir onun kalsınnnn.... Bana paşam diyenin kemiklerini kırarım ona göre...

annlamadım bı daha anlat,yada fotokobısını verrr :P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.