Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Al işte birtane daha sende mi 'LilaC' nedense böyle düşünenler hep bayanlar gıcık hayranlarım baya çoğalmış dikkat etmek lazım yakalarlarsa bilmiyorum yok yok merak etme ben sana hayran fln diilim
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl eğer altından kalkamazsan haber ver yardım ederiz " yok yok merak etme ben sana hayran fln diilim " sağol içim rahatladı demekki herzaman gıcık olmayanlarda varmış
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Şu anda zaten yardım ediyorsunuz arkadaşım.. Bir de mükemmel bir arkadaşım var sağolsun bana hep yoldaş hep dert ortağı..
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl Bir de mükemmel bir arkadaşım var sağolsun bana hep yoldaş hep dert ortağı.. Allah yokluğunu göstermesin öle arkdaşların..
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl alemsin yaa.. derler.. birde tanıdıktan sonra..yaa biz seni hiç sevmemiştik ilkinde ama yanılmışız derler..
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 18 yıl yaa biz seni hiç sevmemiştik ilkinde ama yanılmışız derler.. aynını bana da derler.. bugün annem bana bencil dedi sanırım biraz hakkı var
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Arkadas:tatlim,canim Kardes:abla,abla,abla,abla,abla,abla. Yegen:teyze,diiise beceriklisin,temizsin,yaparsin sen,ay nie zahmet ettin.. birisi de tezat,daginik olduumu soyler
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl ilk başta bize çok havalı geldin ama çok şekermişsin meğer derlerrrr
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Sanmıorum.. Bi Gece bi de sen Susmıcam işte sus - ma - ya - ca - ğııımmmm
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Yine motor çatladı.............. Çatlamas merak etme sen
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl ben seni uyus denmesinden sinir oluyorsun saniyordum ama neyseh...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.