Φ Biofix_31 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 sana göre tesatüftür bize göre söke söke :4-0 YENİLİPTE ŞAMPİYON OLMAK BENİ ÇOK SEVİNDİRMEDİ Cimbomlu_Berkay Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2008 Sivasspor: 3 Galatasaray: 5 4 Mayıs 2008 Sivasspor: 3 Galatasaray: 5 Turkcell Süper Lig'in 33. hafta maçında Galatasaray, Sivasspor'u deplasmanda 5-3 yendi; Arda attığı 3 golle sahanın yıldızı oldu. Konuk ekibin diğer golleri Ayhan ve Hakan Şükür'den gelirken, Sivas'ın gollerini 13. dakikada Song (K.K.), 49. dakikada Mehmet Yıldız ve 67. dakikada Sezer kaydetti. Galatasaray bu galibiyetle son haftaya Fenerbahçe'nin 3 puan önünde girdi. Sarı kırmızılılar 34. haftada oynayacakları Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçından alacakları 1 puan ile, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının skoruna bakmaksızın şampiyon olacak... LİGDE SON DURUM: Galatasaray: 76 Fenerbahçe: 73 Sivasspor: 70 Beşiktaş: 70 Son Hafta: Galatasaray - Gençlerbirliği Oftaş, Trabzonspor - Fenerbahçe Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2008 Şimdi bizim üst katta bi velet var fanatik fenerli! Geçen yıl Fenerbahçe şampiyon olduğunda kapıya geldi; -"Şampiyon biziz naaaaberrrrrr" dedi Ben bu yıl naptım? Bayrağı hazırladım annesi izin verdi,sabah bana kapıyı açacak o uyurken cimbom bayrağını üzerine örtecem. Uyandığında üzerinde bayrağı görünce yüzü ne hal alacak çok merak ediyorum. Puha ha ha ha Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Şimdi bizim üst katta bi velet var fanatik fenerli! Geçen yıl Fenerbahçe şampiyon olduğunda kapıya geldi; -"Şampiyon biziz naaaaberrrrrr" dedi Ben bu yıl naptım? Bayrağı hazırladım annesi izin verdi,sabah bana kapıyı açacak o uyurken cimbom bayrağını üzerine örtecem. Uyandığında üzerinde bayrağı görünce yüzü ne hal alacak çok merak ediyorum. Puha ha ha ha sonucu merakla beklıyorum gercekten ne yapacak.bızımlede paylas olur mu? kesın soyle dıyecektır''ıntıkamım acı olacak'' tum cım bomluların (ben dahıl) sampıyonlugunu kutluyorum.zoru basardılar.. tebrıkler galatasaray Alıntı
Misafir YARASA Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gelatasaraylı arkadaşları yürekten kutlarım Yİne şampiyon olduk... Şimdi işin ilginç tarafı şu: milyonlarca dolarlık parayı yurtdışından adam getirecem diye sağa sola dağıtan bir takım... Yine yok, yine yok... Adamlar dünya arması gibi takım yapmaya çalışıyor. Kim o? Fenerbahçe tabii ki kim olacak Para saçmak yerine futbolcu yetiştirmeleri önemle tavsiye olunur Alıntı
Φ haveran Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2008 Yerli malı yurdun malı .Demek ki parayla ve yabancılarla saadet ve başarı gelmiyor.Galatasarayı canı gönülden kutlarım Bu işin ruhla yapılacağını bazılarına ispatlamış oldular böylece. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2008 sonucu merakla beklıyorum gercekten ne yapacak.bızımlede paylas olur mu? kesın soyle dıyecektır''ıntıkamım acı olacak'' tum cım bomluların (ben dahıl) sampıyonlugunu kutluyorum.zoru basardılar.. tebrıkler galatasaray Bursencan günlerdir bi sessizlik hakimdi yukarıda,tepki yok hatta çıt yok! Ama başından beri yaptığım şeyin getirisinin acı olacağını biliyor ve içimden dualar ederek bekliyordum. Ve bugün beklediğim sessizlik bozuldu Bugün kapıyı bi açtım eşikte bir kutu! ayyyy içini açmaz olaydım, hiç üşenmemiş bahçeden bir kutu sümüklüböcek toplamış. Bir baktım gıyır gıyır kaynıyor içi Ama hiç mühim değil ne yaparsa yapsın o bayrağı üstüne sererken duyduğum haz için herşeye değerdi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2008 Bursencan günlerdir bi sessizlik hakimdi yukarıda,tepki yok hatta çıt yok! Ama başından beri yaptığım şeyin getirisinin acı olacağını biliyor ve içimden dualar ederek bekliyordum. Ve bugün beklediğim sessizlik bozuldu Bugün kapıyı bi açtım eşikte bir kutu! ayyyy içini açmaz olaydım, hiç üşenmemiş bahçeden bir kutu sümüklüböcek toplamış. Bir baktım gıyır gıyır kaynıyor içi Ama hiç mühim değil ne yaparsa yapsın o bayrağı üstüne sererken duyduğum haz için herşeye değerdi valla beklıyodum merakla sonucu hadı yaaaa.yanı hıc usenmemıs gıtmıs toplamıs boceklerı getırmıs.bence azılı bır bela dıkkat etmelısınız.her an cat kapı yapabılır pekı su andabır plan dusunuyor musunuz Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 valla beklıyodum merakla sonucuhadı yaaaa.yanı hıc usenmemıs gıtmıs toplamıs boceklerı getırmıs.bence azılı bır bela dıkkat etmelısınız.her an cat kapı yapabılır pekı su andabır plan dusunuyor musunuz Eh yaptığım şakanın sonuçlarına katlanacağım artık İnsanlar yaptıklarının karşılığını iyi yada kötü kabullenebilmeli Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2008 Eh yaptığım şakanın sonuçlarına katlanacağım artık İnsanlar yaptıklarının karşılığını iyi yada kötü kabullenebilmeli eeeh yanı ıyı olmayacagı kesınde kotuyede ne kadar derecesı olur onu bılemem.o cocugun zekasına kalmıs bırsey Alıntı
Φ forumvisa4uk Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 bu puan kayıplarıyla nereye kadar gideceğiz bilmiyorum artık çok üzücü Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.