Φ necessary Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 adam birdenbire cansızlaşmıştı!.. çamaşırları dağıtılmış, etrafa fırlatılmıştı. göbeğindeki "Ğ" harfinin ışıltılı işlemeleri jiletle kesilmişti. loş mekenda, nasıl olduğu öngörülemeyen parlak renkli silüetler şekillenmişti. tırnakların ucundaki ümitsiz vasiyeti yeni zarflanmıştı..." bu polisiye öyküdeki sır nedir??? Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 parlak renkli sülietleri kişi ölürken kendisinden başka kimse göremez ! Alıntı
Φ ÊxcÊ Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Öyküdeki sır, "ustundag"ın dediği gibi olabilir, ama ben birşey fark ettim kelimelerin baş harflerinin yan yana yazarsak alfabeyi yazmış oluyoruz... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Exce ye katılıyorum.Doğru yanıt bence de bu.. Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 tebrik ederim exce çok iyi çözmüşsün olayı . 20 kez okusam benim aklıma gelmezdi !!! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Öyküdeki sır, "ustundag"ın dediği gibi olabilir, ama ben birşey fark ettim kelimelerin baş harflerinin yan yana yazarsak alfabeyi yazmış oluyoruz... yaaaa vallahi supersinnnnnnnnnnnnnnnn helal olsun beeeee Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 tebrik ederim exce çok iyi çözmüşsün olayı . 20 kez okusam benim aklıma gelmezdi !!! aynen ya.... Alıntı
Φ necessary Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Öyküdeki sır, "ustundag"ın dediği gibi olabilir, ama ben birşey fark ettim kelimelerin baş harflerinin yan yana yazarsak alfabeyi yazmış oluyoruz... Evet arkadaşlar kelimelerin başharfleri alfabemizi oluşturuyor.Tebrikler Bu arada medikal arkadaşımız özel mesajla doğru cevabı vermiştir. Alıntı
Φ ustundag Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 ama benim cevabımda mantıklı Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Evet arkadaşlar kelimelerin başharfleri alfabemizi oluşturuyor.Tebrikler Bu arada medikal arkadaşımız özel mesajla doğru cevabı vermiştir. medikal zaten hemen biliyor ya iyiki özelden yaziyor yoksa tadi almaz böyle sorularin falan Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 medikal zaten hemen biliyor ya iyiki özelden yaziyor yoksa tadi almaz böyle sorularin falan bo forumu ve forumdaki arkadaşları çok beğeniyorum. ilk günden beri seviye hiç düşmedi. herkes birbirine saygılı. bu ortamı bozmamak için elimizden geleni yapalım arkadaşlar. daha önceden cevabını bildiğim yada cevabını kolay bulduğum soruları özelden göndermemin tek sebebi hem soruyu soranın hem cevaplamak isteyenlerin tadını kaçırmak istemediğim içindir. cevabına emin olmadığım soruları genelden yazarım. hepinize iyi günler dilerim. görüşmek dileğiyle. Alıntı
Φ multeci Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 100 kere okusam herhalde baş harflerine bakmak aklıma gelmeye bilir..süpersiniz. Alıntı
Φ lucifersinn Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 parlak renkli silüet olmas olmas olmaaaaaaas...silüet karartıdır bi kerem. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.