Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 *Bilgisayarımı istiyoooom!!! *Çok acıktııım!!! *Çıkın odamdaaan !!! *Öfff sıkıldııım!!! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 hacı abi... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 herşeyin hayırlısı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Ya git işine yaaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 haketmiyordum!!! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 hee o açıdan bakıyosun yani Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 boşver Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleo Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 aptal yerine konmaktan bıkmadınmı....hala neden burdayım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 aptal yerine konmaktan bıkmadınmı....hala neden burdayım.. Tesadüfe bak valla bende aynılarını soruyom kendime Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 kısslar ne oluyoo yaf... :( aa...demeyin böle şeyler... yakışmıyo hiç size..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 H arbiden böle kısım bak cidden-_- Haaa o şey bu şey anladım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleo Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 ah.. öf... uf.. tüh... YUHHHHHHHHHHHHHH..........................yani Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 ya bi cümle değilde....şöyle sokağa çıkıpp... deli gibi ıslık çalasım var... :whistling: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleo Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 kıs benimde diyesim geliyo...ama bu kez kırılırsan james 007 gönderirim, yerime Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 yyokk omas öle... sen de.... ben ıslık çalam... olar mı...? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleo Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 olar kıs o seviyo özürü.....benim yerimede rica ederim yapıverir nolcek..dilinemi yapışcek yani.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleo Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 banane banane ben oynamıyom....... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Küstüm küstüm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 sağlık olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 .......... yaa korkuyorum ağzımdan yersiz kaçıcak diye... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Allaha havale ediyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Hii ( şaşırma ifadesi ) ******** ****** ******* Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ scgksk Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Tamam mı hayatımda bu aralar bu rovaşta tamam mı? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 tamam scgsgsjd ama nick ne öle anlamlı bir nicke benzio anlamı ne acaba Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 askere laptop goturmek serbestmı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.