Φ HONEST Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 komik mi şimdi bu Bilmem kişiden kişiye değişir sen anlamadıysan bilemem yani... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ben anladım da komik gelmedi işte sende yetenek yok ki Alıntı
Φ HONEST Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ben anladım da komik gelmedi işte sende yetenek yok ki Deet ordan kafamı bozma dökerim 32 dişini... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 bi dene bakalım dökebiliyor musun 32 dişimi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gececim bebek görmek ne dimek Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 rüyamda çirkin mı çirkin bişe gördum,bana ondan uzak dur dedı aksakallı bı dede(nıye dede oluyosa,sankı dedeler çok masum) bana dedıkı o hılkatgarıbesının adı natalya Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 rüyamda çirkin mı çirkin bişe gördum,bana ondan uzak dur dedı aksakallı bı dede(nıye dede oluyosa,sankı dedeler çok masum) bana dedıkı o hılkatgarıbesının adı natalya Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ınsan lafın ustune gelirmiş vayy be Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gececim bebek görmek ne dimek Rüyada yeni doğmuş bir bebek görmek ; sıkıntılı günler geçireceğine fakat kısa bir süre içinde iyi günlere kavuacağına işarettir..Erkek bebek kısmettir... Oyuncak bebek gördüysen eğlenceli bir yere davet edileceğine işarettir Bayram ve yeni yıl var önümüzde zaten Bu da buna işarettir yani Bu aralar rüyanda fasla bebek görme olar mı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Ne o kıskandın mı Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 "bi tavsiye" rüyaları hep ii yorumlamak gerekir.................................... "bi tavsiye daha" rüyayla amel edilmez............................. "ve bi dene daha" gene de eğlence işte......................... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 kankim demişse doğru demiştir... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Ne o kıskandın mı Kim ben mi Hayatta kıskanmam bikerem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 rüya göremiyorum ben gece apla yaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Uyumassan göremessin zaten önce uyumayı dene gece çekirgesi Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yahu bişey söyleyeceğim ama gülmeyin üstelik bu şaka falanda değil gerçek rüya, Rüyamda Ahmet Kaya bize gelmiş onu uğurlarken göz kapaklarımdan öptü ve gitti. Yorum istiyorum uzun süredir ne Ahmet Kaya şarkısı dinledim nede aklıma gelmişliği var nerden çıktı bu rüya acaba beni öte tarafamı çağırıyor neeee Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yahu bişey söyleyeceğim ama gülmeyin üstelik bu şaka falanda değil gerçek rüya,Rüyamda Ahmet Kaya bize gelmiş onu uğurlarken göz kapaklarımdan öptü ve gitti. Yorum istiyorum uzun süredir ne Ahmet Kaya şarkısı dinledim nede aklıma gelmişliği var nerden çıktı bu rüya acaba beni öte tarafamı çağırıyor neeee Gece Yağmurum eminim daha güzel yorumlar ama ben de bi şansımı denimm Öncelikle rüyada ölü birisini görmek her zaman hayra yorulurmuş. Rüyada ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Biri tarafından gözlerinden öpülmek evlenmeye, tanınmayan ölüyü öpmek tahmin edilemeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, erkek çocuğa veyahut sevinçli haberlere delalet edermiş. o halde söyle yorumlayalım, sen hiç tahmin etmediğin bir anda belki de uzaktan ya da uzun zamandır görmediğin biriyle evlenecek ve bir de erkek bebek sahibi olacaksın... inşallahhhhhhh ha bu arada gecen de ben de ruyamda erkek bebeğim olmuş gördüm kendimi yalnız cocukla bir turlu yıldızımız barışmıyordu ben surekli şikayet ediyordum yok kız istiyordum niye erkek oldu yok şunun oğlu daha güzel benim ki niye çirkin falan diye garibim çirkin de degildi ama diger bebeğin gözleri boyle badem gibiydi de ondan kazandı yani anlayacağınız... neyse sonunda ha erkek ha kız, benim çocuğum digil mi diyip mutlu sonla bitirdim rüyayı ama anlam veremedim yani oyle bebk falan da bekledigim yok ama bilimsel acıklaması o gun kuzenimin yeni dogmus erkek bebegini gormeye gitmiştim sanırım ondan etkilendim yaneeeee Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 ha bi de yeri gelmişken mutfagımda bir arkadaşım vardı ve yerlerde bissurrruuuu kucuk kucuk kurtlar vardı... (elma kurdu gibi) arkadasımın uzerine dogru dolanıyorlardı... ıyy cok ıgrenccc... bu ne demek yawww.. bunun bilimsel acıklaması yok cunkummm sabah kurt murt görmedimm Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ha bi de yeri gelmişken mutfagımda bir arkadaşım vardı ve yerlerde bissurrruuuu kucuk kucuk kurtlar vardı... (elma kurdu gibi) arkadasımın uzerine dogru dolanıyorlardı... ıyy cok ıgrenccc... bu ne demek yawww.. bunun bilimsel acıklaması yok cunkummm sabah kurt murt görmedimm Bence o arkadaşından uzak dur..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yahu bişey söyleyeceğim ama gülmeyin üstelik bu şaka falanda değil gerçek rüya,Rüyamda Ahmet Kaya bize gelmiş onu uğurlarken göz kapaklarımdan öptü ve gitti. Yorum istiyorum uzun süredir ne Ahmet Kaya şarkısı dinledim nede aklıma gelmişliği var nerden çıktı bu rüya acaba beni öte tarafamı çağırıyor neeee Sevgili Gönüldaşım Gloriamında dediği gibi rüya da ölmüş birini görmek hayra yorulur..Ölmüş birini görmek yaşayan birinden bi haber alacağına delalettir..Eğer ölmüş kişi rüyanda hiç konuşmamışsa gerçektende onun ruhu gelmiştir derler Peki kimler derler Bilmiyorum öyle işte Ünlü birini rüyada görmek neye delalettir diye soracak olursan Ki hala da sormaktasın sanırım Dur biras zaman zaman kazanayım ben en iyisi Ünlü birini görmek yüksek kademeden bi haber alacağına,Akademik kariyeri olan bir topluma gireceğine yada buna benzer bişey gibi bişey işte Gözünden öpmesi ise ; uzun zamandır görüşmediğin yada hasret kaldığın birine kavuşacağına,hasretle sarılıp gözlerinden öpeceğine işarettir...Bu arada ''Gözlerimden öpme ayrılık derdin,Gözlerinden öpmedim ayrılmadık mı '' bi şarkı sözü geldi aklıma çok içlendim Rüyanda Ahmet Kaya'yı görmek ise tamamen bilinç altından gelen bişeydir diye düşünüyorum..Yani yakın zaman içerisinde onunla ilgili bir şarkı,haber vs gibi bazı olaylardan yola çıkarak bilinç altına yerleşik bir hayat sürdürmüş olabilirler Gönüldaşım sen her ne kadar da şarkı falan dinlemedim,hatırlamadım desemde durum bundan ibarettir Zannımca öyledir gibime geliyor Öte tarafa derken neyi kasttetiniz sevgili gönüldaşım Böyle hurafe şeylere inanmayınız,başına beyaz çarşaf geçirmiş hayaletlere kanmayınız lütfen Sizede küçük küçük tavsiyelerde bulunayım sevgili gönüldaşım...Malum havalar soğuk artık...Pencerenizi sıkı sıkı kapayınız ve üserinisi iyice örtünüz Pc başında uyuklamayınız Aaaaaaa ben tşk ederim canım gönüldaşım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gece Yağmurum eminim daha güzel yorumlar ama ben de bi şansımı denimm Öncelikle rüyada ölü birisini görmek her zaman hayra yorulurmuş. Rüyada ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Biri tarafından gözlerinden öpülmek evlenmeye, tanınmayan ölüyü öpmek tahmin edilemeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, erkek çocuğa veyahut sevinçli haberlere delalet edermiş. o halde söyle yorumlayalım, sen hiç tahmin etmediğin bir anda belki de uzaktan ya da uzun zamandır görmediğin biriyle evlenecek ve bir de erkek bebek sahibi olacaksın... inşallahhhhhhh ha bu arada gecen de ben de ruyamda erkek bebeğim olmuş gördüm kendimi yalnız cocukla bir turlu yıldızımız barışmıyordu ben surekli şikayet ediyordum yok kız istiyordum niye erkek oldu yok şunun oğlu daha güzel benim ki niye çirkin falan diye garibim çirkin de degildi ama diger bebeğin gözleri boyle badem gibiydi de ondan kazandı yani anlayacağınız... neyse sonunda ha erkek ha kız, benim çocuğum digil mi diyip mutlu sonla bitirdim rüyayı ama anlam veremedim yani oyle bebk falan da bekledigim yok ama bilimsel acıklaması o gun kuzenimin yeni dogmus erkek bebegini gormeye gitmiştim sanırım ondan etkilendim yaneeeee Canım Gloriam bu nacizane yorumların için çok tşk ederim Senin rüyana gelince sarı lalem benim Rüyada erkek çocuk görmek her zaman hayra yorulur...Yıldızının barışmamması ise istemeden alacağın bir kısmeti geri tepeceğine gibi yorumlarda olabilir Ayağına aman kucağına kadar gelmiş kısmet tepilir mi hiç Tepmeyin evladım kısmetlerinizi bi düşünün değerlendirin Gerçi sizde söylemişsiniz evladım o gün kuseninisin bebeğini görmeye gittiğinizi Tam bende onu diyecektim senin kusen doğum yaptı mı Maaşallah maaşallah Allah analı babalı büyütsün cnm Pek severim ben senin kusenini slm söyle benden İşte böyle gloriam senin rüyanın nacizane yorumuda budur gibime geliyor Hiç ummadığın bir maddi yada manevi kısmete kavuşacaksın Canım manevi kısmetin gönlüne huzur versin Maddi kısmetinden ise % mi isterim ona göre Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 kankim sana sahmet bana hürmet birde şu benim rüyayı bi yorumlayıver rüyamda, erkek kardeşim kız arkadaşını annemle tanıştırıyordu ve mayısta nişanlanmak istediklerini söylüyorlardı. kankitom kardeşim daha üniv. de okuyo kıss daha mezun bilem olmadı, ayrıca annemde, bende kızı hiç beğenmedik Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ha bi de yeri gelmişken mutfagımda bir arkadaşım vardı ve yerlerde bissurrruuuu kucuk kucuk kurtlar vardı... (elma kurdu gibi) arkadasımın uzerine dogru dolanıyorlardı... ıyy cok ıgrenccc... bu ne demek yawww.. bunun bilimsel acıklaması yok cunkummm sabah kurt murt görmedimm Canım bu arkadaşına dikkat et...Hanene yani evine zararı olabilecek birisi olabilir..Rızkında,kazancında gözü olan birisi de olabilir... Bence o arkadaşından uzak dur..... Gönüldaşımda benimle aynı fikirde ... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 kıss çatlak kankito benim rüyayı da yorumlasana kardeşimin geleceği söz konusu burda Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.