Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 hastamı oldun gecmıs olsun bende sana absınthe getırdım.ıyımı yaptım bılmıyom bunu ıcen dırek mezara gırıyo %70 alkol oranı bıde sekerle karıstırıyosun oluyo %100 zaten kampanya var yesıl perıde. 2 tane alana bı tane tabut bedava fazla ıcersen halüslasyon goruyosun aynı benım avatardakı gıbı Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Akşamın kızıllığına serpiştirilmiş yangın yerleri Küçük küçük Her aşık ufka baktığında çizer bu resimleri Hangi duygu Hangi doğa kanunu Açıklayabilir bu kanatsız uçuşları Kim ipe dizdirir bu kelimeleri Nefes nefese çıktığım yokuşları acıya doğru Sevdiren nedir Aşktır Aşk başka bir şeydir Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 hastamı oldun gecmıs olsun bende sana absınthe getırdım.ıyımı yaptım bılmıyom bunu ıcen dırek mezara gırıyo %70 alkol oranı bıde sekerle karıstırıyosun oluyo %100 zaten kampanya var yesıl perıde. 2 tane alana bı tane tabut bedava fazla ıcersen halüslasyon goruyosun aynı benım avatardakı gıbı mersi canem sewe sewe alam........ bu arada avatarda süpermiş Akşamın kızıllığına serpiştirilmiş yangın yerleri Küçük küçük Her aşık ufka baktığında çizer bu resimleri Hangi duygu Hangi doğa kanunu Açıklayabilir bu kanatsız uçuşları Kim ipe dizdirir bu kelimeleri Nefes nefese çıktığım yokuşları acıya doğru Sevdiren nedir Aşktır Aşk başka bir şeydir harbi aşk başka bir şeymiş applllaaaaa........ Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 naber balıkdüşmanı... anladın sen... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 geçiyodum uğradım... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 naber balıkdüşmanı... anladın sen... yaaaaa............. anladım tabi......... uzatsan tam süper olacak.............................. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 iyi bayramlar, mutlu yıllar................ Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 ewet bir sonra yine burdayım.................... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 bayramda bitti beee...hiç bişi anlamadım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 niye anlamadin ki cok et yiyemedinmi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 tam tersi oldu çekirgem ama ne biliyim sokağa çıkıp torpil patlatamadım,mendil içinde bayram harlığı alamadım,akşama kadar sokakta top oynayamadım... bayramı çocuklar yaşıyo bee büyüdükçe dahada monotonlaşıyo bayramlar... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 dua et ki türkiyedesin biz ne yapalim yil basina denk gelmesedi bayram okullar is yerleri acik oluyor izin bile alamiyorsun neyse ustam sende haklisin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 eeeeeeee................................ Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 tam tersi oldu çekirgem ama ne biliyim sokağa çıkıp torpil patlatamadım,mendil içinde bayram harlığı alamadım,akşama kadar sokakta top oynayamadım... bayramı çocuklar yaşıyo bee büyüdükçe dahada monotonlaşıyo bayramlar... AAhh ah Nerde o eski bayramlar Eski Yılbaşları......AAh AAHH hatırlıyorum bir ara tam 827 milyon 550 bin TL Bayram harçlığı toplamıştım o zaman lar daha 9 Yaşındaydım ne günlerdi be bütün gün Beyoğlunda Kapı kapı dolaşmıştık Arkadaşla beraber.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 bi kaç basamak düşmüştüde çıkarıyım dedim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 bi kaç basamak düşmüştüde çıkarıyım dedim... kömür gözlüm yerim seni.................... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 hangi bağın bağbanısan gülüsen, aldın aklım deli ettin beni seeeen amman ,öldüm bittim eridim kül oldum amman o senin aşkın elinden bayıldım amman sesin aldım yüzünüde gördüm ayıldım amman...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 o güzel sesin beni mest etti böcüğüm.................. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 işşş-işşş-işşşşşş ne olacaksa.................................. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 buradaaaaaaaan bir atlıııı geçtiiiii yaramaaaaa bastı geçtiiiii vaaaay vaaayy offff offff Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 abloşun seni çok özledi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 abloşun seni çok özledi bende abloşumu çooooooooookkkk ösledim .................. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2007 wayy kurban içelim................... :D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.