Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 YAHU EPEYDİR BURDAYIM (PEK EPEY OLMASADA) KENDİMİ TANITMADIĞIMI FARK ETTİM. NEYSE BENİDE TANIYIN BEN İYİ BİRİSİYİM HEHHEHHHHH BANADA BİRİSİ MEŞALE YAKSIN HADİ BAKEM KALKIN YAKIN.EEE HADİ AMA NİRDE MEŞALELER Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Valla ben sizii kötü olsanizda tanimak isterim, isminizden sevdim sizi arkadasim hos geldiniz, sefalar getirdiniz... Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 O nasıl made in turkey oluyor? Sadece fabrika türkiyede mi? yoksa hammaddeler mi ithal? Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Türkish kardeş biz meşaleni yaktık söndürmemek senin elinde. E hadi hoş geldin aramıza..... Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Türkish kardeş biz meşaleni yaktık söndürmemek senin elinde.E hadi hoş geldin aramıza..... 12563[/snapback] hoşgeldin Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 hos geldin aramiza burayi seveceksin Türk malim benim... %100 Türk müsün sen??? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 valla arkadaslar(Karcicegi_m, Milkyayim, Eren) bizde burda karsilama ekibi gibi bisey olduk gibime gelio Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 BELKİ SIKILACAKSIN BELKİ ŞAPKA ATACAKSIN ZAMAN ZAMAN ÇAYLAK VASFINA EZİLECEKSİN ÖNCE DÜŞÜNECEKSİN, SONRA DÜŞÜNECEKSİN VE YAZACAKSIN YAZACAKSIN YAZACAKSIN Forumun buğusunda kaybolursun inşallah...)) Hoş geldin.. Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Türk malim benim... Bah şimdi de sana mal diyorlar. Eh artık ne diyeyim... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 slm millet siz hala burdamısınız Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Alo biri kulaklarımımı çınlattı. ne oluyor millet ne malı ne tv.si beeeaa. sizden biriyim ablalar abiler sevin beni.ben sizi çok sevdim yolumu kaybettim. HADİ KIZLAR HEP BERABER SÖYLEYİN. DEH DEYİN KIZLAR BENİM ATIMA DEEEEHHHH Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 sizden biriyim ablalar abiler sevin beni. Halk kahramanı Politikacı kokusu alıyorum. Hem de made in Turkey türünden bir politikacı kokusu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 alaturka bandoyu hazirlamayi unutmusuz onsuz karsilama yaptik sade bir karsilama oldu ama made in turkey bunada sevinmis 12657[/snapback] :clover:Eren kardeş; sorma be gözüm ne sevindim anlatamam...gerçi kırıldım tabi bana bi bandoyu çok görmüşsünüz oda olsaydı ohh değme keyfime.neyse bu seferlik hadi idare edeyim birdaha olmasın emiiiii abicimmm Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 TÜRK İŞİ BAK GÜNLERDİR SANA SLM DİYENLERİN SAYISI ARTIP DURUYOR.SENDE FAZLA ŞIMARMA .SENİ BİZLER YARATTIK.BİZLER YOK EDERİZ (TÜRK FİLMLERİNDEKİ GİBİ OLDU) ŞAKA BİR YANA MONARIZA ABLA VEYA ABİ(CİNSİYETTE MEÇHUL)NEYSE İŞTE SEVDİK SENİ KIYMETİNİ BİL.... SEVGİLER Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 TÜRK İŞİ BAK GÜNLERDİR SANA SLM DİYENLERİN SAYISI ARTIP DURUYOR.SENDE FAZLA ŞIMARMA .SENİ BİZLER YARATTIK.BİZLER YOK EDERİZ (TÜRK FİLMLERİNDEKİ GİBİ OLDU)ŞAKA BİR YANA MONARIZA ABLA VEYA ABİ(CİNSİYETTE MEÇHUL)NEYSE İŞTE SEVDİK SENİ KIYMETİNİ BİL.... SEVGİLER 12726[/snapback] NE DİMEK ŞİMDİ BU KERÇİÇEĞİ CİNSİYET MEÇHULLLLL AİP OLDU JOJUĞUMMMM ABİSİ DEDİM DEMİ YANİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEN BİR HALK KAHRAMANIYIMMMMM BENİ SİZLER ARTİST ETTİNİZZZ CANLARIM BENİM EVET BENİ DAHA ÇOOOOOKK SEVİN SAYIN SİZDEN BİRİ MONARIZA ABİNİZZZZZ HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMMM MUCKS MUCKSSSSSSS Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 EREN BEY ORDAKİ YARATMAK KELİMESİNE DİKKAT EDERSEN O MANADA KULLANILMADIĞINI ANLARSIN.BİZ YOKTAN VARETMEDİK,VAROLANI BİRAZ ABARTIP HAVAYA SOKTUK O KADAR.SEVİNSİN GARİP.GERÇİ NE GARİP NE GARİP DİL BİR KARIŞ MAAŞALLAHHHHH...... Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 merhaba arkadaşlar malumunuz farketmişsinizdir ki bende yeniyim burda.. şatafatlı değil de sade bi hoşgeldin merasimi bende isterim bilesiniz.. sevgiler... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 merhaba arkadaşlar malumunuz farketmişsinizdir ki bende yeniyim burda.. şatafatlı değil de sade bi hoşgeldin merasimi bende isterim bilesiniz.. sevgiler... 12824[/snapback] KARDEŞ HEMEN KENDİNE BİR BAŞLIK OLUŞTUR EN ŞATAFATLI TARAFINDAN KARŞILARIZ SENİDE .HAFTA İÇİ HAFTA SONU YOK BİZDE KARŞILAMA BANDOSU 7-24 EMRİNDE YİNEDE BURDADA OLSA BİRAZ GEÇTE OLSA HOŞGELDİN ARAMIZA. SEVGİLER..... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2005 Türk malim benim... Bah şimdi de sana mal diyorlar. Eh artık ne diyeyim... 12633[/snapback] bitanem made in Turkey in türkcesi ne???? Türk mali degil mi?? ben de sahiplendim ne var bunda.. kiskanmaaa... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Önümüzdeki yıllarda, her alandaki bir çok üründe made in Turkey yazısını görmek dileklerimle...... Saygılar.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Önümüzdeki yıllarda, her alandaki bir çok üründe made in Turkey yazısını görmek dileklerimle...... Saygılar.. 12888[/snapback] [/quot kısmetse yaşar ölmezsem neden olmasın.....her konuya bende güzelim imzamı atarım elbetttt sağlıcakla kalın sevgili kardeşlerim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Önümüzdeki yıllarda, her alandaki bir çok üründe made in Turkey yazısını görmek dileklerimle...... Saygılar.. 12888[/snapback] [/quot kısmetse yaşar ölmezsem neden olmasın.....her konuya bende güzelim imzamı atarım elbetttt sağlıcakla kalın sevgili kardeşlerim 12960[/snapback] KEŞKE ATIN KARDEŞİMDE SENMİ ATARSIN BİR BAŞKASIMI, ORASI ÖNEMLİ DEĞİL... Saygılar... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2005 biner atıma giderim.kafama eser dönerim ama emin olun ben buraya hep yazarım ehuehuu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 BAKIN BENİ DAHA ÇOK TANIMAYA BAŞLADINIZ..EVET ŞİİRİ ÇOK SEVERİM. KIZLAR BENİ TANIDIĞINIZA PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ.HEMCİNSLERİM SİZDE OLMAYACAKSINIZ.................CANLARIM CİĞERLERİM KAKTÜSLERİM SAPLARIM SAMANLARIM Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.