Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

blue daisy

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    14
  • Katılım

  • Son Ziyaret

blue daisy Hakkında

  • Doğum Günü 28-02-1985

Diğer Bilgiler

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profil Bilgileri

  • Yer
    bursa
  • İlgi Alanları
    everyone

blue daisy - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. blue daisy doğum gününüz kutlu olsun!

  2. blue daisy doğum gününüz kutlu olsun!

  3. blue daisy doğum gününüz kutlu olsun!

  4. blue daisy doğum gününüz kutlu olsun!

  5. blue daisy doğum gününüz kutlu olsun!

  6. blue daisy doğum gününüz kutlu olsun!

  7. blue daisy doğum gününüz kutlu olsun!

  8. ve bu tehlikeli inanç gençliğimizden bizi alır,götürür.hiç birşey olmamış gibi kendi ellerimizle yüreğimizi veririz.taki bigün bunun acısını kendimizde farkettiğimiz an.ya geç olur yeniden kazanmak kendi benliğimizi yada hiç zorlanmadan akıp kendiliğinden gelir.en acısıda budur zaten.bütün cesaretimiz,genliğimizde kurduğumuz hayallerimiz sadece bize kendimizden yaşça küçüğümüze yada yaşamışlıklarınla olan küçüğümüze öğütler olarak sergilenir.adımız da "onu dinleyin o dorusunu bilir çünkü yaşamış"olarak kalır. biz hernekadar diretsekte genç kalmakta dilku dilimizden sadece "bak sakın yapma ben öyle yapmıştım ama aldandım"çıkar. artısı ise bizi yürekten dinleyenlere kalır..
  9. dost;sınırları olmayan...tartışılamayandır..çünkü o çoktan doğru insanlığıyla karşısındakine öğrenmenin,öğretmenin ve yapmanın ne olduğunu göstermiştir.. herkezin böyle dostları olması dileğiyle...
  10. teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınızdan dolayı.. AŞK; bir betimleme ki içinde bütün garip anlaşılmaz duyguları barındıran...hissedilmemi ş duyguları tattıran,zincir misali ard arda hissedilen duygular sonucu bir varlığa duygusal biçimden hiç ayrılmamacasına bağlılık yaratan.. kendi sözcüğü gibi karmaşık olan herşeyi içeren,masum karmaşaya ben aşk diyorum! demiş can dündar..
  11. blue daisy

    En sevdigniz ask sarkisi hangisi...?

    konuşamıyorum-ilhan irem(nilgül'ün söylediği versyonla) eğreti gelin-sezen aksu
  12. onsuz asla yapamıyacağımızı bile bile ki buna aşk mı diyolar? başka birisi birden hayatımıza girer ve olan olur.. sır gibi saklarken kalbinizi.. siz napardınız? bunlar hiç yaşanmamış gibimi davranırdınız?yoksa duygularınızı bi kenara koyup..mantığınızın sınırını zorlarmıydınız? yani iki kişiye kalbinizi ayırırmıydınız?birgün kanıycak olduğunu bile bile..
  13. sevgi huzuru getirir aynı zamanda.huzurlu olan heryer başarıyı,saygıyı,mutluluğu ve gerekirse zenginlii verir bize. çok güsel bi hikayeydi..
  14. blue daisy

    Eski Sevgiliye Mektup

    bugün tam bir sene oldu..romanlara geçicek türden bi tanışma hikayesiyle başladık herşeye..sen başka bir adıma aşık olurken bundan 1sene önce hergeçengün vicdan azabıyla seni düşünüyo ve sana bu gerçeği söylemek için hergün kendime telkin veriyordum.sadece bir düşü yaşıyordun ve ben karşıdan sadece acı çekerek seni seyrediyordum...ve ogün geldiğinde sana adımın başka olduğunu söylediğimde,birkaç gözyaşıyla sadece bikaç günlüğüne beni terk etmiştin..geri döndüğündeyse sende bende eskimiştik bile...sonra dostane cümlelerle birbirimize hergün acı çektiriyorduk...ama biz birbirimize yinede sözler veriyorduk..büyücez ve kocaman olucaz vede bidaha ağlamıycaz..hayat bizi ellerimizden bidaha yakalayamıyacak ve bizi üzemiyecek.günler ve itiraflar ardı ardınca..sonra dayanamadığımız noktalarda 'aşkım'deyişleriyle kopuşlar...ve bir daha ipi yakalayamayışlar.zamaaannn.. ve sen başarılarınla günden güne büyürken,ben hergün senin başarıların altında küçülürken.ahh benim yaralı kalbimin bir tek dikişi..can yeleğim..nezaman ağlasam sadece ekrana bakıp yazmanı beklediğim güzel sevgilim.. birgün biyerde bedenimize dokunucaz biliyorum..gözlerimiz gözlerimize değicek ve işte o an zamana sığdıramadığımız tek gerçeğimizi yaşıycaz...bir gün sadece ellerimize..birgün gözlerimize..birgün de sadece dillerimize yer vericezz..biliyorum bu zaman var bir yerlerde..şuan sadece bir tablodasın benim için..bir çizgiye tıkladığımda aşağıya çekebildiğim..ama birde öyle bir yürektesinki birtürlü çizgisini bulamadığım şu hayatın içinde biryerlerde asla o tahttan seni indiremediğim.. bir gün buluşmak dileğiyle.. seni çok seviyorum ezgi
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.