Φ simin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Baklava istedi benim canım, böyle ev yapımı bol cevizli... hmm vardıki bak onu resimlemedim ben sevmediğim içindir belki tatlı sevmeyen nadir canlılardanım değilmi ? ama bitter çikeletaaa severimki işte bundan %70 kakao acı acı böyle mmmmm mmmmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 O zaman sana afiyet olsun Ben yine de bol cevizliiiiii bir ev yapımı baklava yiyeyim Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 O zaman sana afiyet olsun Ben yine de bol cevizliiiiii bir ev yapımı baklava yiyeyim evet evet ye vallaha gün bügün Sabancı ne diyordu trilyonlarım var ama sadece patates yiyebiliyorum.. kıymet bilmek lazım sağlığımız varken 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 DUKANDA tüm ızgaralar serbestttttttttttt )))) iste bu benim kalbime giden yol ahhh ah ... 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 iste bu benim kalbime giden yol ahhh ah ... etoburluk iyidir protein iyidir 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 dimi yaa iste bu da beynime giden yol .. simin-simin ; sevimli hanimefendi seni 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 dimi yaa iste bu da beynime giden yol .. simin-simin ; sevimli hanimefendi seni Buyrun benim o sevimli Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2012 Diyetim bitsin ilk oturup deli gibi yiyeceğim şey sensin elmalı tart uff uff uffff çok özledim seniiiiiiiiii Alıntı
Φ canliradyo Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Şuan memleketimin beyaz kirazı canım istedi,olsada yesek diğceğim tek meyve Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Şuan memleketimin beyaz kirazı canım istedi,olsada yesek diğceğim tek meyve evetttt o çok güzel olur ben bu kirazı yanlızca sinopta ve bursada yedim gördüm başka pazarda bile görmedim Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Bunlarda bahçemden... Börülceyi bu kadar küçük ayıklayıp neyini yapıyorsunuz. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2012 Börülceyi bu kadar küçük ayıklayıp neyini yapıyorsunuz. bak bak tanımışta hemen... biz ona papuda diyoruz ve çorbasını yapıyoruz okadar küçük doğrayıp .... Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2012 bak bak tanımışta hemen... biz ona papuda diyoruz ve çorbasını yapıyoruz okadar küçük doğrayıp .... Ben hiç çorbasını yemedim..Bilmemde..Eğer tarifini yazarsan denerim ve sevinirim..Ben börülce yemeği ve taratorunu bilirim... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2012 Ben hiç çorbasını yemedim..Bilmemde..Eğer tarifini yazarsan denerim ve sevinirim..Ben börülce yemeği ve taratorunu bilirim... Peki soğanları ince ince kıyıp sıvı yağda azıcık salça ile kavuruyoruz sönene kadar... sonra börülceyide ekleyip biraz daha kavuruyoruz.. sonra börülce miktarımıza göre uygunu 1 lt suyu ekliyoruz bunlar kaynamaya bırakılırken. bir yanda 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı un ve bir yumurta terbiyesi hazırlanıyor. kaynayan çorbamızdan birazcık su alıp terbiyemiz kesilmesin diye yavaş yavaş sulandırıyoruz ve çorbamıza ekliyoruz. isteğe bağlı olarak tavuk tabletide ekleenbilir. tuz karabiber serbest afiyet olsun ... Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2012 Çok sağol..Bu hafta pazardan alacağım ve yapacağım. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2012 Çok sağol..Bu hafta pazardan alacağım ve yapacağım. afiyet olsun Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2012 en sevdiğimde belki bir 15 sene olmuştur yemiyeli neden almıyorumki dahi ?? ilk gördüğümde alcam yicem Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 Yenirkii buuunlarrrr Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2012 Ah ahh karlıköyde ananemde kızarmış ekmek ve vita ımmm ımm çok özeldi... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Canım nasıl ama nasıl ıspanaklı börek çekti anlatamam yani, öyle böyle değilllll Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Canım nasıl ama nasıl ıspanaklı börek çekti anlatamam yani, öyle böyle değilllll ufff benimde çekiyor ama dukan amca cıss diyor !!! kepekli krepten börekimsi bişi yapayım bari ) sen yee kuşum toparla mideni ohh afiyet olsun . m.köydeki aslı böreke git güzeldi ordaki Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 ufff benimde çekiyor ama dukan amca cıss diyor !!! kepekli krepten börekimsi bişi yapayım bari ) sen yee kuşum toparla mideni ohh afiyet olsun . m.köydeki aslı böreke git güzeldi ordaki Ne Dukan'ı, boşver Dukan'ı, o yanlış biliyor zaten aldılar doktorluk sertifikasını da elinden, inanma ona... Aldılardı dimi, ben yanlış bilmiyorum yani Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Ne Dukan'ı, boşver Dukan'ı, o yanlış biliyor zaten aldılar doktorluk sertifikasını da elinden, inanma ona... Aldılardı dimi, ben yanlış bilmiyorum yani yok kendisi vermiş idi.. gerek duymadı artık kitpatan iyi kazanıyor imiş ben tam yapmadımki meyva yiyorum ben ama tabi beyaz un ve şekeri kullanmıyorum olması gerektiği gibi kızartmada yemiyorum... proteine ağırlık tam dukan diyemeyiz ama böyle oturup börekte yemiyorum... etraf manda dolu azcık dikkat edeyim kendime nihahaha sen ye özgürce gayet güzelsin... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 yok kendisi vermiş idi.. gerek duymadı artık kitpatan iyi kazanıyor imiş ben tam yapmadımki meyva yiyorum ben ama tabi beyaz un ve şekeri kullanmıyorum olması gerektiği gibi kızartmada yemiyorum... proteine ağırlık tam dukan diyemeyiz ama böyle oturup börekte yemiyorum... etraf manda dolu azcık dikkat edeyim kendime nihahaha sen ye özgürce gayet güzelsin... Bebeeeeemmmm sen de çok güzelsinnnnnnnn Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2012 Bebeeeeemmmm sen de çok güzelsinnnnnnnn güzel gören fıstıkım..tam diiğilim az daha kaldı ama tabi beterin beteri var derlerya mütavazide olmayalım biz yinede güzeliz yani birçok kendini güzel zannedenlerden.. uzuvlar belli !!!! ya tostoparlak bişi oluvereydim hiiii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.