Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 "Bir insanın ................. oluşu, onu sevmem ve saygı duymam için yeterli bir sebeptir." 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 ve.. ..tercihlerinde gurur ve nefsini ön planda tutmuyor.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 ve.. ..tercihlerinde gurur ve nefsini ön planda tutmuyor.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 alçak gönüllü? 1 Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 alçak gönüllü? normal alçak gönüllü işte 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 bi de "anormal alçak gönüllü" mü var? 1 Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 bi de "anormal alçak gönüllü" mü var? valla bilemedim şimdi 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 valla bilemedim şimdi işte ne kadder saygılı ve mütenasip bi pasifiğimiz var.. dost-düşman görsün.. görsün de ibret alsın.. mütevazi pasifik..(pasifiğin mütevazisi nasıl oluyorsa?) o zaman konu başlığımıza dönüyorum: "Bir insanın mütevazi pasifik örneğindeki gibi oluşu, onu sevmem ve saygı duymam için yeterli bir sebeptir." 1 Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 uygun smileyı bulamadım 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 uygunları buldum: bu ben: bu da sen: 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 "Bir insanın ................. oluşu, onu sevmem ve saygı duymam için yeterli bir sebeptir." Vefalı 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 vefa? “Vefa nedir, bilir misin? Vefa arkanda bıraktığını, giderken yaktığını yabana atmamandır. Vefa; dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere, hayallere ihanet katmamandır. Vefa; ötelerin sonsuz mükafatı karşısında, cehennemi hafife almaman, ulvi güzellikleri dünyaya satmamandır.” (Mevlana Celaleddin Rûmi) Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 orada çeviri hatası var efendim.. yapılan tarif "SADAKAT" in tarifidir.. islâmın 4 rükn'ünün 1. olan SIDK. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 niçin sert yaptınız ki örtmnim? vefa derseniz bakın cümle ne oluyor.. "Bir insanın ...VEFALI...oluşu, onu sevmem ve saygı duymam için yeterli bir sebeptir." ne yani, gaziosmanpaşa'lı olursak, sevgi ve saygı duyulmayacak mı? demek isemiştim.. tokadınız canımı yaktı efendim.. çok.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 orada çeviri hatası var efendim.. yapılan tarif "SADAKAT" in tarifidir.. islâmın 4 rükn'ünün 1. olan SIDK. Peki efendim.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 niçin sert yaptınız ki örtmnim? vefa derseniz bakın cümle ne oluyor.. tokadınız canımı yaktı efendim.. çok.. affedin hocam, sizi kırdımsa özür dilerim.. korkarım sıcaklar başıma vurdu benim.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 teacher'in vurduğu yerde lâle biter efendim.. ben şikâyet etmemiştim ki.. sadece eliniz biraz! ağır dedim.. lüzumsuz ve zamansız ve garip espri anlayışım için.. ben çook özür dilerim.. ve gül tutan ellernizden üperim.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 @İNTERLOCK Yaptığınız espri lüzümsuz ve zamansız değil efendim, hatta gerçeklik payı bile var. Şarkı'da da dediği gibi "şimdi bir semt adı vefa" üstelikte bende sadık ve vefalı sayılmam, herkes kadar vefasızlık ettiğim olmuştur.. hal böyle iken kalkıp "vefa" diye ahkam kesmeyi sonradan kendime yakıştıramadım ama söz ağızdan çıktı bir kere.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 en bi vefasız olduğunuz an.. o gece iki defa yanınıza geldim.. ilgilenmediniz bile.. çok eğleniyordunuz.. ne güzeldiniz.. fekat.. o gecenin ambiyansında ne bi kadar payım vardı.. itiraf ediniz reca ederim.. ben orada olmasaydım.. o kadar şenlik olmayacaktı değil mi? vefasız sizi efendim.. vefasız sizi örtmenim.. oof.. of.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2012 "Bir insanın .. zeki, çevik ve ahlâklı oluşu, onu sevmem ve saygı duymam için yeterli bir sebeptir.." Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.