Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 13 yıl Yazar ne bekliyordum ne çıktı biliyorum beklentileri karşılamıyor ama en azından güldürüyor
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 13 yıl ve bazen.. hani şu simge olmuş palyaço gibi.. gözyaşların içine akar..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 13 yıl Yazar ve bazen.. hani şu simge olmuş palyaço gibi.. gözyaşların içine akar.. Kanımca sen şu en üste eklediğim fotoğrafı kaçırdın
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 13 yıl şimdi beni sn. admin'im gibi konuşturacaksınız azizem.. "ben hiç bi şeyi kaçırmam.." ancak çağrışım olarak anlayabiliyor idiysem de.. o fotoğraftaki zat'ın.. kisve açısından geçmişi ve geleceği belli olduğu için.. sizin verdiğiniz bi örnek olarak.. hiç bi geçerliliği yoktur.. "o belki slaver akıtıyordur.." kim bilebilir?
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2012 13 yıl acaba bende bıyık mı bıraksam.. size her şey yakışır örtmenim.. n'olursa ben razıyım..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 13 yıl şimdi beni sn. admin'im gibi konuşturacaksınız azizem.."ben hiç bi şeyi kaçırmam.." sn adminin herseyden haberi var demek mi oluyo mu korkar gibi olsam da ; gerci toplantilar sakin geciyor olmali
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 13 yıl sn adminin herseyden haberi var demek mi oluyo mu korkar gibi olsam da ; gerci toplantilar sakin geciyor olmali walla dennise'ciğim.. ben da ara sıra korkmuyo deelim hani.. her bi şeyden haberi var gibi geliyo bana da.. ..da o yüsten o kelâmı etmiş bulunmaktayım.. ama bi birleştirici'nin de.. her bi şeyi bilmesi.. görmesi gerekmez mi?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.