Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 saten efendim.. "********* gelen en iyi şey" omaç.. yapışık bişi.. cork kimin. 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Admin Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Kendisine yapılmasını istemediği şeyleri başkalarına yapanlar!!!! 2 Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 gargamel gibi insanlar 3 Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Kötü şeyler o kadar çok ki, seçemedim içlerinden en ********* şeyi! Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 öyleyse FUZULI.. bu ********* yaşam senin için çok zor.. 1 Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 öyleyse FUZULI.. bu ********* yaşam senin için çok zor.. Ben önce kendimi anlamadım, sonra bir de anlamadığım hayatla uğraşıyorum, anlamadığımın hissiyatı ağır bir yük ruhumda. 1 Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Bir kavramı,bir olguyu seçmek zorundayız aksi halde anlamadığımız şeylerin çokluğu bizi çukura sürükler..Ne demiş üstad "Biz hiçbir şeyin milyonda birini bile bilmiyoruz." Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 öyleyse FUZULI.. bu ********* yaşam senin için çok zor.. ahahahahahhahha :DD:A:D A Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Bir kavramı,bir olguyu seçmek zorundayız aksi halde anlamadığımız şeylerin çokluğu bizi çukura sürükler..Ne demiş üstad "Biz hiçbir şeyin milyonda birini bile bilmiyoruz." Bu hâl;duygularını, ruhunu yönlendirememe hâli Sn.omar123, onların ortaya koyduğu ben karmakarışık bir ben, şikayetçi olsan da kendinden, kurtulamıyorsun kendinden. 2 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Kusmuk... böğğğ ewt bi de kokusu siner ya hertarafa temizlersin ama bi disari cikip gelince daha duyarli bi algiyla yine kolar Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Bu hâl;duygularını, ruhunu yönlendirememe hâli Sn.omar123, onların ortaya koyduğu ben karmakarışık bir ben, şikayetçi olsan da kendinden, kurtulamıyorsun kendinden. bu cok guzel bisey ,,, Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 bu cok guzel bisey ,,, Davulun sesi uzaktan hoş gelir, dennise. : Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Ben önce kendimi anlamadım, sonra bir de anlamadığım hayatla uğraşıyorum, anlamadığımın hissiyatı ağır bir yük ruhumda. şu kavramları düzeltelim önce.. ********* olan ve sana zor gelen "yaşam" dır.. ve ben de sana bu boyutta katılıyorum.. ancak hayat; hayat başka.. hayat; Tealâ ile bizi birbirimize bağlayan bi alanı.. ifade eder.. gaib bi boyutu yani.. şöyle diyeyim.. belki daha iyi anlaşılır: mükevvenat; yaşam sahası ise mevcudat; hayat sahasıdır. bu iki boyut enerjisi.. bir biri ile dengeli.. uyumlu değil ise.. bi kişide.. o kişi, henüz birey olamamış.. çok kimlikli.. bi anı bi anına uymaz.. ve acı çeken biri olur çıkar.. evet.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 şu kavramları düzeltelim önce.. ********* olan ve sana zor gelen "yaşam" dır.. ve ben de sana bu boyutta katılıyorum.. ancak hayat; hayat başka.. hayat; Tealâ ile bizi birbirimize bağlayan bi alanı.. ifade eder.. gaib bi boyutu yani.. şöyle diyeyim.. belki daha iyi anlaşılır: mükevvenat; yaşam sahası ise mevcudat; hayat sahasıdır. bu iki boyut enerjisi.. bir biri ile dengeli.. uyumlu değil ise.. bi kişide.. o kişi, henüz birey olamamış.. çok kimlikli.. bi anı bi anına uymaz.. ve acı çeken biri olur çıkar.. evet.. şu kavramları düzeltelim önce.. ********* olan ve sana zor gelen "yaşam" dır.. ve ben de sana bu boyutta katılıyorum.. ancak hayat; hayat başka.. hayat; Tealâ ile bizi birbirimize bağlayan bi alanı.. ifade eder.. gaib bi boyutu yani.. şöyle diyeyim.. belki daha iyi anlaşılır: mükevvenat; yaşam sahası ise mevcudat; hayat sahasıdır. bu iki boyut enerjisi.. bir biri ile dengeli.. uyumlu değil ise.. bi kişide.. o kişi, henüz birey olamamış.. çok kimlikli.. bi anı bi anına uymaz.. ve acı çeken biri olur çıkar.. evet.. Yani diyorsunuz ki birinin başı, baş ağrısına sebep olan bir etkenden ağrıyorsa, onun başı ağrıyordur.Sn. İnterlock kullandığınız dil bana biraz yabancı geliyor, galiba kelimelere sözlük anlamlarının ve genel kullanım anlamlarının dışında kendi anlamınızı yüklüyorsunuz ya da benim bilmediğim bir alana özgü bilindik kelimelerin farklı anlamda kullanıldığı bir alan, anlayış var.''Yaşam-hayat'' eş anlamlı kelimelerdir benim nazarımda mesela. Benim ruhi yapımla ilgili genel kişilik,ruh hâli tesbitinize de katılmıyorum, çevrenize bakın bir ne yaptığının, ne düşündüğünün farkında olmayıp da her şeyden bihaber o kadar mutlu insan var ki, bunların neyi dengeli şimdi?Bir anı bir anına uymayan bunu hayat felsefesi edinmiş sayısız insan var ve birçoğu da kendince mutlu, acı, üzüntü içinde de değil, kısa vadede. Çok kimlikli olmak psikolojik bir rahatsızlık, hatta bazıları var bir yerde çok iyi biri, başka bir yerde çok kötü olan diğer kişiliğini ortaya çıkarıyor ve bunu kontrollü yapabiliyor,zevk alan dahi var psikopatlık derecesinde. Neyse tek tip bir etkenle açıklanabilecek bir konu değil bu, benimki de farklı bir durum, yaşamadıysanız okuduklarınız, duyduklarınızla başka bir hâli anlatabilirsiniz ancak. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 "Benim ruhi yapımla ilgili genel kişilik,ruh hâli tesbitinize de katılmıyorum, çevrenize bakın bir ne yaptığının, ne düşündüğünün farkında olmayıp da her şeyden bihaber o kadar mutlu insan var ki, bunların neyi dengeli şimdi? Bir anı bir anına uymayan bunu hayat felsefesi edinmiş sayısız insan var ve birçoğu da kendince mutlu, acı, üzüntü içinde de değil, kısa vadede." ** örneğin; şu ifadeniz.. yaşam ya da bilinç ya da rüya denebilecek.. hipnotik bi boyutun aldatıcı tesirleri içerisinde kalmış, kompleksli bi varlığın teşevvüş hezeyanları olarak aks ediyor.. belki sizin literatürünüzde; "araf'ta sıkışıp-kalmış bi ruh.." bakmayın acımasız gibi konuşmama.. böyle bile olsanız.. o noktadan çıkmanız.. hür kalmanız "bi an" dır.. sadece isteyin yeter.. burnunuzu sürtün.. kırın gururunuzu yane.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 "Benim ruhi yapımla ilgili genel kişilik,ruh hâli tesbitinize de katılmıyorum, çevrenize bakın bir ne yaptığının, ne düşündüğünün farkında olmayıp da her şeyden bihaber o kadar mutlu insan var ki, bunların neyi dengeli şimdi? Bir anı bir anına uymayan bunu hayat felsefesi edinmiş sayısız insan var ve birçoğu da kendince mutlu, acı, üzüntü içinde de değil, kısa vadede." ** örneğin; şu ifadeniz.. yaşam ya da bilinç ya da rüya denebilecek.. hipnotik bi boyutun aldatıcı tesirleri içerisinde kalmış, kompleksli bi varlığın teşevvüş hezeyanları olarak aks ediyor.. belki sizin literatürünüzde; "araf'ta sıkışıp-kalmış bi ruh.." bakmayın acımasız gibi konuşmama.. böyle bile olsanız.. o noktadan çıkmanız.. hür kalmanız "bi an" dır.. sadece isteyin yeter.. burnunuzu sürtün.. kırın gururunuzu yane.. İnsanlık hâli... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2012 evet.. insanın hali.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 http://youtu.be/0dNL3Jqnim4 Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 kusmuğa ********* ve pis kokuyor diyen arkadaşlara sesleniyorum! Hiç menemen yediniz mi Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 mübarek ramazan ayında kusmuktan söedilmesinden nefret ederim omarın azına biber sürüle hemide en acısından Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.