Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 13 yıl önce efendim.. "sırr" kavramının içrek anlamı nedir.. bunu tartışmak gerekir.. soru-yorum; sırr nedir?
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 13 yıl sır benim..kendim o sırra ulaştığımda size de söylerim söz..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 12 yıl ben de cözemedigim bir Sırı paylaşayım ... Katılım: 21 Nis 2009 Üye Rütbesi: Yeni Üye
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 12 yıl en büyük sırlardan birisi... daha doğrusu bütün sırların çözümü... kapıyı bir kaç uniformalı çalıyor... bir saniye...
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2014 11 yıl Kaç yaşında olduğumu hatırlamıyorum ama oldukça küçüktüm.Evimizin balkonundan bir kat aşağıya inerek başka bir eve girmiştim.Ve evin hanımının dolabından topuklu ayakkabılarını çıkarıp denemiştim.Sonra tekrar yerine koyup indiğim gibi yukarı çıktım.Düşseydim çok ciddi yaralanabilir hatta ölebilirdim.Annem dahi hiç bilmedi ki, zaten öğrenseydi kesin o da öldürürdü beni..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.