Misafir meraba Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2012 Çevreyi üzüp zarar vememek için hemen mekan değiştirir, açık havaya çıkar, yalnız kalmayı yeğlerim. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2012 insanlara boceklik yapmaya baslarim ... tam bunalimdaysam ; aciksozlu ve tahrik edici uslub gelistirdigim solenebilir ... yilda iki kere hep bole olur .. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2012 Çevreyi üzüp zarar vememek için hemen mekan değiştirir, açık havaya çıkar, yalnız kalmayı yeğlerim. En iyisi insanlara boceklik yapmaya baslarim ... Böceklik nasıl oluyor Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2012 Çok uyurum.. 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2012 Böceklik nasıl oluyor kizlara asilarak ya da kizlari kizdirarak aslinda hic gerek yok Çok uyurum.. ben de uyurum yorganin altindaki o guven hissi bunalimi kismen geciriyo da zaten ... bi keresinde 1 ay gunese cikmamistim iyi ki uyumusum yoksa 6 ayda toparlanamazdim Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 çoook yerim 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2012 Bulaşıkları elimde yıkarım 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Bulaşıkları elimde yıkarım ise yariyosa ben de benimkilere basliyim 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 bekle.. bekle.. beraber yıkarız.. ha dennise bi anlat bana ya.. bunalım nası bi şey? tarifini bilmiyorum.. ama şimdi bunalıma düştüm kalba.. ya ban bunalımdaysam da.. bilmemiş olubiliceksem.. olabilir mi? heman bulaşığa geliyom abey.. bekle.. 1 Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 . Yeni bir araba alirim.. 2 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 bekle.. bekle.. beraber yıkarız.. ha dennise bi anlat bana ya.. bunalım nası bi şey? tarifini bilmiyorum.. ama şimdi bunalıma düştüm kalba.. ya ban bunalımdaysam da.. bilmemiş olubiliceksem.. olabilir mi? heman bulaşığa geliyom abey.. bekle.. bunalimin nasi bisey oldugunu tarif edilmez yasanir hem de mutfaa girer girmez hocam gel gel 2 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Yeni bir araba alirim.. efendi'mis.. bizi de gezdirir misiniz? zamet olmazssa.. eğer evet derseniz.. hemen dua'ya başlıycam.. haberiniz olsun.. lehinize olabilecek bu fırsatı değerlendirmeniz.. dileklerimle.. portakallı fondanlarınıza sahip çıkın.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 bunalimin nasi bisey oldugunu tarif edilmez yasanir hem de mutfaa girer girmez hocam gel gel ya dennise şaşırdın mı çocum efladım.. bilmeden nasıl yaşıycam? yaşadıysam nası bilicem yaw? alla alla.. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 ya dennise şaşırdın mı çocum efladım.. bilmeden nasıl yaşıycam? yaşadıysam nası bilicem yaw? alla alla.. cok kolay ; bilmeden yasadiysan yasamis sayilmazsin 1 Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 efendi'mis.. bizi de gezdirir misiniz? zamet olmazssa.. eğer evet derseniz.. hemen dua'ya başlıycam.. haberiniz olsun.. lehinize olabilecek bu fırsatı değerlendirmeniz.. dileklerimle.. portakallı fondanlarınıza sahip çıkın.. Degerlendirmeye alicagim.. Muhakak, Arabayi neden aliriz tabiiki biraz sürebilmek icin.. Bu sürme birilerinede mutlu ediyorsa cok güzel! Sevinirim.. portakallı fondanlarınıza sahip çıkın... Cikiyorum,, narin katma degeriniz icin sagolun. ..... 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 @@Efendi Türkler motordan vazgeçtin anlaşılan.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 ben motordan korkuyorum efendim.. araba daha iyi.. mercedes'de olsa razıyım.. yeter ki aya yerden kessin.. şöle türkiye turu yapalım.. accık gezeriz yane.. sis te gelinis örtmenim.. walla ne güzel olur.. hiyoo.. bütün bunalomlarımıs bitçek.. dennise'de gelicek.. yolda çoban salata vs filan yapcaz.. arabada teyp felan da olsun.. olmasmı efendi beyimis.. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 @@Efendi Türkler motordan vazgeçtin anlaşılan.. Motor dört bes senede bir degistirilmez ki? Araba öyle degil!!! Araba dört bes senede degisirse tamir yükünden kurtulursun! Tamir parasini arabayi yenilemekde kullanir.. Daima yani modelleri daha iyi yakindan takip eder kaymagini yersin. Tamirinide yani birileri.. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 ben motordan korkuyorum efendim.. araba daha iyi.. mercedes'de olsa razıyım.. yeter ki aya yerden kessin.. şöle türkiye turu yapalım.. accık gezeriz yane.. sis te gelinis örtmenim.. walla ne güzel olur.. hiyoo.. bütün bunalomlarımıs bitçek.. dennise'de gelicek.. yolda çoban salata vs filan yapcaz.. arabada teyp felan da olsun.. olmasmı efendi beyimis.. Mersedes kaba araba.. Fiyati dahada kaba... Full degil.. Ismarlama.. Yani kazik! Full degilse binmem? Teyipde nemis unutduk!!! Bir gün ama bir gün Türkiye turu yapmak zorunda kalicagim.. Türkiye turu ne ki.. asacagiz arabayla kibrisa girecegiz ordan girite. Oki mi? 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 oki.. saten mercedes nemiş.. pis kaka bişi.. tamam full alcaz.. dualar one göre de.. ama marka ve renk felan söyleseniz.. tasarımı ona göre yaparıs.. da iyi olur.. tasarıyı materyalise edeces ya.. ustam.. tamam.. oki.. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 oki.. saten mercedes nemiş.. pis kaka bişi.. tamam full alcaz.. dualar one göre de.. ama marka ve renk felan söyleseniz.. tasarımı ona göre yaparıs.. da iyi olur.. tasarıyı materyalise edeces ya.. ustam.. tamam.. oki.. Örnekleme yaparim!!! kombi pa s sat mondeo saab B M W Audi A 4 Örnegin...85 kw 116 ps den asagiya olmuyacak rengimiz siyah veya acik bir renk.. Full dedik onda olmazsa olmasi..yoksa bir sayfa yetmez! Klimaanlage Tempomat Navigationssystem Scheckheftgepflegt Sitzheizung Sportpaket Multifunktionslenkrad Oki Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 oki.. çalışçaz bakalım.. çalışalım bis.. ne verirse artıkın.. mental yane.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 Ben Audi A 4 istiyorum.. siyah istemem elimden bez düşmez sonra.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.