Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2014 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2014 bi kar yağsa ne güzel olurdu : ( Ben o masada duran çayı alayım... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2014 afiyet olsun @@Admin Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2014 kış içeceklerinin en nefislerinden en güsellerinden salep getirdim herkeslere : ) 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2015 Yazar Admin Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2015 Bugün de yeşil çay içelim 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2015 gece gece canı çay-kahve çekenlere gelsin çay benim kahve de isteyenin olsun : ) 4 Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2015 Admin-- Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2015 Afiyet olsun bu sabah çaylar benden 2 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2015 Yazar Admin Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2015 Bugün canım çok fena çay istedi ve işte buradayım Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2015 Co-Admin Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2015 @@Admin ortak çıkıyorum sana, günün yorgunluğuna iyi gelir dimi.. 1 Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2015 Co-Admin Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2015 Çaya buyrun 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2015 gece ve çay keyfi, içen bilir... 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2015 Yazar Admin Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2015 gece ve çay keyfi, içen bilir... Çayın dumanı olur mu ya... Bu çay dumanlı olmuş.. Teşekkürler... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2015 Çayın dumanı olur mu ya... Bu çay dumanlı olmuş.. Teşekkürler... tamam biraz fazla buharlı olabilir ama çay da soğuk içilmez Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2015 Yazar Admin Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2015 Hadi bugünkü çaylarınız benden olsun ama köklü yeşil olsun 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2015 @@Admin köklü yeşil çay farklı mı, yaprağı yerine kökü mü demleniyor? (bir ara ne güzel her gün içiyordum yeşil çayı, yeniden başlamam lazım..) Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2015 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2015 @@Admin köklü yeşil çay farklı mı, yaprağı yerine kökü mü demleniyor? (bir ara ne güzel her gün içiyordum yeşil çayı, yeniden başlamam lazım..) Hayret hiç denemediğine şaşırdım. Türkiye'de çok yaygın sanıyordum örneğin: Zencefil çayı (Zencefil kökünden yapılır - bir köktür) - Ginger Root Bunun gibi ayrıca bazı yeşil bitkilerin kökleri satılır ve yapraklarının yanında poşetlere kökünden parçalarda koyarlar... özellikle organik olanları bu türden çok satılır... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2015 @@Admin Yanlış anlamışım ben... Zencefilli çay çok severim, tarçın da çok yakışır içine.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2015 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2015 Size bir çay daha: Narlı çayı seviyorsanız. Nar zamanı tanelediğiniz nar tanelerini buzlukta dondurarak saklayın. Çay yapmak istediğiniz zaman 2 saat önce istediğiniz kadar taneyi alın ve oda sıcaklığında saklayın. İstediğiniz kadar nar tanesini fincanınıza veya kupanıza koyun ve kaynamış suyu üstüne dökerek 3 dakika dinlendirin... İşte size narlı çay.... 2 Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 E şimdi ben çay içmiyorum kahvede içmiyorum.Kafeinli şeylerlede aram yok.Şimdi benim gibi bir misafir gelse ne ısmarlardınız. )Kurumda her gün bu konu kavga meselesi olsada içmiyeceeeem içmeyeceemm benim değil mi içmeyeceeem ) Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 E şimdi ben çay içmiyorum kahvede içmiyorum.Kafeinli şeylerlede aram yok.Şimdi benim gibi bir misafir gelse ne ısmarlardınız. ) Kurumda her gün bu konu kavga meselesi olsada içmiyeceeeem içmeyeceemm benim değil mi içmeyeceeem ) Şeker.... Alıntı
Φ DMXw Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 @ Annen evde yok ya, yanına gözlemede koydum aç kalma diye.. masal gibi ya.. hakketen olsada yesek.. eskiden köylerde vardı bu tür ocakbaşları ama artık onlarda herşeyi marketlerden alıyor... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2015 yaz-kış farketmez denize karşı çay içmenin keyfi nasıl ama nasıl güzeldir... 3 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2016 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2016 artık bahar geldi, istediğimiz her yerde çayımızı içebiliriz. bugünün çayı benden herkeslere gelsin : )) 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2016 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2016 Bugün çaylarınız benden hadi sarılın 2 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.