Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Nefis görünüyor aldım gitti 🌻

• Cevaplar 823
  • Görüntü 203,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• gece gece canı çay-kahve çekenlere gelsin  çay benim kahve de isteyenin olsun : )  

• başınıza güneş geçmiş.. buz gibi ayran.. ve.. ayvalık tostu.. daha yakışır.. afiyet olsuun..   ..

• yeni yıl gelirken benide böyle sevinç sarıyor neden bilmiyorum buyrun afiyet olsun içim açıldı sabah sabah ohh mis

Gönderilen Görseller

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Madem kahveyi azaltıyoruz bizde yeşil çay içeriz. Bu arada benim eskiden yeşil çayım hep acı olurdu onun sebebini biliyorum artık. Kaynamış suyu biraz bekletip öyle demlediğimde acı olmuyor. Direk kaynar suyu döküp çayı yakıyormuşum meğerse..:) 

Çayımın rengi koyu çünkü içinde 2 tane karanfil, bir tane kakule , yarım çay kaşığı kadar da tarçın var..Afiyet olsun..😉

spacer.png

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin
26 dakika önce, Radya dedi:

Madem kahveyi azaltıyoruz bizde yeşil çay içeriz. Bu arada benim eskiden yeşil çayım hep acı olurdu onun sebebini biliyorum artık. Kaynamış suyu biraz bekletip öyle demlediğimde acı olmuyor. Direk kaynar suyu döküp çayı yakıyormuşum meğerse..:) 

Çayımın rengi koyu çünkü içinde 2 tane karanfil, bir tane kakule , yarım çay kaşığı kadar da tarçın var..Afiyet olsun..😉

Uzun zamandır unutmuştuk burayı... İyi oldu bende kendime bir berry çayı yaptım... :)

Hadi afiyet olsun...

• 10 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Co-Admin
8 saat önce, Admin dedi:

Hadi birisi de çay yapsın artık :)

Buyrunnnn 😊

2F599C2D-E6B9-49D6-A7B7-2F8D88A1ACEF.jpeg

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

aldım gitti be ya :) hüppppppppppppppppppppppppppppp

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Çay sevenler buyursun

spacer.png

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Kahve yalnızlığı, çay muhabbeti severmiş. Hadi bol olsun muhabbetiniz 😊 

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin
23 dakika önce, tülvent dedi:

Kahve yalnızlığı, çay muhabbeti severmiş. Hadi bol olsun muhabbetiniz 😊 

Ben onu tersi olarak biliyordum sadece Türk sözü olarak değil dünyada kahvenin konuşkanlık ürettiği bilinir ama buda güzelmiş :)

• 5 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
17 dakika önce, Admin dedi:

Neredesiniz Çaylarınız Soğuyor 

Tavşan kanı mübarek😳🥰

Gönderi tarihi:
  • Co-Admin
37 dakika önce, Admin dedi:

Bize çay veren yok

Uykunu kaçırmaz inşallah 😀

image.thumb.png.cc5c124e93f22930fa43350b1ec045da.png

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.