Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2019 6 yıl Madem kahveyi azaltıyoruz bizde yeşil çay içeriz. Bu arada benim eskiden yeşil çayım hep acı olurdu onun sebebini biliyorum artık. Kaynamış suyu biraz bekletip öyle demlediğimde acı olmuyor. Direk kaynar suyu döküp çayı yakıyormuşum meğerse..:) Çayımın rengi koyu çünkü içinde 2 tane karanfil, bir tane kakule , yarım çay kaşığı kadar da tarçın var..Afiyet olsun..😉
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2019 6 yıl Yazar Admin 26 dakika önce, Radya dedi: Madem kahveyi azaltıyoruz bizde yeşil çay içeriz. Bu arada benim eskiden yeşil çayım hep acı olurdu onun sebebini biliyorum artık. Kaynamış suyu biraz bekletip öyle demlediğimde acı olmuyor. Direk kaynar suyu döküp çayı yakıyormuşum meğerse..:) Çayımın rengi koyu çünkü içinde 2 tane karanfil, bir tane kakule , yarım çay kaşığı kadar da tarçın var..Afiyet olsun..😉 Uzun zamandır unutmuştuk burayı... İyi oldu bende kendime bir berry çayı yaptım... Hadi afiyet olsun...
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 5 yıl Co-Admin 8 saat önce, Admin dedi: Hadi birisi de çay yapsın artık Buyrunnnn 😊
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2020 4 yıl Kahve yalnızlığı, çay muhabbeti severmiş. Hadi bol olsun muhabbetiniz 😊
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2020 4 yıl Yazar Admin 23 dakika önce, tülvent dedi: Kahve yalnızlığı, çay muhabbeti severmiş. Hadi bol olsun muhabbetiniz 😊 Ben onu tersi olarak biliyordum sadece Türk sözü olarak değil dünyada kahvenin konuşkanlık ürettiği bilinir ama buda güzelmiş
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2021 4 yıl 17 dakika önce, Admin dedi: Neredesiniz Çaylarınız Soğuyor Tavşan kanı mübarek😳🥰
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2021 4 yıl Co-Admin 37 dakika önce, Admin dedi: Bize çay veren yok Uykunu kaçırmaz inşallah 😀
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.