Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 11 yıl bu aralar kivi çayı yapıyorum. bir su bardağı suya bir kiviyi doğrayıp kaynatıyorsunuz, bal sevenler 1 tatı kaşığı bal atabilir. bana iyi geliyor. mayahoş güzel değişik bi çalışma oluyor deneyin
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 11 yıl Yazar Admin bu aralar kivi çayı yapıyorum. bir su bardağı suya bir kiviyi doğrayıp kaynatıyorsunuz, bal sevenler 1 tatı kaşığı bal atabilir. bana iyi geliyor. mayahoş güzel değişik bi çalışma oluyor deneyin Ah bugün bunu deneyeyim... Rengi de çok güzel....
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2014 11 yıl Ah bugün bunu deneyeyim... Rengi de çok güzel.... benim yaptığımın rengi bu kadar yeşil olmuyor sonra şok yaşamayın
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2014 11 yıl Bugünkü çaylarınız benden olsun.... Yağmur'da piknik yaptık bugün, çok üşüdüm, sıcak sıcak içeyim hemen..
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2014 11 yıl uzattığınız bardaklara dokunmasam da çaylarınızı +hepinizi özlemişim bahara yaklaşırken, çaylar benden olsun bugün : )
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2014 11 yıl uzattığınız bardaklara dokunmasam da çaylarınızı +hepinizi özlemişim bahara yaklaşırken, çaylar benden olsun bugün : ) Hoş gelmişsin , sende özlendin..
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2014 11 yıl Yazar Admin Bugün çok soğuk, deniz'den kalkıp kopan rüzgar üşütüyor... Teşekkürler simin çok iyi geldi...
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2014 11 yıl Ava suuuğuk beyaa için azcıkın ciyerleriniz ısınsın afiyet olsun herkese mutlu hafta sonunuz olsun, keyif dolsun yuvanıza....
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2014 11 yıl Hadi hepberaber yeşil çay içelim.... İçelim valla, bügün öyle yoruldum ki..
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2014 11 yıl Bahar geldi güzel çay ikramlarımız olsun...Erik ağacı çiçeklerinin kokusu başımı döndürdü bu sabah işe gelirken...
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2014 11 yıl Yazar Admin Ben çaydan çok söze takıldım desem yerinde olur....
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2014 11 yıl Ben çaydan çok söze takıldım desem yerinde olur.... çay fotosu araken bu görsel düştü ekranıma. cümlenin öznesi çay olunca, söze takılmadım açıkçası : ) ama aşağıdaki görsel konuya derinlik katabilir
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2014 11 yıl Yazar Admin çay fotosu araken bu görsel düştü ekranıma. cümlenin öznesi çay olunca, söze takılmadım açıkçası : ) ama aşağıdaki görsel konuya derinlik katabilir Bu söze daha çok takıldım o zaman
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2014 11 yıl Bugün size yeşil çay getirdim... hadi bakalım ... Hadi içelim, sayende yeşilci oldum ben de..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.