Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2013 11 yıl Yazar Admin Yeşil çay severler buyursun Ben bunu alırım... Teşekkürler...
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 11 yıl .. e böylesi romantik bi sunuma.. ayrıntılı bi kek sunumu.. picasso-varî
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 11 yıl Yazar Admin Çaylar benden bu gün "Şimdi oralarda olmak vardı anasını satim" aldım gitti....
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 11 yıl "Şimdi oralarda olmak vardı anasını satim" aldım gitti.... özlenendir vatan çok özlenen... "Tr" plakalı tırlara bile el sallayıp ağladığımı bilirim.. zordur gurbet! sevgilerimle
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 11 yıl .. alırızz.. ve benden da.. kahvaltı sofrası.. buyurunuz.. not: bu kinayesizdir..
Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2013 11 yıl Yazar Admin Bugünkü çaylarınız benden olsun birde yeşil olsun dediydim...
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2013 11 yıl sakintazecik bi yaprak gibi denizbilinememiş bi yerdenbağışlanan çaysonucundamerhaba.. ..
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2013 11 yıl bu aralar bergamot aromalı çaya sardım. allam ne güzel bir şey, içiyos içiyos çaya doymuyoruz o kadan beğendik bugünün çayları da benden gelsin, herkeslere... : )
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2013 11 yıl Yazar Admin bu aralar bergamot aromalı çaya sardım. allam ne güzel bir şey, içiyos içiyos çaya doymuyoruz o kadan beğendik bugünün çayları da benden gelsin, herkeslere... : ) Aldım gitti... bardaklara bayıldım... . teşekkürler
Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2013 11 yıl .. @ şirine'misin o akıl dışısı ve bergamut alaşımlı çayından bi de baba alsın bakem.. omaç mı? ne kaden şeffaf bi çay bu yaw.. hökümet kimin bi şi.. ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.