Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2013 11 yıl Çay yaptım! bende cam bardakta içmesini seviyorum. şuan çayım yok ama resmi bile insanın içini ısıtmaya yetiyor. teşekürler
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 11 yıl .. zi-cac; kerim bir ikram efendim.. mikrat boyutta.. teşekkür ederim ve huzurlu tatiller dilerim..
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 11 yıl .. pembe.. gönül'de bağlar kuran "yaldızlı gümüş.." buyurdum.. hoşnut oldum.. merhaba ey bahar esintisi@@simin
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2013 11 yıl .. pembe.. gönül'de bağlar kuran "yaldızlı gümüş.." buyurdum.. hoşnut oldum.. merhaba ey bahar esintisi@@simin Kıymetlimisss @interlock
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 11 yıl .. yehoo.. las vegas.. carlito.. al pacino.. admin'im beni sevdi.. o zaman sıcak sıcak.. dumanı tüte tüte.. coffee..
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2013 11 yıl Bugünde benden olsun bakalım Eline sağlık teşekkürler..Tam da bugün hava balkon da çay sefası yapma havası
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2013 11 yıl .. vee.. the best afternoon tea in toronto; sevgili @@Admin'imize.. ..
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2013 11 yıl .. sabah oldu n'apim.. şinci ikramınısı alsam omaç mı? @ .. her vakit içilebilir interlock hocam. muhabbetle olsun
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 11 yıl Bugün İstanbul'da hava puslu ve yağmurlu, tam çay havası. İyi gider dedim buyrun .
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 11 yıl her vakit içilebilir interlock hocam. muhabbetle olsun ewwet.. muhabbet olsun.. muhabbet ile olsun.. mevedded ile omaçın.. oomaçın.. kokuyom yaw.. buyurunuzz..
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 11 yıl Yazar Admin Bugün İstanbul'da hava puslu ve yağmurlu, tam çay havası. İyi gider dedim buyrun . ALdım gitti bakır çaydanlıkta çok güzelmiş
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.