Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

"Haberal'a heyecan için kadın" iddiası


lvnt

Önerilen İletiler

İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi, Ergenekon davasında tutuklu olan CHP Milletvekili Mehmet Haberal’ın mahkemeye gönderilmeyen sağlık raporuna ilişkin soruşturmada, 5 profesör, 1 hemşire ve 2 refakatçi hakkındaki iddianameyi kabul etti.

 

Sanıklar Prof. Dr. Erhan Kansız, Prof. Dr. Cengiz Çeliker, Prof. Dr. Zerrin Yiğit, Prof. Dr. Hatice Sezer Karcier, Prof. Dr. Nazmi Gültekin, hemşire Şengül Arı ve refakatçiler Muhammet Hüsrev ile Erkan Özhun hakkında, “Ergenekon terör örgütüne yardım etmek” suçundan 7.5 yıl ile 15’er yıl arasında hapis cezası istendi.

 

İddianamede cezaevine girmesi engellenen Haberal’ın, holter cihazına sokulmadan önce adrenalininin artırılması için bir kadının ayarlandığı öne sürüldü. İddianamede şöyle denildi: “Bu yolla sanığın (Haberal), değerlerini normalden farklı çıkararak bu durumun raporlara yansımasını ve sanığın hastanede yatarak tedavi edilmesinin amaçlandığı değerlendirilmiştir.”

 

İddianamede Şengül Arı’nın ikametinde ele geçirilen ajandadaki notlara da yer verildi. İddianameye göre Şengül Arı’nın, Haberal hakkında yazdığı 1-2-3 Şubat tarihli notlarda şu ifadeler yer aldı: “...Ama ondan önce holter takıldığı dönemde adrenalinini yükseltmek gerekiyordu. Muhammet çözüm bulacaktı. Bu nedenle bir şey yapması gerektiğini, yoksa benim yapacağımı söyledim. O bana 35-40 yaş civarında bir kız arkadaşı olduğunu ve küskün ayrıldıklarını söyledi. Belki adrenalin için faydası olabilirdi...”

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bu ahlak disi iddiayi hangi yandas yaydi ortaliga.Bu iddiayi ortaya atanlarin ahlaklarindan ve vicdanlarindan süphe edilmelidir.Böyle bir yalani ortaya atanlarin insanlikla da ilgileri yoktur.Belli ki Müslüm Gündüz ve Fadime'nin intikamini böyle almaya calisiyorlar.Ama onlar yatakta yakalanmisti,zina duasi yaparken.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.