Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2014 11 yıl Lokumlarda bayağı süslüymüş ha... YSG! Güllü lokum.. Eskiden bisküvinin arasına koyup yerdik onları, olsa da yesek..
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2014 11 yıl Antalya köylülerinden yemiştim güllü lokumu nefisdi. muz ağaçlarını, tavus kuşlarını da ilk kez orada görmüştüm. altı üstü bir lokum demeyin ne çok şey hatırlatıyor. teşekürler halkın gurmesi @Radya
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2014 11 yıl Antalya köylülerinden yemiştim güllü lokumu nefisdi. muz ağaçlarını, tavus kuşlarını da ilk kez orada görmüştüm. altı üstü bir lokum demeyin ne çok şey hatırlatıyor. teşekürler halkın gurmesi @Radya Halkın gurmesi..hahaha çok tatlısın sevdim bunu .. Bişey değil..
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2014 11 yıl Yazar Admin Antalya köylülerinden yemiştim güllü lokumu nefisdi. muz ağaçlarını, tavus kuşlarını da ilk kez orada görmüştüm. altı üstü bir lokum demeyin ne çok şey hatırlatıyor. teşekürler halkın gurmesi @Radya Ne guzel anilar degil mi?
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2014 11 yıl Ne guzel anilar degil mi? öyle evet. yolunuz düşerse Antalya köylülerine siz de misafir olun
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2014 11 yıl Bugün kahveleriniz benden... Buyrun.. Nasıl bir köpüktür o öyle, sevmeyen insanın bile içesi gelir.. Bu arada yazlığa gidip, beni 5 gündür kahve arkadaşlığından mahrum bırakan birine buradan seslenmek istedim.. "Babacımmm seni özledimmmmm"
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2014 11 yıl Hadi kahveler gedli... Kaçırmayın Yetiştimmm, kahve yapanların çok olsun
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2014 11 yıl Yazar Admin Közün ve köpüğün güzelliğine bakya... Aldım gitti be @@simin ...
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2014 11 yıl Közün ve köpüğün güzelliğine bakya... Aldım gitti be @@simin ... afiyet olsun bea
Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2014 11 yıl @@simin oh oh ne güzel..bi de fal bakan olsa.. evet canımmm @@Radya koskoca forumda bir kişide atılmadı ortaya ben bakarım diye
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2014 11 yıl Yazar Admin aldim gitti be ya... tam da kahve zamani diye dusunuyorken geldi....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.