Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 O bizim kavuşmalarımız yârim.... ! mahşere kaldı..... ))) blaa blaa bi sırr vereyim mi sayın@@Nüans adminim.. ama kimselere söylemeyiniz.. burası zati "mahşer yeri" dir.. de.. farklı ifadeler kullandıkları içün.. anlaşılamıyor.. şehir/şehr yol güneş teşhir/show arz: sunum: presentation pazar yeri; borsa; panayır tiyatro sahnesi şehr-i ramazan not: iş bu açıklamalardan sonra.. o söylediğiniz kelâm geçersiz kılınmış olup.. "şu an" için mer'iyettedir.. saygılarım ile arz ederim.. .. 1 Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 bi sırr vereyim mi sayın@@Nüans adminim.. . . . saygılarım ile arz ederim.. .. saygı benden efenim 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 kahve isteyen buyursun ... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 .. okkalı.. manzaralı.. kinayeli.. bi kaffe.. buyursunlar bakalım.. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2013 Mutlu haftalar buyrun ... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2013 .. sevi dolu bir dünyam vardört yanımda forumcumlardünya malı neye yarardostluklarla yaşıyorumşiirlerde makalelerdekarartılmış resimlerdegelmiş geçmiş zamanlardatahayyülde yaşıyorumsevilerden nakışlardakalpten kalbe akışlardaartıkın ben akıllandımtasavvurda yaşıyorum .. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2013 herkese benden bir kahve Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2013 bazen hayata krema eklemek gerekir! Güzel geçsin hafta sonunuz Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 .. ah çok güzel görünüyor. da.. kabul etmek istiyorum da.. sayın admin'im @@Nüans efendim I wonder içeriğine şugar dahil ettiniz mi? kestane kebab; acilen cevab.. düzenli yorum: diger talipler gelmeden yane.. .. 1 Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 .. ah çok güzel görünüyor. da.. . . . diger talipler gelmeden yane.. .. hayır "sade" efendim güvenle, keyifle içiniz... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 teşekkür ediyorum.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 .. kahvenin heretik olanı da varmış! Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2013 .. MIRRA.. HE! yudumlayınız ve afiyet şeker bal olsun.. Alıntı
Φ rumuzgoncagül Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2013 kahveyi o kadar seviyorum ki her gün yapıp içiyorum ve sonunda hiçbirşey olmazsam kahveci olurum olayını geliyorum 1 Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 İsteyene sıcak çikeletaaaaa isteyenede bir acı kahve Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 Birisi Kahve Yapsada İçsek Şöyle Hüpppppppppppppp Diye.... harbiden birisi kahwe yapsa da içsek.... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2013 Kahve yaptım herkese 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2013 @@simin mis miss aldım gitti Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.