Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 Çok ayıp çok hiç terbiye verememişim sana.. kadın kısmısı bu saatte bakkala yollanır mı evladım.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 İki orta, bi sade bana müsade.. gece kahveleri benden olsun herkese.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 kahve.. Evet ya yapsan da içsek diyiverdim yaaaaaaaaaaaaaa ... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 sayın adminim.. bunların hepsi tünemişler galiba.. bi zılgıt çekseniz.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 neyse.. hoş geldiniz.. sefalar getirdiniz.. buyurun efendim.. şifalar olsun.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 neyse.. hoş geldiniz.. sefalar getirdiniz.. buyurun efendim.. şifalar olsun.. Sadece ben içemem utanırım... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 niçin? fincanı komacan mı buldunuz? görgüsüzlük mü yaptım? öyleyse affedin efendim.. acemi.. acemi.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Allahhhh kahveye bakk...çiçeği bilem var.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 admin sana kızdı.. admin sana kızdı.. oh ya..oh ya.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 neden kızdı.. korkuyorum ben ondan zati.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 biliyom örtmenim efendim.. ama ben onu bi kaveye kafaladım.. aracı olurum.. sisi affettiririm.. adminimis rakik bi kalbe sahiptir.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 şimdi ablamdan geliyorum bi kahve içimişim ki sormayın gitsin.cezve taşmasın diye hemen kapamış ocağı belli.buz gibim kahve içtim.hem çamaşırlarımıda geç yıkamış.yarı ıslak bi şekilde eve getirdim.dünde marketten milkşeyk aldıydım ama süt almayı unutmuşum.ablama dedim ki bu saatte süt bulamam sende süt varsa bana ver tamam hazırladım çantana koarım dediydi.bak eve geldim süt yok.yemeğin yanınada biber çıkarmış.abla tatlı mı dedim tatlı tatlı dedi.bi ısırdım kulaklarımdan çıktı ateş.benim aplamda böyle olur işte.neyse ne diyodum.hakkatten ne diyodum ben yaa.ne dediğimi unuttum hee.hatırlayınca yazarım. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 bilgisayarım kave ararkene dondu.. bu sebebten geç kaldım.. affedin ve buyurun örtmenim.. afiyet şeker ossun.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 yaşasınnnnn bide lokum var... gerçi tatlı bana dokunuyor ama bi seferlik kaçamak yapabiliriz.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 örtmen efendim.. cön'ü görmesden geldinis.. bana yapılsaydı alınırdım.. o sisin eskimeyen dostunuzdur.. di mi? kıymayınıs.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 şimdi ablamdan geliyorum bi kahve içimişim ki sormayın gitsin.cezve taşmasın diye hemen kapamış ocağı belli.buz gibim kahve içtim.hem çamaşırlarımıda geç yıkamış.yarı ıslak bi şekilde eve getirdim.dünde marketten milkşeyk aldıydım ama süt almayı unutmuşum.ablama dedim ki bu saatte süt bulamam sende süt varsa bana ver tamam hazırladım çantana koarım dediydi.bak eve geldim süt yok.yemeğin yanınada biber çıkarmış.abla tatlı mı dedim tatlı tatlı dedi.bi ısırdım kulaklarımdan çıktı ateş.benim aplamda böyle olur işte.neyse ne diyodum.hakkatten ne diyodum ben yaa.ne dediğimi unuttum hee.hatırlayınca yazarım. Benim kardeşimin adı da ahmet, bende ona hiç bişey beğendiremem.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 ama bak ne demiş cön; "küfür burjuvazinin ağzında lağım çukuru, işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.." demiş.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 örtmen efendim.. cön'ü görmesden geldinis.. bana yapılsaydı alınırdım.. o sisin eskimeyen dostunuzdur.. di mi? kıymayınıs.. görmemişsiniz siz Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 ama bak ne demiş cön; "küfür burjuvazinin ağzında lağım çukuru, işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.." demiş.. Bende oğluma diyorum ki; oğlum küfretme ağzın pis kokar.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 ama.. ama.. görmemişin biri olduğunu bana.. yüzüme nasıl söyleyebildiniz.. reca ederim.. yanılıyorsunuz.. fakir olabilirim ama görgüsüz.. asla.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 demekki neymiş aplaa ahmetlerin aplaları hep becceriksiz oluyomuş ahmetlerde bi problem yok aplalarında var yiğidi öldür ama hakkını yeme biraz önce aplam süt koymamış dediydim meğersem en altta kalmış aplamdan özür diliyorum ammaaaaaaa sen tut açılmış yarım paket süt koyy yapılır mı bu kardeşe artık sütü bana vermek yok yok özrümü geri alıyorum gidimde milkşeykimi yapim daha önce hiç yapmadım yav nasıl yapılıyor buu apla sen bilin söylesenem bana hadi bak bekliyom interlok al kardeş benden de sana çiçek didem apla sana çiçek yok önce tarif sonra çiçek Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 @@İNTERLOCK o manada söylememiştim.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 @ yapabilecek misin bilmiyom ama.. http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/viewrecipe.php?id=1142&catid=8&ord=id&asc=DESC&entries=43 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.