Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl Rahat olun $ olay budur kara kara kahveler,sevenine kavuşsun pişirenler
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 13 yıl buyrunuz cöncüm.. fekat çok yemeyiniz.. öttürük olursunuz maazallah..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Espresso olsun... hatta siz zahmet etmeyin ben kendi kahvemi ekliyorum
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin Eeee bize yok mu? Geldin ama elin boş geldin... eh yani... YSG!
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin Bu kahvenin yanında su olayını hiç anlamıyorum nedir nedeni????
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl cidden admin'im.. biz sizi pek anlamıyoruz.. öyle geliyor bana.. yani.. yüklendiğiniz görev zor.. ve siz düzeni sağlamaya çalışırken.. ve kimseyi kırmamaya özen göstererek.. biz biraz fazla alınganlık gösteriyoruz.. en azından ben böyle yapıyorum.. affedin.. ve bu kalbimin üzerinde tüttüğü kahveyi.. kabul edin.. sizi cidden seviyorum efendim..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl neden kimse benim kahveme bisey demiyor.... Beni neden gormuyorsunuz ((
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl e ama sayın kızgın mom'cuğumuz.. "bu benim kahvem.." dediniz ya.. o nedenle.. yani sizin gene size yaptığınız kahveye.. göz dikmiş olmayayım diye.. bi şey söylemedim.. ama gene de hoş görünüz.. çok güzel bi kahve yapmıştınız.. aşkolsun valla..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl sayin interlock kahvemin yanindaki cikolatayi sizinle paylaşacagim ayrica o fotoyu ben cektim
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Bu kahvenin yanında su olayını hiç anlamıyorum nedir nedeni???? Kahveden önce içilir ki, damağında başka tat varsa o gitsin..yani kahvenin tadını daha iyi alabil diye...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl siz kızgın felân bi mom değilsiniz efendim.. "bal" gibi bi mom'sunuz.. size çok teşekkür ediyorum.. ve
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl sizin adınız çıktığında.. ben orada değildim.. bu nedenle masumum efendim... aceba ben size.. "şeker mom" diyebilir miyim?
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin bilmiyordu efendim.. öğrendi ve çok sevindirik oldu... Teşekkürler Radya
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 13 yıl bana su yerini gösteren sayın admin'ime.. cofee cappuccino ikramımdır.. aceba kabul ederler mi? ..
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 13 yıl adı.. bahar mı? hiç erkekten bahar gördün mü sen.. kıştır o kış..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.