Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2012 13 yıl Çok ayıp çok hiç terbiye verememişim sana.. kadın kısmısı bu saatte bakkala yollanır mı evladım..
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2012 13 yıl İki orta, bi sade bana müsade.. gece kahveleri benden olsun herkese..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin kahve.. Evet ya yapsan da içsek diyiverdim yaaaaaaaaaaaaaa ...
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl sayın adminim.. bunların hepsi tünemişler galiba.. bi zılgıt çekseniz..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl neyse.. hoş geldiniz.. sefalar getirdiniz.. buyurun efendim.. şifalar olsun..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl Yazar Admin neyse.. hoş geldiniz.. sefalar getirdiniz.. buyurun efendim.. şifalar olsun.. Sadece ben içemem utanırım...
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl niçin? fincanı komacan mı buldunuz? görgüsüzlük mü yaptım? öyleyse affedin efendim.. acemi.. acemi..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl biliyom örtmenim efendim.. ama ben onu bi kaveye kafaladım.. aracı olurum.. sisi affettiririm.. adminimis rakik bi kalbe sahiptir..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl şimdi ablamdan geliyorum bi kahve içimişim ki sormayın gitsin.cezve taşmasın diye hemen kapamış ocağı belli.buz gibim kahve içtim.hem çamaşırlarımıda geç yıkamış.yarı ıslak bi şekilde eve getirdim.dünde marketten milkşeyk aldıydım ama süt almayı unutmuşum.ablama dedim ki bu saatte süt bulamam sende süt varsa bana ver tamam hazırladım çantana koarım dediydi.bak eve geldim süt yok.yemeğin yanınada biber çıkarmış.abla tatlı mı dedim tatlı tatlı dedi.bi ısırdım kulaklarımdan çıktı ateş.benim aplamda böyle olur işte.neyse ne diyodum.hakkatten ne diyodum ben yaa.ne dediğimi unuttum hee.hatırlayınca yazarım.
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl bilgisayarım kave ararkene dondu.. bu sebebten geç kaldım.. affedin ve buyurun örtmenim.. afiyet şeker ossun..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl yaşasınnnnn bide lokum var... gerçi tatlı bana dokunuyor ama bi seferlik kaçamak yapabiliriz..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl örtmen efendim.. cön'ü görmesden geldinis.. bana yapılsaydı alınırdım.. o sisin eskimeyen dostunuzdur.. di mi? kıymayınıs..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl şimdi ablamdan geliyorum bi kahve içimişim ki sormayın gitsin.cezve taşmasın diye hemen kapamış ocağı belli.buz gibim kahve içtim.hem çamaşırlarımıda geç yıkamış.yarı ıslak bi şekilde eve getirdim.dünde marketten milkşeyk aldıydım ama süt almayı unutmuşum.ablama dedim ki bu saatte süt bulamam sende süt varsa bana ver tamam hazırladım çantana koarım dediydi.bak eve geldim süt yok.yemeğin yanınada biber çıkarmış.abla tatlı mı dedim tatlı tatlı dedi.bi ısırdım kulaklarımdan çıktı ateş.benim aplamda böyle olur işte.neyse ne diyodum.hakkatten ne diyodum ben yaa.ne dediğimi unuttum hee.hatırlayınca yazarım. Benim kardeşimin adı da ahmet, bende ona hiç bişey beğendiremem..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl ama bak ne demiş cön; "küfür burjuvazinin ağzında lağım çukuru, işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.." demiş..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl örtmen efendim.. cön'ü görmesden geldinis.. bana yapılsaydı alınırdım.. o sisin eskimeyen dostunuzdur.. di mi? kıymayınıs.. görmemişsiniz siz
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl ama bak ne demiş cön; "küfür burjuvazinin ağzında lağım çukuru, işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.." demiş.. Bende oğluma diyorum ki; oğlum küfretme ağzın pis kokar..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl ama.. ama.. görmemişin biri olduğunu bana.. yüzüme nasıl söyleyebildiniz.. reca ederim.. yanılıyorsunuz.. fakir olabilirim ama görgüsüz.. asla..
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl demekki neymiş aplaa ahmetlerin aplaları hep becceriksiz oluyomuş ahmetlerde bi problem yok aplalarında var yiğidi öldür ama hakkını yeme biraz önce aplam süt koymamış dediydim meğersem en altta kalmış aplamdan özür diliyorum ammaaaaaaa sen tut açılmış yarım paket süt koyy yapılır mı bu kardeşe artık sütü bana vermek yok yok özrümü geri alıyorum gidimde milkşeykimi yapim daha önce hiç yapmadım yav nasıl yapılıyor buu apla sen bilin söylesenem bana hadi bak bekliyom interlok al kardeş benden de sana çiçek didem apla sana çiçek yok önce tarif sonra çiçek
Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 13 yıl @ yapabilecek misin bilmiyom ama.. http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/viewrecipe.php?id=1142&catid=8&ord=id&asc=DESC&entries=43
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.