Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Bugün canım kahve istedi ama kimse yapmıyor be ya...
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2020 5 yıl Co-Admin 8 saat önce, Admin dedi: Bugün canım kahve istedi ama kimse yapmıyor be ya... Buyrun efenim 🤗
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2020 5 yıl Yazar Admin Lokumlarda harika görünüyor aldım gitti be ya... Teşekkürler
Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2020 5 yıl Şu anda, Admin dedi: Lokumlarda harika görünüyor aldım gitti be ya... Teşekkürler Güllü lokummuş. Afiyet olsun 😊
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2020 4 yıl Yazar Admin oha öyle bir fincandan kahve içmek bira sıkar aldım gitti....
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2020 4 yıl Co-Admin 13 saat önce, Admin dedi: oha öyle bir fincandan kahve içmek bira sıkar Neden ki? 😀
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2020 4 yıl Yazar Admin 4 saat önce, Smyrna dedi: Neden ki? 😀 öylesine söylenmiş bir söz
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2020 4 yıl Co-Admin 2 saat önce, Admin dedi: öylesine söylenmiş bir söz 🤗
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2020 4 yıl Yazar Admin Bunlar iyi köpüklüymüş ben kendime yaptığımda çok köpüklü olmuyor nedense arkadaşım yeni öğrendiği halde ben den daha iyi köpüklü yapıyor... kızıyorum kendime...
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2020 4 yıl Co-Admin 4 dakika önce, Admin dedi: Bunlar iyi köpüklüymüş ben kendime yaptığımda çok köpüklü olmuyor nedense arkadaşım yeni öğrendiği halde ben den daha iyi köpüklü yapıyor... kızıyorum kendime... Cezveye önce kahveyi mi önce suyu mu koyuyorsun. Eğer önce su koyuyorsan bunu değiştir. Önce kahveyi koy sonra suyunu koy ve pişir. Bir de böyle dene 😊
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2020 4 yıl Yazar Admin tam anladığımı söyleyemem... birisi köpüklü kahve tarifini buraya tam açıklığıyla yazsın deneyeceğime söz veriyorum ..:
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2020 4 yıl Tarih 18.07.2020 at 03:13 , Admin dedi: tam anladığımı söyleyemem... birisi köpüklü kahve tarifini buraya tam açıklığıyla yazsın deneyeceğime söz veriyorum ..: Tarifi yazıyorum ama görseli de görmek istiyorum ..🤗 Cezveni çıkar. Eğer bir kişilik yapacaksan cezven küçük olmalı. Bir kişi için bir tatlı kaşığı dolusu kahve yeter. Kahveni koy, şeker istersen koy ve en son fincan ölçüsünde suyunu koy. Ocağa almadan şöyle bir karıştır. Atelşin üstünde asla karıştırma. Ocağın yarımdan kısık olsun. Bir kişilik kahve için en küçük ocağını kullan. Kahve yükselirken çek ocaktan biraz dök fincana. (yarısını) Cezvede kalanı tekrar yükselirken yine çek ve fincanını doldur. (dikkat et fokurdamayacak)
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2021 4 yıl 14 dakika önce, Admin dedi: Kahveleriniz soğumadan alın artık valla gördüm hemen geldim eline sağlık..🙏
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2021 4 yıl Co-Admin 30 dakika önce, Admin dedi: Bize hiç kahve veren yok... Olmaz mı hem de en süslüsünden 😊
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2021 4 yıl 12 saat önce, Admin dedi: Bugün size Brezilyadan kahve getirdim Yorgunluğumun üstüne ilaç gibi geldi🙏
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.