Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2017 7 yıl 6 saat önce, İNTERLOCK dedi: Bitanecik Radya Örtmenime çukula getirdim.. Paramın yettiğince. Ellerinden öperim.. Siz bana çukula getirmeseniz de ben sizi çok seviyorum, insülin direncimle oynamayın benim nütfen..
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2017 7 yıl O zaman güzel sözlerinize karşı içine düştüğüm acziyet ve melânkolik durumu çaktırmamak bâbında bir ifade olarak canım ve herşeyim Radya teacher'ime Diyabet sorunsalını tetiklememek with regard to İkindi Çay'ı ve Gönül Çiçeği sunumu.. Eğer kabul ederseniz..
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2017 7 yıl 8 saat önce, İNTERLOCK dedi: O zaman güzel sözlerinize karşı içine düştüğüm acziyet ve melânkolik durumu çaktırmamak bâbında bir ifade olarak canım ve herşeyim Radya teacher'ime Diyabet sorunsalını tetiklememek with regard to İkindi Çay'ı ve Gönül Çiçeği sunumu.. Eğer kabul ederseniz.. İkindi de görmemişim şimdi alsam.. Zaten siz sihirli güçlerinizle naptıysanız çayın hala dumanı tütüyor..
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2017 7 yıl Sevgili Admin'imize de bir cemile-i vesileten.. Sabah kahvesi ikramı olsun..
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2017 7 yıl Yazar Admin 4 saat önce, İNTERLOCK dedi: Sevgili Admin'imize de bir cemile-i vesileten.. Sabah kahvesi ikramı olsun.. Teşekkür ederim efendim keyifle yudumluyorum
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2017 7 yıl Yılbaşı tasarımları hazırlanırken bir yandan kahve içiyordum, siz olmadan boğazımdan geçmedi..
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2017 7 yıl Yazar Admin Yılbaşı tasarımları hazırlanırken bir yandan kahve içiyordum, siz olmadan boğazımdan geçmedi.. Aldım gitti be ya
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2018 7 yıl Tarih 24.12.2017 at 17:03 , Admin dedi: Bugünkü kahveleriniz benden
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2018 7 yıl 2018'in ilk kahveleri bendenizden.. Lokum.. Lokum.. Buyursunlar..
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2018 7 yıl Kahve; Tanrı'nın "Gökkubbe" sini ifade eder.. Fincanda Kahve Falına bakarak, Tabir edenlere ithaftır.. da Anlayana. Ve elleri ile sunduğu o bol köpüklü kahve için Sevgili Öğretmenim'e Saygılar.. Sevgiler.. .
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2018 7 yıl Yazar Admin Uzun süredir kimse kahve ikram etmemiş... Hadi bugün bendensiniz. Etiyopya'ya ait koyu kahve getirdim size.... Afiyet olsun...
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2018 6 yıl Yazar Admin Eh kahvecileri de kızdırmayalım.... Brezilya kahvesi afiyet olsun
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2018 6 yıl 52 dakika önce, Admin dedi: Eh kahvecileri de kızdırmayalım.... Brezilya kahvesi afiyet olsun ohh tam benlik eline sağlık
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2019 6 yıl Bir bayram kahvesi içmeyelim mi köpüklü köpüklü değil mi ya..😉
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2019 6 yıl Yazar Admin Şu anda, Radya dedi: Bir bayram kahvesi içmeyelim mi köpüklü köpüklü değil mi ya..😉 oh oh aldım gitti...
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2020 5 yıl Co-Admin 2 saat önce, Admin dedi: Evet bugünkü kahveleriniz geldi Oh eline sağlık 😍🙏
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2020 5 yıl 19 saat önce, Admin dedi: Sabah kahveleriniz geldi Eline sağlık işte buna hayır diyemem 🥰🙏
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.