Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2013 11 yıl Yazar Admin aldım gitti be.... Çifte kavrulmuş lokumda lokum ha... YSG!
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2013 11 yıl Admin sende pek bi aç gözlüsün yane...az müsade ette bizde alıp ziftlenek bi kahve....
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2013 11 yıl Karlı bir günde misss gibi kahve... Afiyet olsun keyif olsun...
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2013 11 yıl adminden önce davranamda kahveyi kapam..... gerçi köpüğü de yok ama neyyyyyyyseee kurabiyeler kurtarıyor....
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2013 11 yıl Yazar Admin gerçi köpüğü de yok ama neyyyyyyyseee kurabiyeler kurtarıyor.... Ne şikayetçi bir kızsın sen ya...
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2013 11 yıl Ne şikayetçi bir kızsın sen ya... hiçte bikerem....şikayetçi deelim...
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2013 11 yıl Bugün espresso günü... Hadi alın... ohh ben aldım ım ellerine sağlık
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2013 11 yıl Sağol simincim. Ama buradaki kesmiyor iyisi mi kalkıp kendime şöyle bol köpüklü sade bir Türk kahvesi yapayım yanına da az biraz likör
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2013 11 yıl Afiyet olsun Ellerine sağlık canım @@Radya ' m şuan bir nefes almak için foruma girdim ve bu kahveyi hemen alıp soluklanıyorum... bu yıl bitsin gitsin artık lütfen
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 11 yıl Afiyet olsun valla @@Radya senin komşun yada işte bişeysin olmak varmış kahvenin yanına ikrama bakın : )
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2014 11 yıl Güzel bir şarkı ve biraz kahveyle iyi gecenin sabahına mutlulukla uyanmanızı dilerim...
Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2014 11 yıl Afiyet olsun.. istersen kahve içip fal da bakarız yine bana üç vakte kadar bir yolculuk görünür belki ay doğar fincanda hanemize." BİRHAN KESKİN
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.