Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2013 11 yıl Bu da ,,öğleden sonraya kalanlar için olsun Ben kahvenin yanında suyun verilmesinin nedenini şöyle biliyordum. Kahveden önce içilen suyla ağızdakalan tüm tatlar temizlenir ve kahvenin tam manasıyla tadına varılması sağlanır. Ancak Osmanlı da başka bir anlamı da varmış bunun. Tabi ne derece doğru olduğunu açıkçası bilmiyorum ama buraya eklemek istedim. Osmanlı zamanında eve Misafir geldiğinde kahveyle birlikte su getirilirmiş. Misafir toksa kahveyi alırmış, Açsa suyu. Tabii o zaman hemen sofra kurulurmuş. Böylece çok ince bir nezaketle anlaşılırmış.
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 11 yıl .. CEO'm ne derse O'na.. "peki" denir.. ve örtmenime de "yamsi!" simülasyonuyum yane.. yaşasıın.. ..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl Bayram dönüşü keyifli sendromsuz bir hafta dilerim... Teşekkürler sana da canım.Sabah kahvemi içmemiştim .Kimse almadan alayım
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl Teşekkürler sana da canım.Sabah kahvemi içmemiştim .Kimse almadan alayım Afiyet, keyif olsun
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl .. tekrar arkadaşım olmadıkça.. senin kafeni mafeni içmiceeem.. gizil not: belkim bi bir a alabiliceğimdir..
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl .. tekrar arkadaşım olmadıkça.. senin kafeni mafeni içmiceeem.. neden arkadaş değiliz sahi biz ne olmuşkiii ????
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 11 yıl eh coffee'mi alim bare.. aman dı aman.. ne de güsel omuç.. mercy.. çiçek..
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 11 yıl @@Nüans vuuuuvvv önce ben,önce ben.. ♥ Tabiki en önce, ilk önce sen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.