Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 11 yıl Bırakın allaşkına bu gavur işi şeyleri. Ben size bir peynir helvası vereyim hem de dondurmalı !
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 11 yıl Buyrun efendim size de çileklisinden bırakıyorum kahvenizin yanına afiyet olsun Aman Tanrımmmmm uff uffff
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 11 yıl Bırakın allaşkına bu gavur işi şeyleri. Ben size bir peynir helvası vereyim hem de dondurmalı ! Benim memleketim keşan'da buna piinir elvası diyoruz pekte güzel olur teşekkürler bunada hayır denmez
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 11 yıl Bırakın allaşkına bu gavur işi şeyleri. Ben size bir peynir helvası vereyim hem de dondurmalı ! Hem de fırınlanmış peynir helvası. Çanakkale de bu helvayı yapan çok iyi yerler var. Ben de çok severim Eh alalım o zaman Teşekkürler
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 11 yıl Yazar Admin Bırakın allaşkına bu gavur işi şeyleri. Ben size bir peynir helvası vereyim hem de dondurmalı ! Bu gidişle buradan çıkamayacağız artık... Yada ekrana sığmayacağız çok kilodan.. Teşekkürler...
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 11 yıl Mide bulantımı bastırıcak, başımın ağrısını geçirecek, tansiyonumu yükseltecek bi içeceğe ihtiyacım var benim
Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2013 11 yıl Benim memleketim keşan'da buna piinir elvası diyoruz pekte güzel olur teşekkürler bunada hayır denmez Hem de fırınlanmış peynir helvası. Çanakkale de bu helvayı yapan çok iyi yerler var. Ben de çok severim Eh alalım o zaman Teşekkürler Bu gidişle buradan çıkamayacağız artık... Yada ekrana sığmayacağız çok kilodan.. Teşekkürler... Efendim madem rağbet çok, bir porsiyon herkese yetmez. Buyurun size bir tepsi hem de Çaakkaleden hem de fırınlanmış hem de nar gibi peenir helvasııııı ! Keşanda bulmazsınız ha böylesini tadını çıkarın, haydin afiyet şeker ossuuun !
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 11 yıl Efendim madem rağbet çok, bir porsiyon herkese yetmez. Buyurun size bir tepsi hem de Çaakkaleden hem de fırınlanmış hem de nar gibi peenir helvasııııı ! Keşanda bulmazsınız ha böylesini tadını çıkarın, haydin afiyet şeker ossuuun ! Aydeee bak şindi nası bulamam yaa bulurum ki hıh...
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 11 yıl Yazar Admin oh oh aldım gitti bunu Simin... çok güzel görünüyor...
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 11 yıl Herkese benden bir kahve Aldım kabul ettim, biraz soğumuş ama teşekkürler. Zevkiniz de çok inceymiş, o ne güzel fincanlar öyle. Lokumu, suyu da ihmal etmemişiz bu arada yani.
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2013 11 yıl Mide bulantımı bastırıcak, başımın ağrısını geçirecek, tansiyonumu yükseltecek bi içeceğe ihtiyacım var benim Belki geç kaldım ama size de milli içkimizden verelim, bu sıkıntılar için birebir çözüm. Böyle köpüklü möpüklü .
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2013 11 yıl Aldım kabul ettim, biraz soğumuş ama teşekkürler. Zevkiniz de çok inceymiş, o ne güzel fincanlar öyle. Lokumu, suyu da ihmal etmemişiz bu arada yani. Afiyet olsun çok çok detaycıyımdır bir sonraki kahveyi sıcakken almanız dileklerimle
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2013 11 yıl oh oh aldım gitti bunu Simin... çok güzel görünüyor... Afiyet olsun Admin'im
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2013 11 yıl ++ Buyrun bir tepsi kahve afiyet olsun içenlere ortadaki gaz lambasını babannemi ikna edip almayı umuyorum kez köye gittiğimde başarmalıyım
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2013 11 yıl Belki geç kaldım ama size de milli içkimizden verelim, bu sıkıntılar için birebir çözüm. Böyle köpüklü möpüklü . Teşekkür ederim, zaten ayranı çok severim..
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2013 11 yıl EŞLE; içilen kahve : HUZUR'dur..!Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..!ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..! Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın yorgunluğu..!BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..!Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..!BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır..! Isıtıverir içini..!YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..!DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir..!Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..!TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır;ACIDIR TADI. Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..!O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi..!İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün..!AFİYET OLSUN
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2013 11 yıl EŞLE; içilen kahve : HUZUR'dur..! Köpüklere GÜVEN karışır, dudağının kenarına hafif bir TEBESSÜM kondurur..! ANNEYLE içilen; hadi bir sohbet ederken kahve içelim : GÜÇ'tür..! Köpüğünde ANNE ŞEFKATİ vardır, TELVESİNDE hayatın yorgunluğu..! BABA ile içilen kahve : SEVGİ dir..! Az şekerli, HEP BENİMLE OL'dur telvesi..! BEKLEMEDİĞİN bir anda gelen kahve : BAŞKA'dır..! Isıtıverir içini..! YORGUNKEN içilen kahve : HAFİFLETİR, yorgunluğunu alır..! DOSTLARLA içilen kahve : NEŞE'dir..! Kahkahalar KÖPÜKLER üzerinde yüzer..! TEK BAŞINA balkonda içilen kahve : YANLIZLIK'tır; ACIDIR TADI. Köpüğüde, telveside GÖZYAŞI kokar..! O yüzden; yalnız içmeye GÖNLÜM elvermedi..! İstedim ki : KAHKAHALARIMIZ; birlikte köpükler üzerinde yüzsün..! AFİYET OLSUN Beraber olsun hayatım
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2013 11 yıl Günün erken saatinde insülin direncimizi kıralım buyrun afiyet olsun
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2013 11 yıl Kahve bıraktım size... Tühh...kaçırmışım kahveleri, baklavaları...Neyse bunu alayım bari. Hüüüüüüp...ohhhh...bu güzel geldi elinize sağlık, teşekkür ederim.
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2013 11 yıl Tühh...kaçırmışım kahveleri, baklavaları...Neyse bunu alayım bari. Hüüüüüüp...ohhhh...bu güzel geldi elinize sağlık, teşekkür ederim. Afiyet-bal olsun efenim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.