Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2013 12 yıl buyrun afiyet olsun.... Eline sağlık, yaren görmeden içiyim ben bunu yoksa fal baktırır..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2013 12 yıl Eline sağlık, yaren görmeden içiyim ben bunu yoksa fal baktırır.. Afiyet olsun canım.. ovv fal dedinmi bak Yaren'den önce benimle başın dertte olabilir.. ilk içtiğim kahveyi ters çevrip resimliyorum ve seninle paylaşıyorummm iyi şeyler duymaya umut etmeye ihtiyacım vaarrrrrr
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2013 12 yıl size bugun duz kahve getirdim... Afiyet olsun çok ihtiyacım vardı süpersin ellerine sağlıkk
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2013 12 yıl buyrun ; kahve, portakal suyu, greyfurt suyu ve tiramisu : ))
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2013 12 yıl Admin-- Tam şu an şu manzara karşısında bir fincan kahve yudumlamak.. Mesela hafiften bir yağmur da yağsa...
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2013 12 yıl Yazar Admin Ah ah on manzaraya ve kahveye bayıldım.... aldım gitti...
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2013 11 yıl Yazar Admin Harika sıcak sıcak iyi gider... Teşekkürler Simin....
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 11 yıl Ben alsam size de bir cheescake versem canımsın derimmm ımm çok harika bişiy bu kahveylede güzel olur hani
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 11 yıl Afiyet olsun çok çok teşekkürler... aklıma düştü yemek şart oldu bu akşam
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 11 yıl Ben de alsam olur mu? Evet zaten chessecake olunca mevzu hiç dayanamassın bilirim.. buyrun efenim paylaşabilirim
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 11 yıl Buyrun efendim size de çileklisinden bırakıyorum kahvenizin yanına afiyet olsun
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 11 yıl Yazar Admin Buyrun efendim size de çileklisinden bırakıyorum kahvenizin yanına afiyet olsun Bu da ne böyle ya... dayanamam ben buna hepsini yerim ben bunun... Teşekkürler...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.