Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2013 .. BENİ DUYDUĞUNU BİLİYORUM.. güzeldin.. güzel! bi gelişin vardı karşıdan doğru eğer mevsim ilk bahar-sa bi ılık ve hafif rüzgâr döker-di (minik, pembe-beyaz çiçeklerini kelebek ayaklarına..) güzel! Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2013 .. tragically absurd delusionscanımıza can katanhayat veren kanımızniçün ve nedendir kidamarlarımıza baktığımız zamanbize maî görünmektedir?halbuki kanımız asla ve kat'amaî olmamaktadırkanımız kırmızı olmaktadırzira biyerimiz kanadığında kanımızkırmızı kırmızı akmaktadırpekidamarın dışından bakınca maî görünmesinedendir?cevap:damarın cidarı öyle bi yanılsamaya sebebolmaktadıreğer bi suç varsabu jacketten ileri gelmektediro vakit damarlarımıza dikkat elzemdirbilhassa şarttır yemindir koşuldurneuzübillah bi vesile üşüttüğündeözellikle pariste bikonforlu tam teşekkülatlı tımarhaneyeyatırılmalıdırşu konuya da bu bâbdanazarınızı celb etmek bana vacib olmuşturmeselâ örneğinlobster heyvanatımız olanistakozlarımızesesen maî bi direyimizdirkımıldak bol antenlihoş bi böcek olupbu heyvanattan mülhem olaraktandinleme gözleme teçhizatlarımızicad ve teşekkül ettirilmiştirhatta bug adlı bi sinematografikfilm bile çekilmiştirbendeniz de seyrettimbiraz endişe duymama rameneylenceli idi sevimliydisizlere tavsiye etmemekteyim işte mezkûr ve maî heyvanımızı da sıcak suyumuza hoşurttanak attığımızda aa bi bakarız kırmızı olmuştur bu sorunsal böylece anlaşılır ki kabuğun altından ölle görünmektedirbu noktada yeterli bilgi muhtevasınıtebliğ ettiğim inancıyla son noktayı bilvesilearz etmeyi muvafık buldumşöyle ki:"ışık niçün köşe dönemez?"çünkü ışık doğru ve dürüst biazim-çalım ve görkemlilaurel-hardy bişidiryalan dolanmak olmadığı'çünhep garip gureba kalmıştırrişvet yemeyen bu atılgangözlerinden ateş çıkaramaz veköşe de dönemezdinç seviyyesinde statik vepassif durmuş pırıldak şeyleylâyı da gürbüz izcimizeterk suretiyleülkemizde boyskutluk pişdarlığınıkadük bırakmış olupdurbu tosununmaceranın sonucundaintişarı her istikamete yayılmıştırmefat etmiştir lâkinmefat etmemiştirher daim yürekte bi yare olaraktanayinelerden yansımaktadır..şu anda keravide'mizegökten üç elma düştüneriye?biri he-denizinbiri she-denizinüççüncüsübu zırtavus kamşalok dahine idüğü belürsüz ithafıokuyanunuzun kellesineeyvallah forumcu yoldaşlarımmerhaba.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2013 .. bağzı müdavimlerim soruyorlar: "cidar" 'ne dimehtir ey ulu ikon'umuz? açıkla bize..' diyorlar.. tevazu ile acıklı bi yorum yapıyorum.. bi güfte ile: the Animals'dan şöyle ki: "don't let me be misunderstood/ Lütfen beni yanlış anlama ve yanlış anlaşılmama da izin verme.. omaç mı? ve de baby do you understand me nowif sometimes you see that I'm mad.." by .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2013 .. Türkçe'mizde kuşku uyandıran noktalar: fiillerimizdeki hususiyyetler dikkate alacakkadar ehemmiyyetlidir sayın blogcularımızşühudî mazi dediğimiz fiilî zamirlerle tasrifolunuyor da diğer sigalar niçin cevherî fiilemüracaat ediyor?müteakıben "muzarî" olarak ifade ettiğimizsiga niçin muttarit bir kaideye tabî değildir?gel'den; gelir oluyor da,geç'ten; geçer,yat'tan; yatar oluyor da,al'dan; alır oluyor?hele; muzarîin menfisi hiçbir kaide tanımıyor!Gelir-gelmez; gelirim-gelmem."yor" hâl edatı niçin aheng kaidesine isyanetmektedir?Sonra da istanbul'da "yor" söylenirken,başka yerlerde; "yo", "yı", "yıy" gibi biçimleralıyor?İktidarî fiili, müsbette; "bilmek" ile yapılıyor da,menfisinde başka türlü oluyor?İşte canım Türkish-Media mensublarım;bu mes'eleler aranacak, tesbit edilecek hususlardırve dil konusunda uzman olduğunu iddia edenferdlerimiz bunlar ile uğraşacak ve böyle olmaklabütün fiillerin hususiyyetleri dilimizi gayet yumuşak,akıcı, güzel ve zengin bir hale koyacaktır inşaallah,ummaktayım efendim.. füsun'lu bir dil konuşmak dileklerim ile..hâmiş:"ek" mes'elesini bi-l-ahire el'e alacağım efendim.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2013 Bİ İSPENDEK VE Bİ ARBOREAL..duygusal-sansasyonel gibi;provakatif reenkarnasyon gibi;fahrenheit ölçekte bi san'at olarakempathy;önyüz:pastoral bi akşamdı genoa'dadere kenarında bi ahşap masamasada levrek, şarap ve salatajeanne ile ben bi de mimosaöteyüz:bi bekâr ispendek-baron tünemişfakat pek ciddi olarak tünemişbi seri lolipop macadam üzerindehaylulet korkuları bi de acacia .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2013 .. söz vermiştimtutuyorum canım karîlerimsöyliyeceklerimi kıraat edinizzati tefeül etmek için kondüsyonunuzyeterli olmaya bilecektirbakınızTürkçe'deen çok ehemmiyyetli gördüğüm şey"ek" mes'elesi olmaktadırköklerin mahiyyeti ne olursa olsunköke eklenen "ek" lerin husule getirdiğimanâ nüansları/hafif farklılıklarıdeğişiklikleri pek zengin vemütenevvi bi hazine olmaktadırbi kökün sonunason hecenin ahengine elverişlibi "ek" getirincehep aynı işin yapıldığı vâki olmuyorbi kökün sonuna "ek veya ak" ekinigetirmekle ne yapmış olursunuz?meselâbıç'tan; bıçakyat'tan; yatakele'den; elek.. âlet/instrument ismi oluyorfekaatat'tan; atak.. sıfat oluyormaada bi "ek" alalım bareşöyle kigi, gü, gı, gu.. ya da ki, kü, kı, kuşeklindeki "ek" oluversinver'den; vergisür'den; sürgüsay'dan; saygıbur'dan; burguiç'ten; içkias'tan; askı.. kelimeleri halindekaç mâna ve nüans yapılıyorTürkçemizde dikkate şayan bişey daha varcanım daşlarımo husus da"k" sessizi ile biten kelimelerbu kelimeler ek aldımıydı"ğ" oluyoreşek;eşeğigelecek; geleceğifekat bu "g" çok kereleruzunca bi sesliden başka bişi olmuyorağ, bağ, ağa da olduğu suretteuzağa, ufağı, kelimelerindefark etmemek mümkin değilağ; aabağ; baauzağa; uzaaeşgalinde olmaktadır veçok şaşırtıcı vasıflara havîdirgüzel Türkçemizi bi ilim dili halinegetirmek için önce noksanlarıımızıbi çabuk izale etmeye başlamamızferdi olarak lüzumludur/icab'dıreyi bi gün vebaşarılarınızın devamınıhasseten dilerimby .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2013 ifşa ediyorum!"mental tcavüzcüsü bi buzağı işkembesidir.." dedikten sonra..fındık: bi kayıp sevda masalı mutedil mıntıka küçük ağaççığımızdırmeskenli bir nebatatırincecik dallarından sepetvefıçı çemberi yapmakmümkin olabileceği gibimeyvasını da yerizsquirrel sincaplarımız da yerlergörelenin tombulutrabzonun levanteni meşhurdurbazen dediyer karadeniz melmeketlerimizdenithal etmekteyizdirşimdikonu niçün irdelenmiştir?mucib şudur;kaplumbağanın cariyesidevedikenine derd olmuşturbinâenaleyhfındıkhoş kokulu ve kıymatlıancak sert kabuklu gıdadırve bu illiyete göre dekeklik yavrularınıdüz ovada avlamayı yeğlerizkoyun ve keçi sürülerini isesel-haneye gönderirizsepetçi dükkanına isedalleri naklederizfındık ile sapkeklik ile keçimugayir istimal edildiğindehaps ile mahpusölüyü taş altına gömmek olurbi-l-ahirekarga gelir "gak" der"aa! şu taşa bak" derçıkıp bakarsan taşamaazallah ayağın kayar daoturursun ma-ba'd üstü yaşametafizikdeğişmiş physical bir durumsaböylesi bir değişikliğimanyetik bir gecikmeninsafhalarında aramak gerekirşiyirimiz:yeşil kırlar-green fieldssöyleylnlz bananeler gizliyorsunuz acebaekranınızdaoh! indeed?inquiring: stupe grasshopper .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2013 bendeniz diyojenin kelbî olduğundandaim şübhe duymuşumdurbu kinik diyojenliberal bi gen yapısına sahiptibîkarar adamdıdolambaçlı yolları severkeçi yollarında gezerimalı konuşurdubaşı eğikti ama dik dururduyoldan çıkmışbi fıçıya gark olmuş idioblik birimler sergilerdisergiciydi fekatgösteriş yaparkenepis çaputlara sarınırdıkalabalıkta bariz olurdudiyojenbu alaycı kötümser tipeşzamanlı paranoyaktıtescillidiramma ve lâkinkendisini asla dobrucalıbilmeyinizdobrucalı olan diyojenromen olmaktadırbizim diyojen sinop vilâyetimizinsaygın avamîlerindendirbelki romanya hududundanbi gece vaktı firaren kaçarakbalacksea sahillerimize intikâletmiş olabiliceği muğlâktırbu aradadobrucaromanyanın cenub-u şarkîsindeşimâlde ve garbdetuna enharıylaşarkîdeyse blacksea ileçevrilmiş mıntıkadırpazarcığı severimköstence de hoş bi eyaletimiz idiulahlar yaşardıkışları soğuk geçerbakır madenleri vardırbi gün sinoplu köle adamımızabüyük iskender gelmiştiölle deller yalancısıyım"elimizden ne gelir pis müşrik?" demiş bulunmuştuo pejmürdecevabenne dese beyenirsiniz?"ben işrakîyim güneşi ilâh tutmuşum behey kebabçı şöle çekil de güneşimden gayri ihsanın batsın" demiştir beyni dumur oldunu böylece annadık notumuza almışızdır(zamanna kudurdu saralı oldu wah-tır!"ayrıcaalış-veriş mevkilerindeelinde mumlu fener gündüz-gündüz gezer"namuslu adam arıyom" derdinamus ne diye sorsan bilmezdielektro-ışılışıma bilmezahkâm kesen bi beşerdima'şerde şer yayardıson verirkenebu mevzu üzerinehippokratın şu kelâmını arzedeyim:"sakın ey okumuşlarım bu kalender fırkası mensubunun dolduruşlarına zinhar gelmeyesuz.. münafık bi taifedir sakınınız.."demiştirmübarek adamdıönünde ihtiram dururuzreca ederimhamiş:bi kinik mahlûk gördüğünüzdeyaklaşmayınızperiferik bileşen bağlantılarınızıheman kesiniztedricen dahi haricenken-kov spreynikullanınız .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2013 karşı apartman'danalabama kamu televizyonumuhtemelgörüntüler yansımakta penceremeönceden hazırlanmışzeg wallahçalışıp durmaktabi acib mekanizmahesap kesildibi mikdar alacak kaldıbaşka biçimdeeskimişnuh ve gemisianathema'daakıp duruyor cennet şerbetirişvet olarakpüskül püskülgözet beni sevgilimyaslan bana belirgin.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2013 .. tayinim çıktı baboetrüskün mümbit ovalarınaporselenden heykeller oyarkenaşırı gerilime düştümponun debisi güçlü kollarınahayallerin motivasyonpatikalarındadoktor oldum evciliktenerede benim somnanbulumsarılsaydım gerdanınabankaipotekli mallara el koydupastoral bir ambianstabacanın içinde muhabbettesepet kukla bir de kovakimi manyakkimibazen depresyondagündüz vakti periyodikuyku nöbetleriyeşil çimlerde yürüsentimental gecelerisepet dedi"havadarmış burası""what?"dedianlamadı onu kuklakonunun yabancısıkova suyunu boşalttı leğeneyoktu hiç umursamasıhepsi bir hane içindebaşlarında evin hanımıortak görünür yanları vargörünür ammaher biri ayrı işin ustası"I could not make myself understood!"ile birlikte"şaşkın sana ne dedim? sen ne yaptın? dün köyde gördüm seni ters yola saptın!" I'm not coming here!. son olarak nihayetinde ereksel veri incoherent soru;"bu iş finalde nasıl neticelenir ağabey?" .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2013 http://youtu.be/FxXDCQ26smM angustifolia'nın dalıaceba benim üzerine basmam ile mikırıldı?sorunsalı üzerine sorular:şeftalî hakkındaşu noktalar biliniyor kisessiz penceresindenyılankavi olağan dalga bileşenlerizati borçlarınıödeme durumundadırlar!bu durum vahim midir?ve göz önünden akıp giden nehrinsuyundan bir katre hedayeunsympathetic vesibernetik etik-etki mi yaratmaktadır?ve iğde ağacı bu nedenle mialt cenahında gölge oluşturmaktadır?ve aceba arsız sinek kanatlı heyvanatlarısu sineği olup tadumuzi garibi mi taşımaktadırlar?ve bu teorisel sorgulamamalî uzmanlarımızca ele alınupmazhar osman usman'a dasorulmalıdır mı?hamiş dip not son sorumuz:ölü borçlu mudur?noktasından yola düşerek;sarmal bir block konsepti dahilinde veher birey bir block açtıktaatmosfergotik üslupta bir yapısallık mıoluşturmaktadır?kezamaktadır koşullarındadumuzi virüsçüğü ürermi?türkümüz:"arabacı çekçekini koş getir ölüyom ben mozoleme taş getir my mind bilinen işi yaptı taş ilen beraber az çaput getir lingo lingo! kaymaktır diller açılsın gözler sarmaldır sonlar ne bilsin eller narinay ninay nay.." .. Alıntı
Φ bysteve Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2013 .. Cevap verip vermemek size kalmış.. Zor sorulara bilginiz yetmezse, kolay gelen soruları cevaplayabilirsiniz.. gülliver merkezli gereksiz sorular ile bilgi testi veya şişesi: (sürahi de olabilicektir..) . . . 40' lara karışmayınız reca ederim..mercy.. .. RADYA BEN BUNLARIN CEVAPLARI İÇİN BAYA DÜŞÜNÜRÜM AMA SENDE BU SORULAR İÇİN BAYA DÜŞÜN MÜŞ OLMALISIN Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2013 .. o ile öbürü'ne ait komut dosyası'ndan..öbürü:kestirimciyi kim felce uğrattı? o:lâle!öbürü:oligarşi içeren bi cevap buo:çaylâk karşısında gözucu bi cevap;La La La!öbürü:terstürev nicem sokağındayeni bi aksiyon evi açılmışbiliyor mıydın?o:orada, çıktılarıgirdilerin toplamı ile değerlendirilmişoyunlar betimleniyorneden kendimi savunmaya alayım?öbürü:yargıç seni hipnotize etmişyoksa profilde oyunu sahneye koyano dediğin La'nın biridirkurguda çakırkeyf olan sensingösteriyi kişiselleştiren yaneilâveten diyorum ki;"sahnede ve oyun ve seyreden sen simülasyon-ul beyin kombinasyonudur sinaps sensörünü temizle asab'ının bozulma nedeni bu işte!"o:kaynaşmış sözcükler ilealacağına şahin bi kopozisyon çiziyorsunuzun bi koridor ve pisve yol üzerinde soda/kola otomatıistemsiz hareketlerkapris nöbetleri ve interkoneksiyon"avcı bi çukur kazıyor, kazdığı çukura giriyor ve sitoplazmik, endişeli, muammalı bi iletişime geçiyor.."öbürü:hava biraz soğudu..ben gideyim bare..by .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2013 .. çok ittalıyım çünkü anlaşılır olmam istenmiştir vee bendeniz de bi defacık da olsa anlaşılır yazcam ittiam oradandır buyurunus: bu günkü makalemiz,kal'a sur ve dışarıdakiler!?üzerisine bir makalem'dir.tikat ile irdeleyinizümitliyim önçelikle kızıl gerdan'ın şiyimisin bi sevimli bi photosunu sunuyorum beni ondan koruyunuz çok reca ederim o munis kaygan şeyden ana! kızılgerdankal'a sayibinin yalakasıdırammaeşzemanlı ve yakınsar birdavlumbaz'ıdır dakal'a;tepededirbaaçeside vaadırgeniş mi?geniştiirnarbûlbûlü' müzrobu bedenine yakışmış,yeniden üretim gerekçesiyleheç bir önlem almadankaynakları ham-hum-şapırlûpyapmaktadırmıdır?irdeleyinizbu arada-deresindeköprüden gelin geçmekte olupsaçbağını çözmektedirdilâylabu noktada,"dilâyla"oraya ööle lâf ossun deyu mukondurulmuştur?haayıır"zabaniler"annamına gelibilicektirAlunus'umus, böyük ozan ne demiştir?demiştir ki;"taht; kal'a da, kal'a; dıvar içinde dıvarları, taht ördürdü belli absurd biçimde kal'a ya nakit gerekti, hayalinde tacir oldu. bu nedenle, "hassas" yükseldi dıvarlar- ki belli stres içinde dıvar dışı; şehr-i ramadan aman ki aman! taht verir emri; "sis oruç tutasız heman! cayil- i cüheylâ reaya sisi.." efetşayirimiz Alunusböyle dedi miştirnetice olaraktan;felâsife el'an denişik kal'a baççelerindetartışılmaktadır vegünler birbirisini kovalamaktadır vecum'a yıcum'a-ertesi ta'kib edicektiir!.son neticemis ise bir şiirimistir;stoa ustasıoturur tahttaduvarcısı iseyön verir bahtaby.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2013 ... mmmm of ne nepis.bi ot yemee bu? bu günkü konumuzun esasınıebegümeci adlı vehubbaziye fasilesinden olannebatımız teşkil edeciktirve naka'mızhalhal takıcakritmik ayak yere vurma fiiliyatınıika edicektirebe:ezâdan gelme olupüzgü eziyet kimin bişi olmaktadırgümeç:esasen cool rating anlamınagelebilicekse denazik bi fırçanınnasın olabiliciği hususundamantık aranmaması gerektiraran bi mama dane idüğü belirsiz bi mama olupbebelere yedirmeyiniznâmatlubturdolayısı ileazap çektiren fırça ismi deruhte edilmişve vazifeye me'mur edilmişdaha baştan foul bi nebatattırzatibahçe köşelerindesağır yol kenarlarında dahiharabelerde yetişirharnup nebatı ilen yakın akrabalıkzamanla teessüs ettiğinidedi-kodulardan öğrenmiş bulunmaktayımkaynağım saklı kalsınbasın etiği mucibince sakıncalıdırbi de bu fırçamızın köküsü çok uzundurderinlere kaden batarçölde bile rastlamanız bu kabildendirsapısında ve yarpağındamugaddi bi mayi vardır ve işin sırrıbu noktada tebarüz ederbikozzebze olaraktan yememizinesvabı mucizesi ortaya çıkmıştırbizi gaza getirdiği hususu tescillidirsayın pek müdavim karilerimnasın kavurmalıyız:önce harabe virane mezarlık felan gezippek faideli bitkimizi bulup-buluşturunuzsona oralarda kalmayınız akşam akşamsakıncalı olabilicektir çünkü akşam olmuşolabiliceği zannımca mümkindir arıya arıyaböle olu tabii heman mutlu yuvanıza dönünceotumuzu acık cıcık sudan geçiriniz ve kıymıkkıymıklayınız şööle sapıylan ki eşki olsun heşimdi de zeytin ve tere ya alın çukur çeliktenceremise doldurun içine otumuzu da atınarpacık soğanı ile rose yapın salça domatasalt ile türlü biberlerimisten katın artıkınkaynıya dursun unutun gitsin film pempedizizeka müsabakaları seyredin pop bilgilerinizigünçelleyin gecenin bi vakti yeme oçaktanindiriniz o zati maçun kimin bişey oldu onubi kafanosa yığınız kapanı steril edinis konsevreyapınız çünkü bu ot bulamacı: göysü yumuşacıkyapar fekat sakın sürmeyiniz yeyiniz öskürükkeser mustafa keser kusturmaz ateş düşürürpronşite eyidir dişetine faidelidir yemek vaktıelma yesenis de kan sıyrılmas iğrençlik olmaskarın arısına birebirdir kapslık gidermes bilâkis sıkar amigdalanın dostudur beyinciğin iki ton ton lopudur cilt kremi gibi de kullanınız başka yapıca bi necaset kalmadığındaneyi geceleeer..by Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 kalenderim; kerberos'um cariyenin tutkunu taleb ediyor patent sertifikasını seven bakışıyla muzdarib ne diyor paha;"kelbiyyun fener de yakmış taharri eder ademi adem ki benî adem zaten gaib bedeni""ekhidna bi azgın canavar daha doğurmuş: adı dile alınmaz kerberos'u. hades'in o tunç sesli, elli başlı o aman vermez, yırtıcı köpeğini."..ve yatarlar onlar köpekleriyle.. pratikte akım zayiatı şudur; yamandı bir zamanlar bataklıkta bulunan kehânet; lilli burlero, bullen a-la, "İrlanda'yı bir eşekle bir köpek yönetecek" lilli burlero, bullen a-la lero, lero, lilli burlero, lero, lero, bullen a-la lero, lero, lilli burlero, lero, lero, bullen a-la işte sonunda kehânet gerçekleşecek; lilli burlero, bullen a-la, talbot köpeğinin biri, ja..de düpedüz eşek lilli burlero, bullen a-la lero, lero, lilli burlero, lero, lero, bullen a-la lero, lero, lilli burlero, lero, lero, bullen a-la Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2013 rustik muhabiriki keklikbir kayada ötüyorötme keklikderdim bana yetiyor"annesine kara da haber gidiyor"yazması oyalıkundurası boyalı yarbenimuzun da geceleryar boynumasar benim**iki keklikbir dereden su içerdertli keklikdertsizlere dert açarbuna"yanık sevda"derlertez geçeryazması oyalıkundurası boyalı yarbenimuzun da geceleryar boynumasar benim .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2013 http://youtu.be/QSyAEZd_taE Sonuşmaz Yakınlık Limiti' ni gösteren çizelgede,veri transferi için iki nokta arasında ihtisasî birbağlantı kuran ve özel bir programlama dili/Jargon kullanan simbiyozlar,(Demon+strategizing+igo):İblis stratejileri ile zihinlere girerek kontroluele geçirirler ve e-posta iletişim kurmaya izinvermezler!. Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2013 rustik muhabir . . . sar benim............................... En en sevdiğim türküdür buuuuuu 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2013 rakkas eyle raksınıben çekeyim faksımıbir rakkas niçün raks eder?rakkası raks ettirenrakkas topuna tesir eden nedir?rakkas topuna tesir eden kuvvetcazibe kuvvetidiriçinde bulunulan vasatınmuhtelif nukatlarında mukimhilâfî cazibe kuvvetleri mevcuddurböyle bilinmektedirbu muhtelif ve hilâfîcezbe mihrakları mesafesindekalmış olan aciz bi kürevî şeysallanıp oynamaya başlarköçekleşmeye inkılab ederraksın müddeti de pek tabiîmuhteliftircemiyyet vasatı mikdarıtacilinincezir murabbaiylemakûsen mütenasiptiryanikendisine cazib gelenbi mihraka doğru giden rakkaszamana bağlı olaraküstüva hattında geri kalırimtisalencânımfile area networkmensublarımdağ zirve muhitindekiraks müddeti iledenizin kenârındaki raks zemanıhomolog olurmu dur?olaamazniçün?zira cazibe tacillericezbe merkezi olanposta kazığına göre değişirson verirken rondumuz:oooooo,iğne battıcânımı yaktı tombul kuştaslamaya koşsuretinin tekeriah o şamın şekerihoppacık hop altın topbundan başka oyun yokduma duma dumkırmızı mumterazi lastik jimnastikbiz size geldik kirlendiktik tik tikson dersimiz riyaziyekalk gidelim seninlehammâmiye .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2013 köle'nin milâdı*yeni hilâl vaktiydicasus ardarda gelendüşmanlıkların sonucuydudulun gününde veyapışık mensubunkapsama alanında kiorasıyemen alacasıiştemetâl platesalt okur bellekteköleye hakları açıklandı amaşimdi o ne yapsın?(bi ara not: implant vs.)belki sofra'da morf'absurd icab nedeni ilepeki diyecektirdiyecektirdeo derin sularda hâkim gezendestroy-ya krallık'ın iptâl kararı!işte o parlak yüzeydelock' ile köle;milâd-ı/yasak olan-ıustasının haykırışları ile eda ederapaçık ve pek çok açıkkevser moortip (*pek çok ölümler üzerine bir not..) .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2013 cumbalı bi depresyon isterimüç boyutlu uzayın dışında olsunkâr amaçsız pedagojikorganizasyonlar içinden'olur büküçparmak hesabıma uysunfaraziye bi depresyon isterimbi japanım olsun koyver gitsinlehçe bende kalsınzihnim viraja girmiş boşvern'olur vizörbayrak olsun asılsınfaturalı bi depresyon isterimpankartını ben taşıyayımen önde gideyim amauygun adım atmayayımn'olur döneççağrı teraneme uysun .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2013 hiç'ten şikâyetçiyim ben!pek sayın hedef kitlemhafif sanayim ve dahifırt fırt böcüklerim;yaban sarımsağıhelezonî bir zulüm yoğunluğuyumağısıdırhalel getiren zann'lar sitesidirbu durumdali soy adlı meşhur ressamsalvador tarafından dapek güzel ve san'at-kâranîüslupta beyan edilmiştirsecret fear muktebes değildir!mumla aransa bulunmazlıkhiç değildir!eşgüdümlülük yaratan bu-toplumsal ya da bireyselolabilicektir-mirror glass'ta horus öter deve örümböcek ağını örmüştür!version fire düzeni bizleribir anda kapüşon durumundaişlemleri izlemeye çağırırparallel transform sürecibillurî ırmakbenzetmesi/betimlemesi ileizah olunmuştu.. olunabilinir..mi cektir?aah.. ah!emvati fanlarımne kötü şeydir fermantation!ritm bozukluğuson verirkeneara nedenlerden bahususuzak kalmanızı dilerara sıcakları önemsemenizipek reca ederimbüyümüz;"elf" dedim "be" dedim; kinci sana "nun" dedim! kulağın duydu ama reddetti sözü zihnin"elf" imi biçimledin"elf" birdi çokçaladın yetiş aneym yetiş bubam selâmım sarmalandı türevim branşlandı .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.