Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sonunda..:) dün hiç fırsatım olmadı ama bugün yeni sezonun ilk bölümünü izleyeceğim..:)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Sonunda..smile.png dün hiç fırsatım olmadı ama bugün yeni sezonun ilk bölümünü izleyeceğim..smile.png

e hadi o zaman :) keyifli seyirler, çok bekledik :)

Gönderi tarihi:

e hadi o zaman smile.png keyifli seyirler, çok bekledik smile.png

izledim şimdi işin yoksa ikinci bölümü bekle..sezon bitince toplumu izlesem acaba hepsini..:D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

izledim şimdi işin yoksa ikinci bölümü bekle..sezon bitince toplumu izlesem acaba hepsini..biggrin.png

Ben de hep aynı ikilemi yaşıyorum, geçen sene öyle yapmıştım ama bu sene başladım bilmiyorum hala bırakabilirim :D

Gönderi tarihi:

Ben de hep aynı ikilemi yaşıyorum, geçen sene öyle yapmıştım ama bu sene başladım bilmiyorum hala bırakabilirim biggrin.png

Bu hafta izlememeye karar verdim, hepsi bitsin sezon sonunu izleyeceğim, bir hafta beklemek geriyor beni..net! :D

Gönderi tarihi:

Kuzenimle küçükken çiğdemleri, (yani çekirdekleri) tek tek çıtlayıp yemezdik.Önce açıp açıp avucumuzda biriktirir, sonra bir çırpıda  avucumuzdaki çiğdemi ağzımıza atıp afiyetle yerdik.:D Bu da ona benziyor sanki..:P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Kuzenimle küçükken çiğdemleri, (yani çekirdekleri) tek tek çıtlayıp yemezdik.Önce açıp açıp avucumuzda biriktirir, sonra bir çırpıda  avucumuzdaki çiğdemi ağzımıza atıp afiyetle yerdik.biggrin.png Bu da ona benziyor sanki..tongue.png

Ama olanı biteni duyarsın, herkes her yerde bunu konuşuyor. Yok ben bekletemeyeceğim, çok heyecanlı zaten ben bekleyemem 1 hafta beklerim ama 10 hafta bekleyemem :D

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

İyi ki bölüm bölüm beklememişim bana göre bu sezon düşüşe geçti bu dizi..

• 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:
  • Admin
[sharedmedia=videos:videos:7402]

[sharedmedia=videos:videos:7353]

[sharedmedia=videos:videos:7294]

[sharedmedia=videos:videos:4712]
Gönderi tarihi:
  • Admin

Birazda Gülelim ne dersiniz?

[sharedmedia=videos:videos:7639]

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.