Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2014 11 yıl Sonunda.. dün hiç fırsatım olmadı ama bugün yeni sezonun ilk bölümünü izleyeceğim..
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2014 11 yıl Yazar Sonunda.. dün hiç fırsatım olmadı ama bugün yeni sezonun ilk bölümünü izleyeceğim.. e hadi o zaman keyifli seyirler, çok bekledik
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2014 11 yıl e hadi o zaman keyifli seyirler, çok bekledik izledim şimdi işin yoksa ikinci bölümü bekle..sezon bitince toplumu izlesem acaba hepsini..
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2014 11 yıl Yazar izledim şimdi işin yoksa ikinci bölümü bekle..sezon bitince toplumu izlesem acaba hepsini.. Ben de hep aynı ikilemi yaşıyorum, geçen sene öyle yapmıştım ama bu sene başladım bilmiyorum hala bırakabilirim
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2014 11 yıl Ben de hep aynı ikilemi yaşıyorum, geçen sene öyle yapmıştım ama bu sene başladım bilmiyorum hala bırakabilirim Bu hafta izlememeye karar verdim, hepsi bitsin sezon sonunu izleyeceğim, bir hafta beklemek geriyor beni..net!
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2014 11 yıl Kuzenimle küçükken çiğdemleri, (yani çekirdekleri) tek tek çıtlayıp yemezdik.Önce açıp açıp avucumuzda biriktirir, sonra bir çırpıda avucumuzdaki çiğdemi ağzımıza atıp afiyetle yerdik. Bu da ona benziyor sanki..
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2014 11 yıl Yazar Kuzenimle küçükken çiğdemleri, (yani çekirdekleri) tek tek çıtlayıp yemezdik.Önce açıp açıp avucumuzda biriktirir, sonra bir çırpıda avucumuzdaki çiğdemi ağzımıza atıp afiyetle yerdik. Bu da ona benziyor sanki.. Ama olanı biteni duyarsın, herkes her yerde bunu konuşuyor. Yok ben bekletemeyeceğim, çok heyecanlı zaten ben bekleyemem 1 hafta beklerim ama 10 hafta bekleyemem
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2014 11 yıl İyi ki bölüm bölüm beklememişim bana göre bu sezon düşüşe geçti bu dizi..
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2016 9 yıl Admin [sharedmedia=videos:videos:7402] [sharedmedia=videos:videos:7353] [sharedmedia=videos:videos:7294] [sharedmedia=videos:videos:4712]
Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2016 9 yıl Admin Birazda Gülelim ne dersiniz? [sharedmedia=videos:videos:7639]
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.