Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2012 23 Nisan çocuk bayramında her sene olduğu gibi bu sene de bakanlık koltuklarına çocuklar oturuyor. İçişleri bakanlığı koltuğuna oturan çocuğun ilk icraatı ise hackerların dosya sistemini kırdığı sitedeki şifreleri değiştirmek oldu. İlkokul öğrencisi Arif Tekbilek (8) içişleri dosya sistemine girerek şifreleri inceledi ve ’123456′ gibi şifreleri kendi facebook şifresiyle değiştirdi. Böylece şifreler güvenli bir hale geldi. İçişleri bürokratları durumu şaşkınlıkla izlerken Bakan Naim Şahin şansımıza çocuk zehir gibi çıktı, bu gomunist redheykırlarla bu çocuk başedecek. Dehaya bakar mısınız şifreleri değiştirerek mükemmel bir güvenlik duvarı oluşturdu yavrumuz. Milliyetçi muhafazakar bir insan olduğu yüzünden belli, dedi. Arif Tekbilek basına olayı nasıl yaptığını anlatıyordu ki Bakan Şahin Eliyle hafifçe kafasını okşadı ve sus artık evladım daha fazla şey etme, zamane işte ille artistlik yapacak, dedi. Bu arada bakanlık çıkışı annesinin elinden tutup yürürken sendeleyen minik Arif yere düştü, annesi ensesine bir tokat atarak kalkmasına yardım etti ve yürümeyi bilmiyor salak diye söylene söylene yoluna devam etti. Lazetta Nisan 22, 2012 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 neyin şifresi Da vinci'nin mi ki acaba? Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2012 baba ya burası dinleniyormudır aceba Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 baba ya burası dinleniyormudır aceba Dinlenir evladım..Yarası olan gocunsun... Bu arada virüslere de dikkat et..Kaçamazsın belki ama bağışıklığın kuvvetliyse saldırır saldırır giderler.. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2012 o saman kısa vede kiriptolu msj yasayım ala alla burası neresı neredeyim ben hedef saptırıyom çaktırma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.