Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl nasıl yanı ıkı erkek bı kız bız de bır erkek bır kız-(az kalsın kızım dıyecektım ) hayatında hıc sokak danscılarına para vermedın?(kesın tutacak bak gorursunuz )
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl nasıl yanı ıkı erkek bı kız bız de bır erkek bır kız-(az kalsın kızım dıyecektım ) hayatında hıc sokak danscılarına para vermedın?(kesın tutacak bak gorursunuz ) tuttu birinci cok sevdigin yemek: Manti Ikinci : Patetes kizartmasi Tuttu mu tuttmadimi
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl bılıyon demı tuttugunu p.saaaaa Turkıyeye geldıgınde ılk dofeceklerın lıste basında ben varım buda tuttu bılıyom cunku lısteyı gordum
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2009 16 yıl Tutmadı- sevgililer günü gereksiz, çünkü sevgilim yok diyorum Ekrana bakıyorsun...
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl Tutmadı- sevgililer günü gereksiz, çünkü sevgilim yok diyorum Ekrana bakıyorsun... Tutmadı,yok tuttu,ekrana bakmadan sıkıldım Forum oyunlarını okuyor.
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl yok senın yazdıklarını kuyorum su anda ıstesın evel gelecegın hesaplarını yapıyon
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl tıtmadı 2 saat sonra flım ders calısıcam.tabı kalkabılırsme pc basından ısıyle ılgılenmıyo foruma gırıyo.tabı bu rahatlık sanırım bugunku dılekceden dolayıdır demı
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl tutmadı hıc sevmem pop-slow bu yasına ragmen hala lolıpop yıyorsun
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 16 yıl tuttu hemde nasıl Offf birazdan babamı yola vuracam o yüzden burdayım bu saatte yoksaa biyiıyon Kepin tadı damağında kaldı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.